-
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiği iddia ediliyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
BDDK :Bankaların, yurt dışı yerleşiklerle vadede TL alım yönünde gerçekleştirecekleri işlemler için özkaynakların %10’u nispetinde belirenmiş olan sınırlamanın, %1 olarak yeniden belirlenmesine karar verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
habertürk kanalında fatih Altaylı, Kılıçdaroğluna giydiriyor. Demek ki , sorumluyu bulmuşlar. Yarın Özgür Özel de istifa ederse şaşırmam.
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Originally Posted by
MedwiG
BDDK :Bankaların, yurt dışı yerleşiklerle vadede TL alım yönünde gerçekleştirecekleri işlemler için özkaynakların %10’u nispetinde belirenmiş olan sınırlamanın, %1 olarak yeniden belirlenmesine karar verildi
BDDK :

-

Originally Posted by
Egeli
Cumhurbaşkanlığı sisteminde red edilme olmaz. Zaten red edilse biz duymazdık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanıldım sanırım. Çok ilginç bir akşam yaşıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Bu BDDK kararını ne anlama geliyor.
Açıklayabilecek bir arkadaş var mı. ?
-
Bu swap haberi hayra alamet değil.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Bu BDDK kararını ne anlama geliyor.
Açıklayabilecek bir arkadaş var mı. ?
Dövizin hareketinden dolayı swap limitini %1’e çekmiş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri