Sayfa 693/985 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by ERHAN11 Yazıyı Oku
    Beyler , ben bugün hurgz hisselerimin yarısını sattım . Derin bir nefes aldım . Diğer yarısı duruyor tabii. Sebebine gelince , demirören bu işi yatırım olmaktan çıkarıp kumara çevirdi . Ama öyle bir kumar ki , o bizim elimizi biliyor . Biz onun ne yapacağını bilmiyoruz ! Şu anda hurgz , orta yerde bir fiyatta tutuluyor . SPK kararı bizim lehimize gelse bile , demirörenin ne yapacağını bilmiyoruz . Başka ayak oyunu veya zaman kazanıp küçük yatırımcıyı dökmek için mahkemeye gitmesi , ortada duran fiyatı hızla aşağı çeker . Yok ,paşa paşa çağrıya uyup hisselerinizi alacağım, derse fiyat yukarı fırlar . Yani bunun ortası YOK. İşte o yüzden , yazı tura oyunu gibi kumara döndü bu iş . Bende bu riski azaltmak adına bugün yarısını sattım. Borsa şirketlerinin çoğu ,son 3-5 ayda, yukarıdan aşağıya 1/3 oranında fiyat kaybı yaşadı. Yani aynı şirket , burdan eski fiyatına gelse 1/2 para kazandırmış olur . ( örnek : 6 liralık kağıt , 4 liraya inince 1/3 kaybettirir. Ama 4 liralık kağıt , 6 liraya çıkınca 1/2 kazandırır.) Bizim hurgz 3-5 aydır diğer şirketlerin çoğu aşağıya gelirken , bu yerinde saydı . Görece olarak bizim kağıt değer kazandı . Bu yüzden elimdeki senetleri değiştirme kararı alarak bugün uyguladım . Kalan yarısıyla beklemeye devam . Fiyatın buralarda durmasını eleştiren arkadaşlara cevabım : spek aydın doğan ın kağıtlarını elinde tutan aynı spek . O da demirörenin ne yapacağını kestiremediği için hürgz ın fiyatını ortada tutuyor . Duruma göre ya aşağı , ya yukarı sürecek . Şimdiden yukarı sürse , küçük yatırımcının hepsi kaçar . Mal elinde kalırsa , uzun süre beklemek ve mücadele etmek durumunda kalır. Yani spek de bu işin kumara döndüğünü görüyor olmalı . Ben demirören le , yazı tura atacak kadar varlıklı değilim . O yüzden riskimi pay ettim. YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR . BENİM KARAR VE GÖRÜŞLERİM SADECE BENİ BAĞLAR.
    Sn.ERHAN11,
    Sizin satışınızdan bize ne? Çok güzel matematiksel eşit(siz)likler kurmuşsunuz kendinizce, satış fiyatınızı ve kaç lot sattığınızı da söyleseydiniz keşke

2. Papazin tahliyesine red cikmis ondan piyasa boyle oldu sabah +2 oglen olmadan -2 piyasa nasil iş arkadas....bakalim trump ne diyecek

M.K.A.

3.  Alıntı Originally Posted by BJKARTAL Yazıyı Oku
    Sn.ERHAN11,
    Sizin satışınızdan bize ne? Çok güzel matematiksel eşit(siz)likler kurmuşsunuz kendinizce, satış fiyatınızı ve kaç lot sattığınızı da söyleseydiniz keşke
    Aynen sayin bjkartal

ASUS_Z01BD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tahtayı izleyemeyenler, 1.31 deki 1 milyo ot bekleyen alıcıları saymaz isek tahta satıcılı duruyor. 1.6 milyon alıcı 2.5 milyon satıcı var. VAKIF bugün alıcı durumunda. ZIRAAT YAT. satışları kesilmiş durumda. Fırtına öncesi sessizlik modu var.

5. Bugünde endeks çöküşüne denk geldik

6. Tahtada bekleyen alışların neredeyse tamamı ortadan kayboldu, sadece 401 bin lot alıcı var 1.29 kademesine kadar. Satıcı 2.6 milyon lot. Ürkütücü bir durum!!!

7.  Alıntı Originally Posted by exprotrader Yazıyı Oku
    Tahtada bekleyen alışların neredeyse tamamı ortadan kayboldu, sadece 401 bin lot alıcı var 1.29 kademesine kadar. Satıcı 2.6 milyon lot. Ürkütücü bir durum!!!
    Bu iyi bence tersi olursa ürk

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Toprak Yazıyı Oku
    Bu iyi bence tersi olursa ürk

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    güzel tespit

Sayfa 693/985 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •