Fiyatlar gevşedi,ama dolar da gevşedi...belki yazın yada sonbaharda satılır.
Printable View
bankaya koysam param 290 bin olmuştu. Şimdi geçtim enflasyon farkını paramın reel olarak eridiğini aynı fiyata ev satamıyorum.
Nerde o ev fiyatları uçacak kaçacak diyen kesim merak ediyorum. reel bir örneğim bir sene geçti evimi aynı fiyata satamıyorum.
beton lobisi
arsayı bedavaya ver
vergi al zengin ol
müteahhiti zengin et
belki daire de alıyorsundur acıktan kim bilir
sonra iş bitimin de kdv al tapu masrafı al
zengin ol
sonra emlaktan 300 sektor ekmek yiyor de kendini acındır
sonra bankadaki dolarları boz de yastık altındakileri boz de dolar ucsun
mesut yılmaz da devaluasyon oldugu yok demişti ertesi sabah olmustu
at gözlüğü ve japon nerede dagıtılıyor acaba :oleyo:
44 dolar sadece köprü geçiş ücreti yanlış bilmiyorsam. Birde otoban ücreti var ilave olarak... ben köprü yaptı yol yaptı diyen herkese diyorum boş kaldıkça gidin köprülerden geçin zarar etmesin ki bize patlamasın sonra...😂😂😂
İlave olarak dün bi yerde okumuştum çok mantıklı geldi.
Diyor ki 3. Köprü demiryoluna uygun yapıldı. Peki körfez köprüsü neden böyle yapılmadı? İstanbuldan Bursaya ordan İzmir'e tren neden olmasın?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayıs sonuna doğru Siyasi gelişmeler olur ( Sn.Cumhurbaşkanı AKP' nin başına geçer ) ve kabine revizyonu da gerçekleşirse yeni yüzlerle yeni söylemlerle ve projelerle bir erken seçim 2018 için atağı başlar. İşte o zaman bol para, mutluluk, iş- aş mevzuları topluma yayılır, konut fiyatları tekrar atağa geçer. Şimdi indirimli alanlar o fırsatta iyi kazanır... Elbette senaryo işlerse...
Burada birkaç senedir fiyatların çok şiştiğini, ekonominin kötü yönetildiğini, hırsızlığın ve hukuksuzluğun zirve yaptığını söyleyip duruyorum. Ama alın teriyle parasını kazanan insanların zarar etmesini hiç istemiyorum, sonuçta para biriktirebilmek icin şu kısa hayatta bir sürü ihtiyaclardan veya zevklerden feragat ediyoruz. Umarım istediğiniz fiyatı veren çıkar.