Sayfa 1389/1527 İlkİlk ... 38988912891339137913871388138913901391139914391489 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,105 - 11,112 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Kak-Tus Yazıyı Oku
    Deniz bey SODA onaya mı geldi 25 kademe aşagı saldıda?
    Soda obaydacdegildiki mavi cizgi vardi alti ucurumda.. grafikler guncel aksam zaman bulursam atarim

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    hesaplamam,kozal ın elinde bulunan hise fiyatından çıkıyor.. kozal ın %30 hiisesi şu an piyasada,bunun kozaa da %45 kozal hissesi var.
    kozall ın %44.5 borsada işlem görüyor isterseniz dahada deatylı anlatabilirim.
    Üstad sen de garip bir stres heyecenlı olma durumu var sanki..daha önce de benzer bir cevap yazdın bana baska birine yazdığım bir konuyu kendi üstüne alındın.. yine aynısı oldu ben baska birini ekleyip cevap yazdim seninle alakası yok konunun sen nasıl üstüne alındın anlamıyorum..ayrica kozalarin aralarındaki temele ben de senin kadar hakimim zaten geçmişten bugüne..

3.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Dava 3 seneden önce sonuçlanmaz..
    Davasal durumlar artık eskisi gibi değil en basit 3 ayda sonuçlanacak bir dava bile dosya ataması için 1 yıldan fazla sürüyor
    Kaldıki bu dava yüksek meblağlı bir dava kolay kolay sonuçlanmaz.
    Bu tarz davalar 10 yıl sürebiliyor

10 sene sürmesi ve kottan çıkmaması durumunda artık bu algo olayını öğrenmek şart olur. İzleyince bişey olmuyor

Şahsen ben o kadar bekleyecemi zannetmiyorum. En dandik ( çok ekstrem durumlar hariç ) tahtalar dahi 6 ayda bir hareket çeker yani. 10 sene ney yaw.

4.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Sahiplik davasının önümüzdeki ilk mahkemede bitmeyeceğini biliyoruz. Bu mahkemeden sonrakiler ile ilgili bir işaret çıkması olumlu senaryo. İşin çok uzayacağı olumsuz senaryo. Üçüncü bir senaryo yok bende. Sahiplik davasından olumsuz sonuç ne olabilir?
    Koza ipek spekülatif hareket eden hisseler. Kozal ise esas oğlan. Mahkeme sonucunu benim kestirmem imkansız, daha önemlisi bıyıklı gelecek haberi nasıl kullanır...

2012 2013 te kozaa ve ipek trade ederdim. Kozaa maden sahalarında arama yapıyordu, hala devam ediyor mu? Yaklaşık 6 7 yıl geçmiş. Maden çıkarmaya başladılar mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Kak-Tus Yazıyı Oku
    @denizkiraz42 bu kadar duygusuz yorum yapmayı nasıl beceriyorsunuz? Sadece izliyorum her yorum tutuyor, kendi içinde sağlamasını yapıyor?
    Hocam ovdun mu elestirdin mi anlamadim.
    Sorun degil her 2 anlamdada

piayada işlem gören kozal hissesi %30 değeri 346 milyon euro

bunu 1.5 la çarparsanız kozaa nın sahip olduğu hissenın değeri şu an için 519 milyon euro... bu fiyata göre anlık değişiyor

kozaa nın %44.95 borsada oda 166 milyon euro ,,%100 ise 369 milyon euro

bi şirket düşünün elinde bir hisse var değeri 519m euro,otelleri diğerlerini saymıyorum... ama 369m eurodan ancak bizim ülkemizde işlem görür....

neden burası borsa falan değil. tamamen kumarhane

7.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Bir hissenin 1 lot değerinin belirlenmesi hesaplaması farklı birşey.. her ikisi de 6 tl diye ayni sermayeye sahip aynı büyüklükte anlamına gelmiyor..
    onun bende farkındayım beni ilgilendiren fiyatları ben kazancıma bakarım hocam gerisi beni ilgilendirmez

8.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Üstad sen de garip bir stres heyecenlı olma durumu var sanki..daha önce de benzer bir cevap yazdın bana baska birine yazdığım bir konuyu kendi üstüne alındın.. yine aynısı oldu ben baska birini ekleyip cevap yazdim seninle alakası yok konunun sen nasıl üstüne alındın anlamıyorum..ayrica kozalarin aralarındaki temele ben de senin kadar hakimim zaten geçmişten bugüne..
    Abi temeli kimden ogrenebilirim var mi su iyi dedigin biri

Sayfa 1389/1527 İlkİlk ... 38988912891339137913871388138913901391139914391489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •