Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551
Printable View
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551
44 e bu kadar satış yazanların maliyeti kaç acaba? Borsa tarihindeki her kademesi direnç olan ve desteği belli olmayan tek kağıt bu sanırım.
Eskiden kağıdı pazarlamaya çalışan spekler kağıdın ederi 3,4 TL deyince inanmasak ta umutlanıyorduk en azından.
Artık onlar da yazmıyor.Mynette bile spek kalmamış
43 e verdi yetmedi 150.000 de satış koydu. Umarım bilmediğimiz kötü bir haber yoktur.
Adam şaka gibi 44 e 480.000 satış koydu. diğer kademelerde ne var bilmiyorum
40 dan alan yok mu diyor. Biri geldi geldi yoksa bu işte başka bir iş var.
Eğer iptal olmazsa 40 tan da olsa bir alıcı gelmiş gibi gözüküyor
muhtemelen sıkışan yada yıl sonu poz kapatmak isteyen birileri vermiş olmalı ...resmi prosudur agır işliyo ..beklemeye devam...38 ikili dip...ytd
Kötü bir bir haber yoksa parası olana fırsat gibi gözüküyor.sadece 42 de 150000 lot var satışta.umarım bugün hacim 1 milyon lotu bulur
kötü bi haber yok resmiyetin oluşması bekleniyomuş...borsa 130 falan konuşuluyo gitse keşke diyorum buda utancı belasına bi 75 falan olurdu başka iyi haberler gelmedikce bi halt olmayacaga benzer ...ytd:Sad:
evet dün görüştük...
arkadaşlar bu hissede bendede var 20 bin lot.durum şu şekildedir.şirket arsalarla ilgili plan yapmak üzere ankarada bir firma ile anlaştı.firma çalışmasını bitirdikten sonra onaydan geçecek bu bir süreç ne zaman onaylanır bunu bilemeyiz ama şahsi fikrim yeni yıl içinde onaylanır.benim zaman açısından sıkıntım olmadığı için beklerim.
siz arkadaşlarında beklemesiniöneririm.
şirket malesef biraz amatör 52 kuruş bedelliyi dahi beceremedi.5 gün borsadan hisse alsa kağıt en az 75 kuruş olurdu.
bunu bile düşünemediler.
batak şirketler bile prim yapıyor ama bizimkinde tık yok.
yatırım tav.değildir
Haklısınız bence borsa tarihinin gelmiş geçmiş en beceriksiz ve basiretsiz yönetimi. Bu adamlar yönetici ünvanı ile geziyorlar ya yazık cidden.
Kağıda hakim bir grup ya da spek olmadığı için kağıdın çıkışı olmuyor malesef. Örneğin alnus 40 tan dün aldığı 80.000 lot u bir gün sonra 41 den vermiş.
Yönetimden umut olmadığına göre sağlam bir spek lazım. ama gözaltındaki kağıda da kolay kolay giren olmaz
bedelliye %100 katılım olsaydı, finabsal olarak çok rahatlayacaktı. Şuan gala cevirmekte güçlük çektiği borç hacmi var.
Arsalar önemli beklentiydi ama gayrimenkul sektörü öyke bşr çöküş sürecinde ki, yapılacak projede satışlar çok zor, kimsede bu aşamada bu projenin yükkeniciliğini yapmaz. Bence arsaya dayalı beklentiler bayağı ertelenecek.
