600 çýktý..
800 basar mý??...LONG yok...al-sat devam..az kar..
600 çýktý..
800 basar mý??...LONG yok...al-sat devam..az kar..
Sistem 2 ile
127.250 seviyesinde AL pivot çizgimiz var. Ancak 127.500 seviyesi güçlü direnç.
Direncin test edilme ihtimali söz konusu olabilir. 127.000 Altýna düþülemez ise alýmlar artacaktýr.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=3975&page=102
gökten yaðan kemiði býrakýnda ( adýnýzý sormadýk ) vataný bu kadar çok seviyorsanýz kýçýný yaladýðýnýzýn çocuklarýný askere gönder diye konuþsanýza yarýn erkeklik yapanýn ahkam kesenin vataný satanýn çocuðu deðil sizin çocuklarýnýz ölecek siz evlatsýz kalacaksýnýz sonrada sizi susturmak için þehit oldu oðlunuz alýn size birde maaþ hadi yalamaya devam edin beni demeye devam edecek.
Pazartesi,
BIST30 girecek KOZAA ve ECILC ý aldý. PGSUS sakin
BIST30 çýkacak OTKAR, MAVI, ULKER eksi
Girecekleri düþükten çýkacaklarý yüksekten kapar diye düþünmüþtüm.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
böyle satýcýlý günlerde haber etkisiyle artý rakamlara zýplamalar olursa extra satýþ fýrsatý olabilir, henüz eksideyiz, ama kimseye tavsiye deðildir.
Piyasanýn yukarýda ve aþaðýda geri dönerek test edeceði seviyeler oluyor.
Bunlarý da görmek lazým.
Þu an bu seviyeler yukarýda 127.500, aþaðýda 126.750.
Bunlar görülebilir ve aþýlabilir de.
Bu seviyeleri iþlemlerimizden baðýmsýz olarak dikkate almamýz lazým.
Bu da sistem 3 olsun.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=3975&page=102
ABD ve batýya böylesi bir cephe açýlýrsa sizin korktuðunuz þeyin baþa gelmesi kaçýnýlmaz olur.
Ayrýca bu dediðinizin olabilmesi için toplumsal ve siyasi irade gerek Hiç bir siyasi yapýda bu yönde bir irade yok. (bizimkiler hariç) Toplumsal olarak da bunun maddi ve manevi bedelini ödemeyi göze alan olmadýðýný biliyorum.
Verdiðiniz örneklerde de Küba haric diðerlerinde kimse yaþamaz..
Aynen öyle ne yazýkki..
Ama þimdilerde çok þaþýrmýþ kýzmýþ ve gerekli önlemleri!! alacakmýþ gibi gözükmek zorundalar..
Yoksa vatandaþ uyanýr..Jetler metler havalanmalý tanklar sýnýra götürülüp götürülüp geri getirilmeli hemen uçuþlar askýya alýnmalý çevre bölge liderleri ile asýk suratlý toplantýlar yapýlmalý. falan filan iþte..
Bir süre sonra anaokullarý hakkýnda bir þey ortaya atýlýr herkes onu tartýþmaya baþlar..
Referandum da unutulur gider..
Tarihçiler yýllar sonra geriye dönüp baktýklarýnda 2017 de 2 referendum oldu idi diyecekler..
Yer Ýmleri