İstifa kabul edilmemiş
Printable View
İstifa kabul edilmemiş
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...dirdi-5743562/
Seviyorum Akşener'i:)
hersey bır luppo kuyruguyla basladı......:kahkah:
Istifayi kabul etmemek daha buyuk bir skandal olur. Adam istifa etmis ve nedenlerini de belirtmis. Bunu kabul etmek ve saygi duymak gerekir
Sapır sapır dökülmeye devam mı yanda$aklar...
Yarın soylunun göreve dönüşünü kutluyoruz.. 1500 yakışır
Neler oluyor ya ?
Bence her dönüş olmaz da yeni gelen akp sevmediği biri olur.. [emoji16]
Soylu günah keçisi oldu cuma gecesi telefonla bağlanıp cumhurbaşkanımızın emriyle aldık demişti.
Soylu üstüne gelen hamleyi erken davranarak savuşturdu mu yani?
Aklıma değişik değişik şeyler geliyor
Hiç iyi bir durum değil olanlar edenler
siz nasıl viop çusunuz ya ?
PALA HEPİNİZ KÜMESE TIKAR VALLAA.
379 kısı olmus forum seansa donmus
Suleyman Soylu cuma gunku karari tek basina almis olamaz. Hic kimse boyle kararlari erdogandan habersiz alamaz.
Soylu gunah kecisi oldu. Belediyelerin bagislarini yasaklamak ilk buyuk hata idi. Bu karari da yine tek basina almamistir.
ya edilir mi ya? fetö metö ile mücadele bilmem ne varken...süleyman soylu'da senelerdir bu görevi yapıyorken kabul eder mi rte...zaten etrafındakiler dağılıyor yeni parti kuranlar bilmem ne...
bu istifa hamlesiyle süleyman soylu'da yerini beton gibi sağlamlaştırdı...pelikan kuşları düşünsün artık...
sokağa çıkma yasağı sonrası ortaya çıkan görüntülerden dolayı rte'ye yönelecek okları üzerine çekti...artık rte'nin en has adamıdır soylu....net...
Bu isss kolpaa diyorum size. Danisikli dovus bu is. Istifa falan yokk
Valla siyaset yeri beton gibi olabilir...
İstifa edilince dusmez diyen arkadas istifa red oldu diye balon habere ralli diyor su anda bende uzun pozdayim aksam seansinda keske poz acmasaydim diyorum
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BDDK swap limitini %1'e indirmiş.
$/TL'yi aşağı indireceğiz demek ki? Yabancı da TL elde etmek için yarın öbür günler hisse senedi satar.
Bize de alım için fırsat doğar pek çok hissede...