Yada bir ayı tuzağı...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yada bir ayı tuzağı...
Elbette her alternatif düşünülebilir.Özellikle Pnsut'e veriş şekillerindeki gaddarlık bunun bunun borç algılaması kullanılan bir ayı tuzağı olduğunu da düşündürüyor.Hala mal çıkıldığı düşüncem ağır basıyor.Geçen hafta bu büyük düşüş başlamadan önce her ikisini de yukarı çektiler.Aşağıya basmaya başladıklarında millete çok düştü algısı verip mal kaktırdılar.Ama ne yaparlarsa yapsınlar yaptıkları her türlü cezayı hak edecek bir davranış.Tamamıyla ahlaksızlık.
Teknik olarak birçok hisseyi 2 ye böldüler ve 3 lü dip yaptırıyorlar.. Bakalım halimiz nolcak
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüncelerine katılmakla beraber Petun alımlarıma bugünde devam ettim...Bilmiyorum zarar etsem de hislerime güvenmek istiyorum...ama tabiiki görüntü aşağı yön meyilli ancak böyle bir zamanda verebileceğin kararlarla para kazanılır yada kaybedilir...
Ytd...
cty deutch ve emeklilik fonları basmış da bu kadar malı ky karşılaması mümkün değil
Bu kadar neden satıyorlar ya. Ne bir tepki var ne bir bişey. Daha ne kadar satacaklar. Yazık valla. Zarar mı açıklayacak ne olacak. Ne borçmuş arkadaş..
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana gore petun faliyetlerine gore çok uygun yerlerde olsada risk alacaksam değmeli mi bilemedim