Belamızı buluncaya kadar devam,REİSle....
Bu ülkede her vatandaş tek tek iflas etmeden İSLAMCILAR gitmez..
Printable View
dolardaki düşüş değil düzeltme düzeltme, ama kimseye tavsiye değildir.
dolar/tl de düşüşten bahsetmek için artık 3,40 ların altına tekrar düşmesi gerekirki bu zamanda oda mümkünmüdür pek değil, o zaman düşüşe oynama vakti geçmiş en mantıklısı dolarda yatmak görünüyor, ne olduysa bu ay içinde oldu para piyasaları yön değişiminde elini çabuk tuttu, ama kimseye tavsiye değildir.
THY'nin bugün saat 12.10'da yapması gereken Süleymaniye seferi iptal edildi
evet kapılar kapandı.
2 gün artıda kapatamadın yahu...
her çıkışta SHORT ?
Yani Sn eşkiya,
diyorsunuz ki (dünkü gönderinizde),
100 bin adamların namusudur, aşağıya indirmelerine g.tleri yemez,
ne de olsa 3 tane sıfır atacağız :).
Bu endeks yukarı yapabilir mi?
Olabilir, daha önce de yazdım 107.5-108.5 aralığına kadar sürebilirler (EW de b düzeltmesi)
Daha yukarı sürebilirler mi?
Seçimden önce çok çok düşük olasılık olsa da yeni zirve de gelebilir.
Peki bu sonucu değiştirir mi?
Sigara kağıdına vergi koyacak kadar acizleşmiş,
MTV ye %40 geçirecek kadar basiretsiz olan yönetim bu işi ne kadar sürdürebilir.
Adam utanmadan "zaten %15 olacaktı" diyor.
Yahu o zaman %5 rakamını geçmeyecek lafını niye ettiniz, programa koydunuz.
%15 ile %40 arasında %25, %5 ile %40 arasında %35 fark var basiretsiz herifler.
Ama diğer yandan saltanattan vazgeçilmez, kışlık, yazlık, baharlık saraylar,
lüks araçlar, uçaklar, helikopterler vs vs.
Sonra da gelip olayı vatan savunmasına bağlıyorlar.
Yatacak yerleri yok bunların.
VİOP a gelince,
kademeli olarak 150 bine kadar satarım,
g.tleri yiyorsa gelip alsınlar.
Merak etmesinler 180 bine kadar da dayanırım.
Bitirdikleri ülkenin bitik borsası.
Peh. :seyt:
nasıl israil'i kurdular ise ortadoğunun göbeğine kürdistanı da kuracaklar.
bizimkiler de şimdi tiyatro oynuyorlar seçmeni okşamak için bir süre sonra bunun istikrar,huzur ve barış için gerekli olduğunu savunmaya başlayacaklar.
bisküvü reklamı gibi ilanlarla,
aşşağılık satılık medya desteğiyle,
zeka seviyesi ayakkabı numarasından küçük ama öfkesi büyük seçmen desteğiyle
dolmabahçe pkk müzakeresinde,başkanlık seçiminde,hocaefendilerini töreriste çevirme kampanyasında olduğu gibi bunu da bize çatır çutur yedirecekler...
bütün çabamız,tartışmamız boşuna...
bugün bu sayfalarda iktidar yanlısı olup milliyetçi takılan arkadaşlar da o gün geldiğinde bu devletin kurulmasının ne kadar gerekli ve doğru olduğu konusunda bizimle kavgaya tutuşacaklar...
GARAN da ,satıcı var gibi..
adam yavaş yavaş salıyor.. 2 gün önceki salaklığa düşmek istemiyorlar..
adam 1 milyon adet -yak- satış verdi GARAN 10 kademe düştü...
Yine de belli olmaz diyelim..
(Demek 10 TL nin üzeri KOF..)
KRDMD bugün durgun, para girişi var yükselmiyor derken adam 2 kademe aldı.
Hayırlı bir iş olur....
Çuval geçirme olayı ile düşmanlığı resmileşen bu sahte ABD müttefikliği bitmiş olur.....
Türkiyenin önü açılır......
