bunların din anlayışı sadece milleti kandırmak üzerine. dindar olan kişiler Hz.Muhammed'in yaşantısına özenir Muaviye'nin kine değil.
Printable View
rumenigge ne oldu gol mu oldu....
İshak Paşa, Gedik Ahmet Paşa, Çandarlı İbrahim Paşa, Koca Mustafa Paşa, Hersekli Ahmet Paşa, Piri Mehmet Paşa, Kara Ahmet Paşa, Sokullu Mehmet Paşa, Kuyucu Murat Paşa, Bayram Paşa, Siyavuş Paşa, Köprülü Mehmet Paşa, Köprülü Fazıl Ahmet Paşa, Merzifonlu Kara Mustafa Paşa, Baltacı Mehmet Paşa, Çorlulu Ali Paşa, Nevşehirli Damat İbrahim Paşa, Alemdar Mustafa Paşa, Mustafa Reşit Paşa, Mithat Paşa, Ahmet Vefik Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Said Halim Paşa, Hüseyin Hilmi Paşa, Talad Paşa.
Başbakanlık makamını Cumhurbaşkanlığı ile birleştirdiğini iddia eden adama, hiçbir zaman Sadrazamsız ülke yönetmeyen, Ertuğrul Gazi’den, Osman Gazi’den, Fatih Sultan Mehmet’ten, Kanuni Sultan Süleyman’dan, 2.Mahmut’tan, 3.Selim’den ve hiçbir zaman Başbakansız kalmayan Atatürk’ten, İnönü’den,Bayar’dan, Özal’dan,Demirel’den daha mı akıllı, daha mı becerikli,daha mı yetenekli olduğunu neden sorma gereği duymuyorsunuz.?
Hepsinden daha suclu.
Kimseye guvenemiyor.
Hala kanundan kacacagini saniyor.
reisi sevmiyenler evet diyor
ben reisi seviyorum
hayir diyorum...
ölene kadar başımızdan eksik olmasın... :p
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...erna-tweet.jpg
Artık sonucu belli gibi.
Burası avrupa değil. sürpriz murpriz beklemeyin. Çok yüksek evet oranı da öyle 60- 70 gibi sonuçlar beklemeyin. Muhalefet in sesi çok cılız kaldı. CHP li değilim ama Erdoğan'ın katıldığı her programda Kılıçdaroğlu nun ssk kasetini sunması hiç doğru değildi bir şeyin boku nasıl çıkartılır görmüş olduk.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evetçi dostlar akp'nin yarısı hayır diyor nasıl %60 evet çıkacak. komik bir şaka yapmış A.Gür size. :)
dolaylı yoldan hdp tayfası evet diyecek diyor :he:
bayrak boşuna asılmadı :p
ama güney doğudan koca bir evet çıktığında mhplile artık ne yapar bilemem :kahkah:
hayırcı arkadaşlar yaklaşık 40 gündür gerektiği kadar evetçileri aşağıladınız.
makarnacı kömürcü örümcek kafalı ağzınıza geleni söylediniz.
tutturdunuz bir tek adama oy veriyorsunuz diye.
bu bir seçim değil referandumdur.
tüm dünyada başkanlıkla yönetilipte geri kalmış ülke çok istisnadır geneli kalkınmıştır.
onlar kalkınırken bizler kovalisyon hükümetleri kurup yıkmakla meşguldük.
pazar günü rte ye oy vermiyoruz o adam zaten 3 yıldır fili olarak başkan evette çıksa hayırda çıksa rte nin 1 dönem daha aday olma hakkı var.
sizin yapacağınız anayasa değişikliğine bu kadar hiddetle karşı çıkacağınıza hakaretler edeceğinize üslubunuzu düzeltip 2019 yılındaki cumhurbaşkanılığı (başkanlık) seçimine hazırlansanız iyi bir aday çıkartıp halkında taktiriyle siz kazanmaya çalışsanız daha iyi olmazmı.
burada evet diye yazan bir arkadaş çıktığı zaman toptan saldırıya geçip aşağılıyorsunuz yapmayın hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.
burada yazanların yaşlarının kaç olduğunu bilmiyorum.benim yaşım 55.
ben 1980 darbesinide sigara çay yağ mazot benzin kuyruklarınıda yaşadım ve iliğime kadar hissettim.
2001 krizinde borçlanarak aldığım 2000 model hyundai camlıvan aracımı ödünç aldığım 5000 doları ödeyemediğim için alacaklıya vermek zorunda kaldım.
1991 yılında oğlum üçüncü kattan düştü beli kırıldı hastane masrafları için evdeki siyah beyaz televizyondan eşim ve kendimin parmağındaki alyanslara gelinceye kadar herşeyimi sattım.
bankalar en az 3 kefil olmadan kredi vermiyorlardı.
fazla uzun yazmaya gerek yok bizler referanduma değilde bundan sonraki adaylara odaklansak çok daha iyi olur.
amma üfürdünüz...
kalkınmış ülkelere gel
bir abd
yapısal farklı güney kore..
başka ?
http://666kb.com/i/did8kyg4gzx2xgwi9.jpg
[QUOTE=EKaya;276524]amma üfürdünüz...
bu üslup doğrumu arkadaşım.
neyse herkeze iyi akşamlar.
