Dolar dusuyor yarin endeks yine iyi olacak gibi persembe bulten oncesi bir hareket daha gelebilir beklentim 1.48-50 civarini görmesi
M.K.A.
Printable View
Dolar dusuyor yarin endeks yine iyi olacak gibi persembe bulten oncesi bir hareket daha gelebilir beklentim 1.48-50 civarini görmesi
M.K.A.
Bu ,hissede teknik çalışır mı acep?4saatlik grafiğe bakıyorum.[emoji7][emoji4][emoji41]
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede bekleyince ,bende aksam butün peryotlarda grafiği actım ,noluyoruz diye.Yarın bir güzellik umudu ile bekliyoruz.
.Gecemizi ,gündüzümüzü ,bu hisseye adadık.Bir güzellik yapsın artık.Bu kadar sadakate ,bir lutuf gerekmez mi?
Vakit tamam ,
Yarin güzel bir gün geçireceğiz.[emoji41]
Bu gece graiklere cok baktim.
Sadece yarın ,bir arkadas ,alanları ,satanlari ,
kademeleri verse burada çok sevinirim.
Vakif alıyormus..Bakalım yarında devam edecek mi?
Bereketli olsun endeks guzel açıyor bircok kagit gidecek bugun.bizde bülten beklentisiyle 1.50 goruruz artik insallah....kozalar kardmd sasa thy aselsan alayi bugun cosar
M.K.A.
Biri şu speke artık Doğan Holding bünyesinde olmadığımızı hatırlasın..
Guzel bilancoyla aselsan show var bugun bizimki yine yavan
M.K.A.
Dolar euronun bu kadar düşüşüne rağmen biste kırmızı olunca, aklıma acaba bisten çıkıp dövize mi giriyorlar düşüncesini getirdi, düşüşü adım fırsatımı görüyorlar. Çok ilginç. Ytd.
ASUS_Z01BD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım fırsatı olacaktı* yanlış olmuş
bıst teki satış sebebi kredili işlemlerin kapanması ve bayram tatiline risk almayıp nakit girmek isteyenlerin satışı bence
Yada su carsamba 6 ya kadar salma olayi papazı...
M.K.A.
Papazin tahliyesine red cikmis ondan piyasa boyle oldu sabah +2 oglen olmadan -2 piyasa nasil iş arkadas....bakalim trump ne diyecek
M.K.A.
Aynen sayin bjkartal
Tahtayı izleyemeyenler, 1.31 deki 1 milyo ot bekleyen alıcıları saymaz isek tahta satıcılı duruyor. 1.6 milyon alıcı 2.5 milyon satıcı var. VAKIF bugün alıcı durumunda. ZIRAAT YAT. satışları kesilmiş durumda. Fırtına öncesi sessizlik modu var.
Bugünde endeks çöküşüne denk geldik :Sad:
Tahtada bekleyen alışların neredeyse tamamı ortadan kayboldu, sadece 401 bin lot alıcı var 1.29 kademesine kadar. Satıcı 2.6 milyon lot. Ürkütücü bir durum!!!
Bu iyi bence tersi olursa ürk
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gündür ISFIN ın yaptığı hareketleri bizimkinden beklerdim aslında. YTD
şu anda tahta çok zayıf duruyor. Satıcılar aktiften vermeye başlarlarsa 1.29 kademesine kadar aşağı basabilirler. Alışta bekleyenler sanırım organize idiler, bir anda ortadan kaybolmaları ilginç oldu, biraz da kendilerini açık ettiler! Umarım, aynı şekilde satışdaki emirlerini de iptal ederek kapanışa doğru yukarısürerler!
1.38 ve 1.39 kademelerinde boşluklar vardı 1.38 dolmuş gibi, 1.39 u da doldururlarsa daha yukarı atabilir. YTD
Yine yanlissin eğer kağıt gidecekse birilerinden mal varda gitmiyor satılmaya zorluyor digelimki 150 e 10 milyon koydu çağrı gelecekse onu hemen alır .
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım haklısınızdır. Şu anda 487 bin lot alış, 2.3 milyon lot satış var. Eğer satışlar sadece kağıdı satıcılı gibi göstermek için girilmemiş ise, aktifleşmeye başlar ise kötü olur. Ancak bu kadar dengesiz alıcı-satıcı oranı olan tahtanın normalde sert aşağı gitmesi gerekirdi. Ancak aşağıya da salmıyorlar!
