Sorun sanki etiketleme/kategorizasyon ve dolayısıyla kimlik sorunu. Sen kim olduğunu biliyorsan sorun yok bence. Bu yaygın bir hal alırsa bu atıflar/yaftalar kendiliğinden düşer
Printable View
Dün sohbet ederken dostumuz TCELL AÇIK yapan guruptan bahsetmişti dün akşam itibariyle Bakılacak olursa açık yapan gurubun kuyruğunu kaptırdığında donuna kadar alırlar mı ?
para girişi
http://imageturko.com/?di=6Q8B
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=0HL4
merhaba arkadaşlar kolay gelsin buralardan 132550 stop kısa yapılırmı
131 maliyetle long devam hedef 113 bin bist 100 sonrası bozkurt dayının olsun:kahkah:
y.t.d
gaplı açıp kağıt sürecek demek ki..
Ozgur Altug
Borsa çok yazmamaya dikkat ediyormuş genelde ama TCELL ve THYAO önderliğinde yükseliş devam ediyor.
Şu da var ki Olumlu kar beklentileri hakim.
Neticede Kar sezonuna az kaldığıda göz önünde bulundurulmalı...
bence cuma kapanışa kadar 2.000 puanlık bir satış yapacak....ama bu nereden olacak?
132.500 mü; 134.000 den mi? 135.000 den mi?
forum short ağırlıklı...oyun senaryosu buna göre...
her gün değişik oynuyor..
1 Sene önce 1,10 tl olan fiyatı 4'e çek 3,80 e müşteri ara öyle bir keriz varsa getir beraber öpelim.:oleyo:
Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi "DGKLB" ortaklarından "International Furniture BV" nın sahip olduğu Şirket sermayesinin % 42,107'sine tekabül eden toplam 88.034.883 TL nominal değerli paylar, 1 TL nominal değerli pay için 3,80 TL fiyatla ekli listede belirtilen yurtiçi ve yurt dışında mukim nitelikli yatırımcılara Kurumumuz aracılığıyla (alıcı ve satıcı üye) Toptan Alış – Satış işlemleri kapsamında satılacaktır.
Satılacak TL.88.034.883 nominal değerli paylar halihazırda "Borsada İşlem Gören" niteliktedir.
Hayret Ben SAATLIK Grafiği önüme açıyorum Başlangıç 10/10/2017 gününden bu güne kadar adamlar devamlı yukarıya sürmüş ama nedense çoğu kişiyi memnun etmemiş acaba neden ?
Bist100 şuan da 107.418 kapanışa doğru Belki satıcılı olabilir.
tetikte olmakta fayda var şayet buralarda tutunabilirse.113-115 bine bir marj açılabilir mi?.
"ABD’nin Türkiye’de yeniden Türk vatandaşlarından vize başvurusu almaya başlaması için iletilen üç beklenti şöyle;
1- Eğer Türkiye’deki ABD Büyükelçiliklerinde terör bağlantılı olduğundan kuşkulanılan çalışanlar varsa, Türk hükümetinden bu konuda Washington’a ayrıntılı bilgi vermesini isteniyor
2- Halihazırda tutuklu bulunan ABD Büyükelçilik personeli konusundaki tüm kanıtlar ile suçlamalarına ilişkin kaliteli bilgilerin Washington’a verilmesini bekleniyor
3- Türkiye’deki ABD temsilciliklerinde çalışan yerel personelin, sadece işlerini yaptıkları için tutuklanmayacaklarına ilişkin Washington yönetimi Ankara’dan güvence istiyor."
http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/a...-sart-2053741/
ABD'li heyet vize krizi konusunda bugün Dışişleri Bakanlığı'nda temaslarda bulunacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal'ın durumuyla ilgili önemli bir talimat verdi
Yoğun bakımda bulunan Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, talimat verdi, dünyaca ünlü beyin cerrahı Uğur Türe, Baykal'a bakmak için Ankara'ya götürüldü.
Kurda kuşa yem olmamak için en önemlisi TEKNİK ANALİZ öğrenecekler
bundan haberiniz vardır belki ama ben yine paylaşayım istedim.
12 ekim haberi malum cezalıydık.
VADELİ İŞLEM VE OPSİYONLARDA BSMV İSTİSNASI GETİRİLİYOR
Komisyonda dün gece kabul edilen maddeler arasında vadeli işlem ve opsiyon işlemlerinden alınan banka ve sigorta muameleleri vergisinin (BSMV) kaldırılması da yer alıyor. Madde hakkında konuşan Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin, "Borsadaki türev ürünler kısa vadeli işlemlere izin veriyor. İşletmelerin daha büyük miktarlarda işlemlere ihtiyaçları var. Finansal olmayan şirketler Türkiye'de BSMV farkı olması nedeniyle bu işlemleri yurtdışındaki bankalarla yapıyorlar. Bu şirketlerin borçlarını izleyemiyoruz. Komisyon da yurtdışında bankalara gidiyor" dedi. Keskin ayrıca bu işlemlerin ağırlıklı olarak yurtdışında yapılması nedeniyle şirketlerin açık pozisyonu tam olarak hesaplamasının da oldukça zorlaştığını da sözlerine ekledi.
Şimdi de vize kalkcacak beklentisiyle bi 2 ay yukarı sürer:)
3 gündür 1.500 puana sıkışmış bir endeks100 var ! bir tarafa kıyım olacak ama ne tarafa ytd.
Risk analizi muhakkak önemli konu ben 132550 stop koyularak diger sartları sabit kabul edersek yani ceterus paribus(fiyat dısındakı sartlar sabit) yapılacak bir işlemde aşagı tarafa gitme ihtimalinin yüksek olduğunu söylemek istedim . Ben 11 yıldır işlem yapıyor viop ta , forumu takip ediyorum 10 senedir yorum yazmıyordum ,sayın Türkoğlu nu hatırlıyorum yalnızca bu forumda sun yazan ,Centuf vardı halojen vardı...
Yön bugün eksi gibi görünüyor
vize kalkarsa da kalkmazsa da hedef 100 bin endeks altı
bist30 için 130-133 arası sanki biraz oyalanacak gibi. ytd.
piyasadaki hisselerin çoğuna bağlanmış bir makine var.meri den kurmuşlar makineyi..okadar dengesiz,okadar saçma sapan işlemler yapıyorki ne yaptığını çözmek imkansız.
ama bu dengesiz makine güçlülerin acayip işine gelmiş durumda..güçlü mal alıyor.kademedeki 20binlik alışı 100bin yapınca meri hemen üst kademeyi çiziyor..üst kademeden mal satıyor.satışı yükseltiyor.meri hemen aldığını alta basıyor.sürekli dengesizce.
açıkçılar içinde bulunmaz fırsat..açıkçı satıyor satıyor.bakıyor sattığı adamlar vermiyor.yüklü satış ekleyince hemen meri alt kademeye basıyor.büyük küçük bütün hisselerde aylardır var..garanti yat.piyasayı çeviriyordu.devre dışı kaldı bunu soktular devreye..aşağıda bir örnek var..
http://666kb.com/i/dnmhyoquwhdmhkpjt.jpg
Usd bugun 3.7 e dogru hızlı bir hareket gerceklestirebilir . 3.68 üstü stoplar ard arda çalışabilir. Dün bir ara olmuştu devamı gelmedi.
18/10/2017 11:09:56 *ırak ordusu: Peşmerge haziran 2014 sınırlarına çekildi-habertürk