Bizim yüzyıl önce yaptığımız gibi Ulusal çıkarlarını ABD'ye karşı koruyan Çin Rusya İran Venezuella K.Kore Vietnam Küba yok olmadı . Yerlerinde duruyorlar..
Günaydın esnaf,
arti gap acsaydi belki düşerdi ama zannetmiyorum bugünde bir asa bir yukari kapanış yesile bastim
127.050 alış, 126.800 stop loss seviyesi.
Kar alış noktası duruma göre.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=3975&page=102
Pabuç kadar diliyle muhalefet yapanlara gün doğacakmı acaba dersiniz?
Pabuç dillilerin duası kabul olaydı gökten kemik yağardı.
600 çıktı..
800 basar mı??...LONG yok...al-sat devam..az kar..
Sistem 2 ile
127.250 seviyesinde AL pivot çizgimiz var. Ancak 127.500 seviyesi güçlü direnç.
Direncin test edilme ihtimali söz konusu olabilir. 127.000 Altına düşülemez ise alımlar artacaktır.
gökten yağan kemiği bırakında ( adınızı sormadık ) vatanı bu kadar çok seviyorsanız kıçını yaladığınızın çocuklarını askere gönder diye konuşsanıza yarın erkeklik yapanın ahkam kesenin vatanı satanın çocuğu değil sizin çocuklarınız ölecek siz evlatsız kalacaksınız sonrada sizi susturmak için şehit oldu oğlunuz alın size birde maaş hadi yalamaya devam edin beni demeye devam edecek.
Pazartesi,
BIST30 girecek KOZAA ve ECILC ı aldı. PGSUS sakin
BIST30 çıkacak OTKAR, MAVI, ULKER eksi
Girecekleri düşükten çıkacakları yüksekten kapar diye düşünmüştüm.
böyle satıcılı günlerde haber etkisiyle artı rakamlara zıplamalar olursa extra satış fırsatı olabilir, henüz eksideyiz, ama kimseye tavsiye değildir.
Piyasanın yukarıda ve aşağıda geri dönerek test edeceği seviyeler oluyor.
Bunları da görmek lazım.
Şu an bu seviyeler yukarıda 127.500, aşağıda 126.750.
Bunlar görülebilir ve aşılabilir de.
Bu seviyeleri işlemlerimizden bağımsız olarak dikkate almamız lazım.
Bu da sistem 3 olsun.
ABD ve batıya böylesi bir cephe açılırsa sizin korktuğunuz şeyin başa gelmesi kaçınılmaz olur.
Ayrıca bu dediğinizin olabilmesi için toplumsal ve siyasi irade gerek Hiç bir siyasi yapıda bu yönde bir irade yok. (bizimkiler hariç) Toplumsal olarak da bunun maddi ve manevi bedelini ödemeyi göze alan olmadığını biliyorum.
Verdiğiniz örneklerde de Küba haric diğerlerinde kimse yaşamaz..
Aynen öyle ne yazıkki..
Ama şimdilerde çok şaşırmış kızmış ve gerekli önlemleri!! alacakmış gibi gözükmek zorundalar..
Yoksa vatandaş uyanır..Jetler metler havalanmalı tanklar sınıra götürülüp götürülüp geri getirilmeli hemen uçuşlar askıya alınmalı çevre bölge liderleri ile asık suratlı toplantılar yapılmalı. falan filan işte..
Bir süre sonra anaokulları hakkında bir şey ortaya atılır herkes onu tartışmaya başlar..
Referandum da unutulur gider..
Tarihçiler yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında 2017 de 2 referendum oldu idi diyecekler..
Hazine Müsteşarlığının biraz önce yayınladığı veriye göre Türkiye'nin yılın birinci çeyreği sonunda 412.023 milyar dolar olan dış borcu,yılın ikinci çeyreği sonu itibariyle 432.352 milyar dolara çıktı.
bu kuzey ırak olayı ile ilgili şu kitabı okuyun lütfen. işin içinde petrol taşıma işleri var.
https://i.hizliresim.com/EyqB6Z.jpg
BBHT de www.emlaktown.com yöneticisi vardı Avrupa'dan emekliler Türkiye'ye gelmek istiyormuş.60-70 bin EUR ya ev alıp 600-700 EUR ile geçiniyorlarmış. 8 dilde internet sitesi hazırlanmış.