Alıntı:
şu anda tahta çok zayıf duruyor. Satıcılar aktiften vermeye başlarlarsa 1.29 kademesine kadar aşağı basabilirler. Alışta bekleyenler sanırım organize idiler, bir anda ortadan kaybolmaları ilginç oldu, biraz da kendilerini açık ettiler! Umarım, aynı şekilde satışdaki emirlerini de iptal ederek kapanışa doğru yukarısürerler!
bu yorumları bilinçli olarak yapmıyorsanız eğer doğru yorumlamalar yapmak için yorum yapmadan önce bir müddet daha tahtayı takip etmenizi öneririm.Alıntı:
Şu anda 487 bin lot alış, 2.3 milyon lot satış var. Eğer satışlar sadece kağıdı satıcılı gibi göstermek için girilmemiş ise, aktifleşmeye başlar ise kötü olur. Ancak bu kadar dengesiz alıcı-satıcı oranı olan tahtanın normalde sert aşağı gitmesi gerekirdi. Ancak aşağıya da salmıyorlar!
bu rakamlar cagri fiyatina gore cok ucuz kaliyorken ky cok rahat mallanabilecekken acaba spek mi ne yapacagini bilmiyor yoksa demirorenler mi? ..
yarısını salladım bu ipnelerin napca belli olmaz die ytd..
evet hurgz yine yok hatta doviz kurlari normale donmeden cagriyi gorismiceklerinide anlamis bulunuyorum.
SERMAYE PİYASASI KURULU
BÜLTENİ
2018/36 15/08/2018
A. DUYURU
1. Kurul Karar Organı’nın 15/08/2018 tarih ve 37/953 sayılı Kararı Uyarınca Yapılan Duyuru:
Son dönemde, döviz piyasasında makul bir ekonomik veya finansal gerekçe ile açıklanamayan gelişmeler nedeniyle bir
tarafını TL’nin oluşturduğu paritelerde ciddi fiyat hareketleri meydana gelmiştir.
Fiyatların zaman zaman aşağı ve yukarı yönlü aşırı dalgalanması nedeniyle döviz piyasasında sağlıklı bir fiyatlama
oluşmadığından, foreks piyasasında bazı durumlarda fiyat/spreadlerin piyasa koşullarına uygun olduğunu belirleme imkanı
bulunmamaktadır. Bu kapsamda, ülkemizde piyasaların kapalı olacağı Kurban Bayramı tatili sonrasında foreks piyasasında
işlemler başladığında ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin önüne geçilebilmesini teminen, mevcut açık pozisyonu olan müşterileri
etkilemeyecek ve hedge işlemlerini aynı kaldıraç oranından yapabilmelerine imkan tanıyacak şekilde; 16.08.2018 tarihi
öncesindeki pozisyonlar ve bu pozisyonların hedge edilmesi amacıyla yapılacak işlemler hariç olmak üzere, bir tarafını TL’nin
oluşturduğu paritelerde yeni açılacak pozisyonlara ilişkin işlemlerde kaldıraç oranlarının 03.09.2018 tarihine kadar 1:1 olarak
belirlenmesine karar verilmiştir.
Ayrıca, Kurban Bayramı tatili süresince ülkemiz piyasaları kapalı olacağından; yatırımcıların foreks piyasasında ve Borsa
İstanbul Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasası’nda spekülatif amaçlarla pozisyon almamaları ve mevcut pozisyonlarına ilişkin olarak
ilave teminat yatırma yükümlülüğü ile karşı karşıya kalabileceklerini göz önünde bulundurarak ihtiyatlı ve basiretli davranmaları
gereğinin hatırlatılmasında yarar görülmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
bir hafta boyunca herhangi bir şirket ile ilgili herhangi bir karar alınmamış mı? esas bülten yayımlanmadı bence henüz.
Yarında mı yok diyo yani
5 ay bekledim ç... akalları sattım 120 bin tane oh çektim maliyet 1.60 maalesef
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bizim beklediğimiz bulten değil. Normalin dışında bir bulten. Bizimki yarin veya cuma çıkacak
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayramdan sonraya kaldı muhtemelen.. Her hafta yayınlanmak zorunda da değil bu arada bülten..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftaya da tatil en az 15 gün
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.