Başkanlık sistemiyle yönetilen ülkeler
Afganistan
Angola
Amerika
Arjantin
Benin
Bolivya
Brezilya
Burundi
Dominik Cumhuriyeti
Ekvador
El Salvador
Endonezya
Filipinler
Fildişi Sahili
Gambiya
Gana
Gine Bissau
Guatemala
Güney Kore
Honduras
İran
Kazakistan
Kenya
Kıbrıs Cumhuriyeti
Kolombiya
Kosta Rika
Liberya
Malavi
Meksika
Nikaragua
Nijerya
Panama
Paraguay
Peru
Seyşeller
Sierra Leone
Sudan
Şili
Tanzanya
Türkmenistan
Uganda
Uruguay
Venezuela
Zambiya
He yav, hepsi çok kalkınmış! :kahkah: :dvr:
Benim favorim Uganda.. :kahkah:
onlarında ordusu da çok güçlü
https://stopwarcrimes.files.wordpres...trations-3.jpg
gelecek yıl muhtemen fette çıkarlar
büyük uganda imparatorluğu
zengilik kültür
çatlasın batı..
sadece tarihsel nedenleriydi yazlılı olarak anlamayanlar için bunu bir de video ile anlattık :)
https://www.youtube.com/watch?v=OorQ6BN_1G8
sonra temel nedenlerini açıkladık
İSTİKRAR: Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir.
ETKİLİ İDARE: Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak.
VESAYETE SON VERİLECEK: Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat.
REFAH: Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek.
MECLİS: Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak.
BİRLİK-HUZUR: Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek.
GÜÇ KATACAK: Sadece içerde değil, dışarıda da TÜRKİYE'YE GÜÇ KATACAK Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor.
vay be geldi çattı referandum tarihi
artık biz susacağız millet konuşacak
Hadi 15 temmuz'u referanduma alet ediyorsunuz anladık da (bu darbe kalkışmasının sebebide akp dir fetöya sınırsız destek vererek.) ya ezanı ,dini nasıl da Allah'dan korkmadan alet ediyorsunuz bir koltuk sevdasına. Dini bu şekilde araç olarak kullananların ahirette vay hallerine.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akşener: Bahçeli 16 Nisan’da hayır çıkacağını gördü
MHP' den ihraç edilen Meral Akşener Diyarbakır'a geldi. Tarihi Hasan Paşa hanında vatandaşla çay içerek sohbet eden Akşener, Eyalet sistemi tartışmalarıyla ilgili MHP Lideri Bahçeli' nin çıkışını değerlendirdi, "Bahçeli 16 Nisan akşamı hayır çıkacağını gördü şimdiden kaçmanın taşlarını döşüyor" dedi
Türkeşâ€™in eşi Seval Türkeş de ‘hayır’ dedi
\
Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş'in 'hayır' kararını açıklamasından sonra eşi Seval Türkeş de 'hayır' dedi.
1983 doğumlu bir kızım var...çok duygusal....12 eylül 1980 yılında kenan evren nin yaptığı darbeden sonra çok zor günler geçiriyoruz..
çok çalışıyoruz...gecemiz gündüzümüz belli değil...o zamanki şartlar böyle değil...
1981 yılının haziran aylarıydı sanırım...çalışma tempomuz yoğun bir şekilde devam ediyor...gece geç saatte eve gittim...
bir baktım kapıma bir not iliştirilmiş...
''BABA BİRAZ DA BİZE ZAMAN AYIR...''
insan duygulanıyor tabi...:agla:
TV lerdeki tartışmalara AKP liler Danışmanlar... katılmayacakmış...Başbakanlıktan ilgililere bilgi verilmiş... Siyasette 24 saat bile önemlidir... Refaranduma 36 saat kala Hayırlara vesile olacak bilgiler ve göstergeler başladı...
- Vatandaşlar kendi özgürlüklerine Reklamlara itibar etmeden sahip çıkacaklar...Aksi olursa kaybeden kendileri olacak örnek:Rumenige gibi Reklamvari Evet diyenler ... Tek Adam Rejiminde ne olacağını değil de reklamı ve geçmişi anlatanlar...
Son 15 senede sen şucusun ,o bucu ,öbürü ocu şeklinde milleti ayrıştıran Reisime sonsuz teşekkürler.
Sn Rumeniege anayasa değişince neler olacağını anlatıyoruz... siz ise Evet derseniz eskiden iyi olur.. geçmişte kötü olmuştu gibi... İyi parti kötü parti, vs... Anayasanın değişen maddelerinin yol açacğı değişiklikler hariç...her konuda partizanca anlatıyorsunuz...
sonuç konusunda hiç şüphem yok
ama sizin de batıya tokat gibi verilecek cevapta
tokatın şiddetinin artmasında katkınız olsun isterim :)
Adil,60 çıkartmış...
Neresinden çıkardıysa artık.
Bu memleketin ekmeğini yemeye devam edecek referandumdan sonra.