Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Arkadaslar bu Osmangazi koprusu olayindan inceledikce farkli hikayeler cikiyor. Mesela alinan ucretin ABD enflasyonuna bagli olarak heryil arttigini ve su an bu yil icin gecerli olan fiyatin 40 $ oldugunu yeni ogrendim
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%8 de kdv si varmis yani 44 $ dolar akli olan gecer mi bu kopruden arkadaslar. Koprunun dibinde bile olsam ters istikamete Pendik e gidip ordan binerim 39 tl ye 😂😂
http://m.karar.com/yazarlar/ibrahim-...aciklayin-3852
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emlak piyasası nede güzel geçen sene 260,000 e aldığımız daireyi bu sene aynı fiyata satamıyoruz. Güvenlikli havuzlu site sözde.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...19928498/detay
Bir hafta on gün evvel ist-izmir yaptım 65 tl odedim kredi kartla da odenebiliyor atm kartla da nakitte bana da cok geldi donuste kullanmayım dedim ama navigasyon sagolsun hgs den 65+18=83kusur birşey çekmiş gene acıkcası bu rakam cok fazla ucakla gidip oto kiralamak daha mantıklı idi aracım da deli gibi yaktı sagolsun
otoban tamamlanınca izmir 4 saate iner mi eger anadolu yakasında oturuyorsanız yuzde yuz inecektir
eger avrupa yakasındasınız ve trafigin olmadıgı saatlerde yola cıkarsanız bu defa da max 5 saat
avrupa yakasında 38 dakikada karsıdaydım ben
100 Kelime 1,5TL Özgün Makale Hizmeti verilir. Seo makale, Özgün makale var.
2015 mayıs haziran da zirve yapan fiyatlar 2 senedir TL bazlı yerinde sayıyor..
2014 2015 de emlak da kriz mi güldürme beni diyen emlakçı arkadaşlarımın telefonları gün boyu suskun.
Sıkılan ev sahiplerinden acayip acayip fiyatlar çıkıveriyor bir an evvel satmak için.
Geçen bir rakam duydum abovvvvv...
Lokasyon ve evin durumu göz önüne alındığında 2 sene evveli düşünüldüğünde bedava..
Ama gel gör gezen bir kaç kişi de daha da düşer mi acaba diye alıma yanaşmıyor.
Yer İmleri