Şuan hakı fabrikasını başka bşr sanayi bölgesinde yapılandırıp verimli ve karlı kalmak daha öncelikli olmalı
Herhangi iş hacmi yüksek bir şirketle birleşme veya tahsisli sermaye artışı yöntemi kaynak sağlamak için alternatif olabilir
bu arada tasfiye yazınca fazla bilmeyen insanlar battık bitti korkusu yaşıyo ...tasfiye diye bişiy söz konusu deyil şimdilik bu şirket için ..sıkca gündemde tutulan konu birko mensucat yerine brko gyo olarak deyişim .. bi hissede yazmiştım tasfiye olacak diye sabaha kadar beni topa tuttular özelden açıklama yapmadıgım için sonra yazdıgım oldu şirketi defter deyerinden çagrı yapıp tsfiye ettiler sonra bana küfür edenler hocam demeye başladı....tasfiye iyi bişiy 1,20 cıvarı defter deyeri var spk tüzügü geregi böle bi durumda çagrı muhafiyeti dogar bir kaç ay içinde ....bence keşke yapsalar ...ytd
katılıyorum keşke halı fabrikasını da satıp gyo olsa...böylece esas faaliyet konusu değişeceği için defter değerinden çağrı yapmak zorunda kalır şirket
ya da şirketi kapatıyoruz deseler, tasviye süreci de aynı şekilde defter değeri üzerinden çağrı ile sonuçlanır.
tabi kasada para olmadığı için yukarıdaki 2 durum da söz konusu değil bence bu şirket için
ama son cümlenizde çağrı muafiyeti demişsiniz...çağrı muafiyeti diyince, çağrı yapmaktan muaf anlamı çıkıyor, çağrı zorunluluğu olarak anlıyorum ben yazdığınızı
Gyo Falan Değilde Keşke Aklı Başında İdarecilerle Eski İşlerine Devam Etselerdi ama Birko ortakları Yani Koyunlulular Şirketi Mahvettiler Kendi aralarındada Anlaşamadılar En Güzel Yol Borsaya Açılıp Değerinin Üzerinde Fİyatlarla Hisseleri Satmakta Buldular,Arazi Çok Çok Değerli Aman aman Bir Yer Değil Oraya Gelinceye Kadar Ne araziler var şehrin Göbeğinde Emlak Konut Yapıyor Daha Kaç Tane Satmışlar Duysanız Gülersiniz Bunların Araziye Konut Yapsan Dar Gelirli Vatandaş Gelir Ancak Ev Almaya Oda Maliyetinin Altına Verirlerse Satılır Anca,Borsamız Patronların Yatırımcıyı Tokatlama Yeri Olmuş Hala Gyo Yapacaz Uçacaz Kaçacaz Bildirim Yolluyorlar Bu DÜnyada Dalavere Yaparlarda Diğer Tarafta Ne Yapacaklar Bakalım Zararda Olan Yatırımcı Arkadaşlara Sabırlar Diliyorum İnşallah Başka Hisselerden Zararınızı Çıkarırsınız.
evet yanliş yazmak süretiyle kendi kendime olası durumda bile muaf etmişiyim çagrıdan ....ben 2018 az zaman kala 2018 yılı içersinde güzel olaylar olacagını bekliyorum hayırlısı yla ...bakalım ..okadar bekledik ..bal tutan parmak yalar .. şimdilik transtürk ve diyer bikaç hissemle yola devam bu durakoysun bakalım ...ytd
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Her şeyi anladım da 42 330.000 lot satış konur mu vicdansız?
Bugün 41 den isteyen kimseyi kırmadı. Sürekli Garantiden çıkış var. 100-150 sata sata bitiremedi
garanti satıyo ak alıyo gibi ...
Sn Cefaks;
Sana zahmet olmazsa genel takas durumunu atabilir misin?
Son 1 aylık alan satanlarlar da olabilirse süper olur. Garantide kaç lot kaldı görmek lazım. bugünde 250.000 çıktı
Teşekkürler.
http://fs1.directupload.net/images/171226/o9hd8pey.jpg
aylık takas
esas geçerli olan takastır.
hayırlı kazançlar dilerim.
Yılın son günü belki bir hareket olur dedim ama fos çıktı. Ha 41 ha 42 farketmez.
2017 yılında %43 ile en çok düşen ilk 5 hisse içine girmiş. Bakalım yeni yılda ne yapacak oç ları
Ya yazmıyım yazmıyım diyorum ama böyle bir günde 42 ye 300.000 lot konur mu be vicdansız.
yakında heycenlar olur o 300 binli lotlar havada uçuşur ...prosudür yavaş ilerliyo ama öle böle ilerliyo ...sondaj çalişmalarına başladılar...beklemek lazım ...ytd