Filipinlerden Çin'den arayanlar ilanları inceleyenler olmuş.
Yaşlılara bakım da bir sektör ama organizasyon zayıf.
Emekli sitesi diye bir kavram çıkarıp konut siteleri yapılmalı.
Kesinlikle tutar. Alman Emekli Sitesi, Norveç Emekli Sitesi v.s.
1 milyon emekli yılda en az 10 milyar dolar bırakır. Temizlikçi, güvenlikçi, teknik sorumlu, bahçıvan v.s. de niteliksiz 100 bin kişiye doğrudan iş bulunur.
Vizyon sahibi müteahhit lazım.
İstemediğimiz şey O.Doğuda bir Kürdistandır.
4 ülkenin herhangibirinde Kürdistanın hak olduğunu kabul etmek hepsinde de hak'tır demektir.
Bütün dünya da bunu böyle görür...
Yukarıdaki ülkelere gidelim yaşayalım demedim.Adamlar kendilerine ait olanı teslim etmediler dedim..
1 çeyrekte yani 3 ayda Türkiye'nin dolar cinsinden dış borcu %4.93 artmış,yıllık bileşik %21.2 eder,çok büyük bir artış.Bir yandan dış ticaret açığımız ve cari açığımız artıyor,diğer yandan borçlanmayı artırarak bunu karşılamaya çalışıyoruz.Bu yolun sonu çıkmaz sokak,dünyadaki para bolluğu bitip,majör merkez bankaları bilançoyu küçültmeye başladıkları zaman bütün şiddetiyle duvara çarparız,bu sefer çıkacak ekonomik kriz 1994 ve 2001 krizlerinden de çok daha şiddetli olur.
https://i.hizliresim.com/WGZyRL.jpg
Hizli adimlarla biryerlere goturuluyoruz. Resmen ticareti de engellemeye basladi bati ..
Turkiye nin kaderi partinin Reisin kaderiyle ayni soylemi nekadar ciddi ve tehlikleli bir soylem oldugunu gorecegiz.
Iktidari kaybettiginizde kendiniz aileniz cevreniz ve enonemlisi yeni olusturulmus sermaye cevresinin de kaybolacagini gorseniz ve tehdit alsaniz siz ne yapardiniz .. bu asamada kendi kaderinizi memleketin kaderiyle birlestirmek bana gayet akilci geliyor.adimlarda kararlilikla o yonde atiliyor. yanlis anlasilmasin ahlaki degil, ama cok akilci ve bir okadar da cok tehlikeli..
Yok Hocam, hatanız var.
Herkes bizi kıskanıyor.
Türkiye Dünya lideri olma yolunda.
Ortadoğu'da bizden habersiz yaprak kımıldamaz.
Ekonomide harikalar yaratıyoruz.
% 7-10 büyüyeceğiz, boru değil.
Eğitimde çağ atladık.
Yerli uçağımız göklerde.
S-400 ne ki, biz S-600 hatta S-800 üreteceğiz.
Muhalefet yapanların hepsi fetöcü, vatan haini. Kıskançlıktan bu durumdalar.
Kafasının içinde beyin değil, omuzları üzerinde boş sepet taşıyanlar için bunları yazmak lazım.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yine abd verisi var ne gelirse gelsin çıkarlar dolara ...
CUMA yı kıldık geldik..
Koskoca bursanın evliyaların yakında olduğu KAVAKLI camiinde kıldım..
İlk defa 3 saf cemaat gördüm...?
40 senedir böyle olmamıştı.
Bu mahallenin çocuğu olarak görülmüş durum değil..
Neye yormalı acaba??
Bir şeyi yazmayı unutmuşsunuz. Önceleri alınan borcun bir kısmı borcun anaparası ödemelerinde kullanılıyordu. Şimdi ise ancak borcun faizi ödenebiliyor. Yakında bunu da yapamayacak hale geliriz.
Herkes bizi kıskanıyor yine de.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.