yaw ustat yazı yazmadan
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasi.!!!
yapıştırıyorsun sürekli
bari che guevera nın resmini değiştir hem ünlem hem o irkiliyorum sürekli
latin seviosan lopez yap bari :party:
Printable View
Kiz, babasina sordu.
Neden bizim Ankara'da deniz yok baba..?
Vardi, astilar kizim.
Simdi burada bombos yazilar yazan bir suru adam var.
Boka basmayim diye kimse ses etmiyor.
Bizim Bosporos gayet mantikli yazilar yaziyor, bir suru adam laf yetistiriyor.
Yapmayin.
Hazine ve Maliye Bakanlığı:
- İç borçlanmanın ortalama maliyeti mart ayında %23,55 oldu (Önceki %17.95)
- İç borçlanmanın ortalama vadesi mart ayında 60,5 ay oldu (Önceki 52.7 ay)
- Toplam iç borç çevirme oranı mart ayında %100.5 oldu (Önceki %76.4)
:ok:...Lavuklarda,yani mc yanlılarıda peşinden itiraf ettiler aymazca çok solcu öldürdük hepsi pırlanta gibi ülkesini seven gençlerdi dediler,emir büyüktü aynen iktidarın arkasında olduğu gibi ABD vardı,1972 yılında orta sondayken eylem yapmıştık deniz için 3 gün uzaklaştırma vermişti bize idare,k.maraş olaylarını yazmama gerek yok bizzat orada görevliydim devamlı zamanlan belirtirim.:(
Big mac menu 62/14.7=4.21
Amerika big mac menu6$
6/4.2=1.425*14.70=21 TL
Doların olması gereken değeri 21 TL dir.
21-14,75=6.25
695 milyar kkm 13.8 ortalama olsa +52,1
12 ayda gitse 35,1% -243 milyar 2022 bütçesinin kabaca 13%ü
3 ayda gitse 47,85% -332 milyar 16%
kkm daha da büyüsün..
şu seviyede tepe için hedef fiyatınıza/kur enflasyonuna kabaca +30% ekleyin. :he:
ne kadar çok kkm, okadar artan ivme, okadar +tepe marjı..
2010 kırılımı 2021 sonu 11 yılda bürüt 1,82 den 18.3 a x10
kötüleşme olmazsa/ukraynaya kara gücü olmazsak
bu ivmeyle/kafayla 3,5 yıla kalmaz 100 gelir.
ben ilkeli bir insanım , ısırmadığım elmaya ham , içmediğim ayrana buz demem. al buyur işte taze haber ... felaket bir sıçramanın eşiğindeyiz olumlu anlamda.
https://www.bbc.com/news/science-environment-60993523
ahan bu da geçen senenin en önemli bilim haberlerinden biriydi.
https://www.bbc.com/news/56643677
dediğim gibi , ben ilkeli bir insanım. hella sis farları eşliğinde , bir mevzuyu incelerken hem mikroskopik hem de rüppel akbabası gibi en tepeden gözlemleyebilmeli insan. hamza sütbıyık , innovation and me - rasyonel akla atılan ( yapışkan ) imza
vallaham borsa haberi diye açtım endeks sıçrayacak diye.
Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanının paylaşımı şu şekilde:
Madem sosyal medya üzerinden adamlık yapıyorsunuz, ilk defa ve son defa sosyal medyadan uyarıyorum.
Şu saate kadar, yazılan, konuşulan ve yapılan paylaşımları yazan klavye delikanlılarını adam yerine koymadığım için, Teşkilatın karşısına çıkarmaya dahi layık görmedim.
Bu saatten sonra, değneksiz köy bulduğunu zannedip havlayanların hesabı gün geceye, gece güne dönmeden kesilecektir.
Son kez uyarıyorum, sosyal medyadan koltuk kabartarak poz verip cahil cahil yazılar yazanları veya iki kişi bulduğunda fitne kusanları, Ülkü Ocakları, ilçe başkanlarım, yöneticilerim ve ocak gençlerimiz hakkında ileri geri konuşanları, onun bunun koltuğu altında gezip sahibine şirin görünmek için diş çıkaranları, ayrıca Türk Milletine, Vatana, Bayrağa ve kutsiyetlerimize el ve dil uzatmaya kalkanları bu MEMLEKETTE GEZDİRTMEM!
https://odatv4.com/siyaset/ulku-ocak...silecek-234803
Seviye bu.
Hitlerin SS basi gibi konusmus.
Al karsina sosyal medyayi gor hesabini.
Beyinsiz artist, okuyanda somut bir seye karsi efeleniyor sanir.
Etrafımdaki yaşlıları ve onların çocuklarının davranışlarını görünce en iyisi parayı tamamen har vurup harman savurup yemek lazım diyor insan .
Pes diyorum artık Milenyum kuşağına ( z den önceki kuşak ) yazık ülkenin baby boomerlarına
Allah var herif, Mandrake ve G. Amet nickleriyle forumda efsane oldu sayemde.:kahkah:
Etrafta denk geldiğim kişiler planlı programlı olarak zamların dış güçlerle muhalefetin ortak bir şekilde yapıldığını bu sebeple daha büyük şevk ve hevesle iktidara tekrar vereceklerini söylüyorlar .
Oylarını artırırsa hiç şaşırmayacağım hükümet
Bugüne ait anekdot
anne kartla yakalandı bir adam .
görevliye tek başına doğmadı ki çocuk benden olma hanımdan doğma neden baba kart yok benim bunu kullanmak en doğal hakkım tabi ki kullanacağım dedi güvenlik herhalde bu deli dedi ki bıraktı adamı
Şimdiden kemerlerine 6-7-8 yeni delik açtırsınlar.!!
Söyle o Sazanlara.!!
Yakında hayatları kuyruklarda geçecek.!!
Yokluk, yoksulluktan nefesleri kokacak.!!
Kıtlık, açlık nedir.!!???
Yaşayarak öğrenecekler.!!
Anlı şanlı sitelerde ve semtlerde yaşayanlar.!!
Diken üstünde geceleri uyayacaklar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://youtu.be/8wMa5dTP-q0
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Komiser ile Deniz Gezmis arasinda gecen muhabbet bu. Komiser boyle demis. Internette cok yazi var bu konuda.
Bu arada soruma kimse hala cevap vermedi
Koyluler neden Deniz Gezmis i ihbar edip yakalatti?
Sorum Deniz Gezmis'i cok sevenlere. Belliki zamanin koyluleri sevmemisler.
Kur stabil oldu, faiz gündemden çıktı" iddiasına ekonomistlerden cevap: Ekonomik göstergeler aksini ortaya koyuyor
Türkiye enflasyonda en yüksek olanlar ligine yükseldi. Sefalet endeksinde ise Arjantin ile olan farkı açılıyor. Ekonomistler, krizden kurtulmanın mümkün olup olmadığını yorumladı
https://www.indyturk.com/node/494456...cevap-ekonomik
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
yorumlamışlar birde...
Teraryum analizi sanki...:he:
Yorumlancak tarafı mı kalmış.... İş olsun..