Sayfa 674/993 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Temmuz 2020den beri T.Telekom 100GB kotalı 24gbit hızlı aylık 65TL internet ödüyordum. Hiç kota sorunum olmadı.

Bugün 2 yıllık sözleşme bitimine 3 ay kalmış deyip aradılar, Sınırsız, 35gbit hızlı, 2 yıl sabit fiyat aylık 143TL ile yenileme önerdiler. Birşey demedim.

Bu fiyat normal mi sizce? Eski kotalı tarife yokmuş artık...
    Yeni fiyatları bilmiyorum ancak Türk Telekom daima en pahalı fiyatı verir;sınırsız 75 mb hız :95 tl+ her getirdiğin kişi için 5 tl indirim 85 tl den kullanıyorum,firma:netspeed(tüm internet sağlayıcı firmalar Türk Telekomdan alıyor,toplu alımda hesaplı aldıkları için daha hesaplıda satıyorlar)

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    komşular edirneyi/artvini/vanı yağmalar artık.
    devlet sübvansiyonlu ucuz mal..
    Hakikaten,Edirne ve Keşan da oturan TC vatandaşları için böyle bir sabit fiyat olursa kota ayrılmalı yoksa bu işin sonunda millet o Bulgar yamyamlara saldırır artık....

3. İnternetin en yavaş yani en ucuzunu aliyon
    Bi cihaz var pahalı değil
    Onu takiyon fişe
    O hizlandiriyo data transferini
    Sorun etmeyin gençler

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde çay kaselerinin içine dalıp suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

gene stratejik hata yapıldı . izah edelim , şöyle ki ;

Akşenerler'in Meral ben sizin başbakan adayınızım demesi , iyi bir alternatif fırsat kapını kapattı. Bence susulmalıydı.
    niye alternatif kapı peki ? şöyle ; ben bütün anadolu trakya tüm ülkenin kadınlarının ve onların yanlarında olan erkeklerin oylarına talibim serenatı yapılabilirdi seçim çalışmasında. Yani C.B. adayı olarak diğer adayın karşısına bir kadın aday çıkartmak...

hella sis farları eşliğinde ; yarım kalan çay bardağım, mutluluğum. hamza sütbıyık
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Zafer partisinin iktidar olup
    Tr yi eski suriyelisiz haline geri getirmesi lazım
    Başka çare yok
    Insanları seviyoz da
    Bizim ekmek Kendimize anca yetmiyo
    Doğru söze ne denir,bir insanın kendi ülkesine sahip çıkması,üniversiteyi bitirdiği gün işi olsun olmasın kendi sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen evladı için zorunlu GSS primi öderken elin Suriyeli hırbosunun tüm sağlık giderlerinin yaklaşık 10 yıldır vergileriyle karşılanmasından artık iyice rahatsız olması faşistlikse,yazın beni de o listeye.....

Böyle giderse 10-20 yıla kendi ülkemizde azınlık olacağız;geçen Suri nin biri ağlıyordu;TC vatandaşı olunca doğumda para istediler biz fakiriz diye...ulan,madem fakirsin ard arda neden 3 çocuk yapıyorsun? tabi biz enayiler bakarız....

6. Senin oralara bişey olmaz Edirne Uzunköprü oralarda barinamazlar��

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bilim çok önemli keskin bir dönemece girdi. On yıla kalmaz , çok ilginç yenilikler kapıda. bu seferki bilimsel sıçrama bizi bilgi açısından çok ilerilere götürecek. Özellikle elektrik iletimi , nükleer füzyon , yer çekimi , ışık ve grafenle ilgili yabancı yayınlardaki yazılı görsel haberleri takip ediniz. muazzam bir sıçramanın eşiğindeyiz. yeni bir şeyler keşfedilecek.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. Yahu hepimize bir şeyler oluyor,en üst kademeden sgk primini neredeyse 30 yıl ödüyorum benim ve bu asalakların aldığı sağlık hizmeti aynı...bu bedel ödemek değil mi?bu asalaklar milletin aşına,işine ortak,her geçen gün hayat kalitemiz düşüyor,ortalama bir Türk aile 2.ci çocuk için düşünürken bunların5,6,7 hatta 8.ci çocuklarına gerek ödediği vergiler,gerekse kendi alması gereken refah payının bu asalaklara sosyal-insani yardım adı altında aktarılmasıyla bedel ödemiş olmuyor mu?

Sayfa 674/993 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •