600 çıktı..
800 basar mı??...LONG yok...al-sat devam..az kar..
600 çıktı..
800 basar mı??...LONG yok...al-sat devam..az kar..
Sistem 2 ile
127.250 seviyesinde AL pivot çizgimiz var. Ancak 127.500 seviyesi güçlü direnç.
Direncin test edilme ihtimali söz konusu olabilir. 127.000 Altına düşülemez ise alımlar artacaktır.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=3975&page=102
gökten yağan kemiği bırakında ( adınızı sormadık ) vatanı bu kadar çok seviyorsanız kıçını yaladığınızın çocuklarını askere gönder diye konuşsanıza yarın erkeklik yapanın ahkam kesenin vatanı satanın çocuğu değil sizin çocuklarınız ölecek siz evlatsız kalacaksınız sonrada sizi susturmak için şehit oldu oğlunuz alın size birde maaş hadi yalamaya devam edin beni demeye devam edecek.
Pazartesi,
BIST30 girecek KOZAA ve ECILC ı aldı. PGSUS sakin
BIST30 çıkacak OTKAR, MAVI, ULKER eksi
Girecekleri düşükten çıkacakları yüksekten kapar diye düşünmüştüm.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
böyle satıcılı günlerde haber etkisiyle artı rakamlara zıplamalar olursa extra satış fırsatı olabilir, henüz eksideyiz, ama kimseye tavsiye değildir.
Piyasanın yukarıda ve aşağıda geri dönerek test edeceği seviyeler oluyor.
Bunları da görmek lazım.
Şu an bu seviyeler yukarıda 127.500, aşağıda 126.750.
Bunlar görülebilir ve aşılabilir de.
Bu seviyeleri işlemlerimizden bağımsız olarak dikkate almamız lazım.
Bu da sistem 3 olsun.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=3975&page=102
ABD ve batıya böylesi bir cephe açılırsa sizin korktuğunuz şeyin başa gelmesi kaçınılmaz olur.
Ayrıca bu dediğinizin olabilmesi için toplumsal ve siyasi irade gerek Hiç bir siyasi yapıda bu yönde bir irade yok. (bizimkiler hariç) Toplumsal olarak da bunun maddi ve manevi bedelini ödemeyi göze alan olmadığını biliyorum.
Verdiğiniz örneklerde de Küba haric diğerlerinde kimse yaşamaz..
Aynen öyle ne yazıkki..
Ama şimdilerde çok şaşırmış kızmış ve gerekli önlemleri!! alacakmış gibi gözükmek zorundalar..
Yoksa vatandaş uyanır..Jetler metler havalanmalı tanklar sınıra götürülüp götürülüp geri getirilmeli hemen uçuşlar askıya alınmalı çevre bölge liderleri ile asık suratlı toplantılar yapılmalı. falan filan işte..
Bir süre sonra anaokulları hakkında bir şey ortaya atılır herkes onu tartışmaya başlar..
Referandum da unutulur gider..
Tarihçiler yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında 2017 de 2 referendum oldu idi diyecekler..
Yer İmleri