Sayfa 686/1006 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by istinyeli Yazıyı Oku
    Tamam da bu altın zamanın da bir halta yaramıyordu.

Nibiru gezegeninden gelen dallama anunnakiler yüzünden böyle değerli oldu

yoksa bi halta yaramaz altın.

Hala da yaramaz..ama yeni dünya düzeninde en önemli takas aracı olacak önümüzdeki yıllarda

Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    Turp geldiğinden beri böyle...gidene kadar da böyle devam edecek gibi..

3. Dünden kalan Shortlarin üstüne ekleyip 131950 ortalamayla toplam 36 tane short yaptım 132200-132500 arası resmen sinir küpü oldum. Son 6 günde dipten 10500 puan almasına rahmen fena korkuttu panikletti tüm shortcuları bi ara 132575 e stop yazdım sonra sildim. Birde buradaki borsa uçacak kaçicak yazılarını okuyunca ister istemez etkileniyor insan Oysaki en tepeden yapmışsın 10000 surdirek gitmiş piyasada Sonuc 30 tanesini maliyetten cikmisim elde 6 kalmış. İstiyorum yarın arti gapla acilsinsinda tekrar basayim Shortlari. En 30 poza 2-3 bin almadan bırakmamaya niyetliyim. Bence dibinden 6 gunde 10 bin yurumus ve 2 tanede gap yapmış üstünede hiç bir olumlu bişi olmamış piyasa büyük fırsattır diye düşünüyorum. Çok güçlü evet çok güçlü ama geçmişte çok gördük bu örnekleri. Tek sıkıntı bu forumdaki yanıltan algı. Vize gecesi ülkeyi batiranlar vardı bugunde U100 110 120 olurmu hesabı yapanlar vardı. Birde eksantirik tarzıyla gizemli yazanlar var alıştık artık gerçi yıllardir neleri geldi geçti ama bu işe yeni başlayanlar için tehlikeli bi sayfa ve kaybederek masada kalmayi öğrenmekten başka yolları yok

yarın ne kadar + gap gelir ?

Türkiyenin başına bir çorap örülmez ise 110.000 hedefleniyor bence ytd.

bir haftadır cezalıydık geldik buraya yine suçumuz a.k. küfür neyse bu gece Beşiktaşımız 3'te 3 yapar İnşaAllah her kese iyi akşamlar.

Dolar çırpınıyor

7. son 50 senede dünyanın en fakir ülkeleri listesine müslüman ülkeler yerleşmiştir...dünyanın dörtbir yanında islamiyetin adını bile duymamış insanlara televizyondan islami terörden bahsedilmiştir...islam ülkelerinde diğer ülkelerle gelişmişlik ve refah yönünden fark sürekli açıldığı için başta yönetim karşıtlığı olmak üzere hertürlü karşıtlık yaygınlaşmış ve huzursuzluktan çatışmaya kadar her türlü sorun geri kalmışlığın parçası haline gelerek verimsizliği perçinlemektedir...
    bu verimsizlik üretim ve yatırıma sınırlar getirerek sorunların devamına yardımcı olur...
    yatırım tavsiyesi değildir, başka bişeydir...pP...
    soros moros, eskiden şoparlar sanatçılık yapardı, o hesap...keko hepsi...

bence yanlış düşünüyorsun

bu dünya hayatı çok kısa
    istediğin kadar sersefil yaşa, en fazla 100 yıl yaşarsın

oysa cennete kapak attınmı sonsuz yaşamda vur patlasın çal oynasın

dine oynamak uzun vadeli her türlü kazandırır

Alıntı Originally Posted by prototip Yazıyı Oku
    son 50 senede dünyanın en fakir ülkeleri listesine müslüman ülkeler yerleşmiştir...dünyanın dörtbir yanında islamiyetin adını bile duymamış insanlara televizyondan islami terörden bahsedilmiştir...islam ülkelerinde diğer ülkelerle gelişmişlik ve refah yönünden fark sürekli açıldığı için başta yönetim karşıtlığı olmak üzere hertürlü karşıtlık yaygınlaşmış ve huzursuzluktan çatışmaya kadar her türlü sorun geri kalmışlığın parçası haline gelerek verimsizliği perçinlemektedir...
    bu verimsizlik üretim ve yatırıma sınırlar getirerek sorunların devamına yardımcı olur...

Sayfa 686/1006 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •