Santino hocam sahte olduğunu düşünüyorsanız buyrun satışa koyun 👍 950 binde alıcı var
Printable View
ISKUR hisse adedi 2458,. İş bankası defter değeri yaklaşık 80 milyar. İmhada da diyelimki 100 milyar olsun. İşkurcuların bankadaki hakkı %10 ise 10milyar(1990 öncesi kar dağıtım oranına göre yazdım, böyle olmak zorunda değil tabiki) . 10 milyar/2458=yaklaşık 4 milyon lira hisse başı ödeme. Bu matematik senaryodur, yatırım tavsiyesi değildir. Başka fikri, hesabı olanlar varsa bilmek isterim.
Venus E4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri yada çoğunluk mal cakacaklar kendince kâr yapacak, fiyatlar yine eski yerlere gelecek, önemli değil.Biz yine burada olacağız.Allah ömür verirse.Bizim meselemiz sadece para olsa bire on giden hisselerde nakitin hepsini taşırdık.Mesele derin,mesele ukbâ ,Mesele Fedailik, Biz fedaiyiz gardaş Biz Osmanlı'nın deli fedaileriyiz.Varsın biz yanalım varsın birileri kazandık saysın.Selametle Hoşçakalın.
Tavanımız güncellenmiş bulunmakta. Hayırlı olsun 6 haneliler kulüpüBLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13milyarTL kâr açıklamış 250.000TL sermaye sınırı olmasa kabaca bunun yüzde 10'u ~2500 hisse için olmalı. Senede ~400.000TL kira geliri olan bir binayı kaça satarsınız?
Tavanda alıcı var satıcı yok nasıl olacak bu iş :) BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oda olur bana uyar. İşbankasına davetiye harici ben pas geçiyorum. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İskur alamayan istar ye yöneldi. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nolceek nolceek şimcik:)
Bakalım bugün tavandaki lotu alabilecekler mi
Bence almak isteyen varsa buyrun 1027653 alın.vermek isteyen varsa 995000 fena para değil ver ben alayım diyor
Zamanın da bu hisseyi sizin paylaşımlarınız sonucu farkına varmıştım. O zamanlar yüzüne bakan yoktu. 2 adet almıştım 1 lot 4,800 tl civarı idi.
1 lotunu 9 000 kusurdan
diğer 1 lotu da 420.000 tl den satmıştım.
Çok büyük hayalleri var bu hisseyi taşıyanların.
İnşallah hayalleri gerçek olur. YTD
1.000.000tl yi geçerse çok dikkat çekecek
Geçirmemek için uğraşıyorlar gibi sanki
997,500.00 TL ye ve 800-900 arası maliyetlenenlerinde vardır bir hesabı.işbtr alabildik,kurucu almak biz küçükyatırımcılar için artık hayal.
Böyle bir günde tavanda iki,toplamda 3 alıcı var maşallah 🧿
Ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz'in da dediği gibi:
🎶Bana bana bana bana kâr yolla, kâr yolla, kâr yolla🎶
Sahte okeylere aldanmayın
Sahte değil gerçek , 997500 den ben sattım, alana hayırlı olsun.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5ae920ea47.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayrını bereketini gör sayın mke222.. yaklaşık 1 milyon TL gibi bir rakamı bu hisseye yatıran bir yatırımcı bu saatten sonra büyük yatırımcıdır ve kesinlikle büyük hedefi vardır..bu kadar tutarı daha likit temettü verecek bir hisseye yatırmıyorsa burada ki hedefi minimum 8-10 milyon TL olmalı.. belki de daha fazla..
Hayırdır vekil sen sahte okeymisin üstüne alındın