-
Tavanımız güncellenmiş bulunmakta. Hayırlı olsun 6 haneliler kulüpü

Originally Posted by
oflu61
Birileri yada çoğunluk mal cakacaklar kendince kâr yapacak, fiyatlar yine eski yerlere gelecek, önemli değil.Biz yine burada olacağız.Allah ömür verirse.Bizim meselemiz sadece para olsa bire on giden hisselerde nakitin hepsini taşırdık.Mesele derin,mesele ukbâ ,Mesele Fedailik, Biz fedaiyiz gardaş Biz Osmanlı'nın deli fedaileriyiz.Varsın biz yanalım varsın birileri kazandık saysın.Selametle Hoşçakalın.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
kulhakki99
ISKUR hisse adedi 2458,. İş bankası defter değeri yaklaşık 80 milyar. İmhada da diyelimki 100 milyar olsun. İşkurcuların bankadaki hakkı %10 ise 10milyar(1990 öncesi kar dağıtım oranına göre yazdım, böyle olmak zorunda değil tabiki) . 10 milyar/2458=yaklaşık 4 milyon lira hisse başı ödeme. Bu matematik senaryodur, yatırım tavsiyesi değildir. Başka fikri, hesabı olanlar varsa bilmek isterim.
Venus E4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her yıl 1 milyar dolar kâr eden şirketin kurucu hissesini 4 milyon TL ye vermek için enayi olmak hafif kalır …
-

Originally Posted by
arda602
Her yıl 1 milyar dolar kâr eden şirketin kurucu hissesini 4 milyon TL ye vermek için enayi olmak hafif kalır …
Peki grafikte 1997 yılı görüyorum 2018 sonuna kadar bu hisse 21 yıl boyunca 4 Bin le 10 bin arasında niye durdu var mı açıklamanız o zamanlarda çok iyi karlar açıkladı
-
13milyarTL kâr açıklamış 250.000TL sermaye sınırı olmasa kabaca bunun yüzde 10'u ~2500 hisse için olmalı. Senede ~400.000TL kira geliri olan bir binayı kaça satarsınız?
-
Tavanda alıcı var satıcı yok nasıl olacak bu iş

Originally Posted by
Pericem
13milyarTL kâr açıklamış 250.000TL sermaye sınırı olmasa kabaca bunun yüzde 10'u ~2500 hisse için olmalı. Senede ~400.000TL kira geliri olan bir binayı kaça satarsınız?
-

Originally Posted by
Onur86
Tavanda alıcı var satıcı yok nasıl olacak bu iş
BLA-L09 cihazımdan
Kiramızı bir ödemeye başlasınlar hele, satmasak da olur.
-
Oda olur bana uyar. İşbankasına davetiye harici ben pas geçiyorum.

Originally Posted by
Pericem
Kiramızı bir ödemeye başlasınlar hele, satmasak da olur.
-
İskur alamayan istar ye yöneldi.

Originally Posted by
Onur86
Oda olur bana uyar. İşbankasına davetiye harici ben pas geçiyorum.
BLA-L09 cihazımdan
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri