Üstad sen de garip bir stres heyecenlý olma durumu var sanki..daha önce de benzer bir cevap yazdýn bana baska birine yazdýðým bir konuyu kendi üstüne alýndýn.. yine aynýsý oldu ben baska birini ekleyip cevap yazdim seninle alakasý yok konunun sen nasýl üstüne alýndýn anlamýyorum..ayrica kozalarin aralarýndaki temele ben de senin kadar hakimim zaten geçmiþten bugüne..
Koza ipek spekülatif hareket eden hisseler. Kozal ise esas oðlan. Mahkeme sonucunu benim kestirmem imkansýz, daha önemlisi býyýklý gelecek haberi nasýl kullanýr...
2012 2013 te kozaa ve ipek trade ederdim. Kozaa maden sahalarýnda arama yapýyordu, hala devam ediyor mu? Yaklaþýk 6 7 yýl geçmiþ. Maden çýkarmaya baþladýlar mý?
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
piayada iþlem gören kozal hissesi %30 deðeri 346 milyon euro
bunu 1.5 la çarparsanýz kozaa nýn sahip olduðu hissenýn deðeri þu an için 519 milyon euro... bu fiyata göre anlýk deðiþiyor
kozaa nýn %44.95 borsada oda 166 milyon euro ,,%100 ise 369 milyon euro
bi þirket düþünün elinde bir hisse var deðeri 519m euro,otelleri diðerlerini saymýyorum... ama 369m eurodan ancak bizim ülkemizde iþlem görür....
neden burasý borsa falan deðil. tamamen kumarhane
Yer Ýmleri