Bu Arada teorik fiyat Ne durumda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu Arada teorik fiyat Ne durumda
50 de 50 51 takılıyor
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hareket varmı acaba
Sermaye artırım azaltım spk onayladı mı? ytd
1 milyon lot hacimle yine de artı kapadık buna da şükür :)
Kalp rahatsızlığı olanlar bu hisseye bulaşmasın adamı stresten öldürür yaa her ay bi stres
Transseksüel bir hisse her ayak oyunu var..
Takasa göre 49 tavanindan alan günlükcu arkadaşlar delta meksa ve piramit komple çıkmışlar aradıkları tavanları bulamadılar demekki :)) satıcı kısmında benim patron uşağı olarak niteledigim ak yatırım mevcut her ne kadar ky ile karışıkda olsa bugün ak yatırım satmadıysa sıkıntı yok dememden sonraki seans satışa geçmiş olması manidar kusura bakma patroncum beni sarsamazsın ha keza diğer yancilar halk ve oyak haddinden fazla alım modundalar bak bunu yazdım yarında halk ve oyakdan basabilirsin olsun diğer yan kurumların olan ziraat ve vakıf göz kırpar bu sefer hakkat ya 12 13 kurum kullanionuz demi yemezler dostum yemezler hiçbirşey yapmasam spk onayından sonra yine 62 en kötü ihtimal neyse takas yorumum böyle şahsi yorumum olup yatırım tavsiyesi içermez...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2b97523f4.jpg
Ayrıca sunu da belirteyim saat 17.54 e kadar satış baskısı oluşturmak için koydugunuz yaklaşık 150k lotu son sn ler niye silionuz ha keza karanlık oda da yine baskı amaçlı 49 a bastığınız 45k lotu yine son dk sildiniz gözüm üzeriniz de sevgili spekciklerim....bu hareketleri seans kapanmadan burada yazacagimi da sanıyorsanız yanılıyorsunuz ekmeginize yağ sürmeye niyetim yok...
Airforce da olmasa bizi duman edecek bu spartaküsler. Eline emegine saglik.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamlar burayı okumuyorsa bende bir şey bilmiyorum.Sn airforce buraya maddeler halinde bizler için gerekli uyarıları yaz hatta bizlerin kuralları olsun hepimiz riayet edelim çünkü senin yazacağın her şey bizim faydamıza artık uygulamakta bize düşüyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Est. ne haddime sadece aldım sattım demeden çok fazla da yazmadan beklemek. En güzeli akşam seans kapanınca konusabiliriz birde isteğim şu satacak olan arkadaşlar kendilerine kademe belirlesin oradan kademeye satış yazsın çünkü adamlar alt kademeleri bilerek boş bırakıyor ki biri piyasa ya da serbestten satış yaparsa ne kadar alttan alsam kâr gözüyle bakıyor o yüzden kademeye yazmak satacaklar için bu aşamada en mantiklisi serbest yazanlar birde panik yasattiriyor tahtaya o yüzden lütfen sakin şimdi size kapanış kademesi atayım da ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5036ac338b.jpg
Sn Airforce, Bugün aklıma geldi; Spek ben olsam size reddedemeyeceğiniz bir teklif yapar buradaki insanlara hisseyi kötülemenizi isterdim herhalde 😄
Ben ancak şöyle bir teklife açığım spek gelip buradaki ky yi topla bana lotlarinizi atiyorum bi fiyattan virmanla dese katılacak arkadaşlarla bir fiyat belirler anlaşırsak toplanır verirdik heralde o bizi silkelemek için uğraşmaz bizde onunla inatlasmayiz :))) onun dışında ki tekliflere kapalıyım bu dünyada benim için maddi tekliflerden önce gelen şeyler vardır herkesin kazanacağı bir topa girerim aksini rabbim bana nasip etmesin...
[QUOTE=airforce1;224297]Ben ancak şöyle bir teklife açığım spek gelip buradaki ky yi topla bana lotlarinizi atiyorum bi fiyattan virmanla dese katılacak arkadaşlarla bir fiyat belirler anlaşırsak toplanır verirdik heralde o bizi silkelemek için uğraşmaz bizde onunla inatlasmayiz :))) onun dışında ki tekliflere kapalıyım bu dünyada benim için maddi tekliflerden önce gelen şeyler vardır herkesin kazanacağı bir topa girerim aksini rabbim bana nasip etmesin...[/QUOTE
Adamsın.
kusura bakmayın arkadaşlar, ama aranızda hiçkimse SPK pay tebliğine bakmadı dimi. misal ben ilk maddesine baktım, sermaye azlatımı s0nrası fiyat 1.20 den fazla belirlenemez diye bi şey 0kudum.
Fon çıkışı gerektirmeyen sermaye azaltımı
MADDE 19 – (1) Payları borsada nominal değerinin altında işlem gören ortaklıklar bilanço açığının kapatılması amacıyla sermaye azaltımı yapabilir. Yapılacak sermaye azaltımı ile münhasıran bilanço açığı kapatılır. Sermaye azaltımına konu tutarın, yapılacak sermaye azaltımı sonrasında hesaplanacak payların düzeltilmiş borsa fiyatının payların nominal değerinin yüzde yirmisini aşmayacak şekilde belirlenmesi zorunludur. Bu hususa uyulmadan yapılacak başvurular Kurulca işleme alınmaz.
Madde 19 (3) Ortaklıklar tarafından bu maddede belirtilen esaslar kapsamında sermaye*azaltımıyapılmak istenmesi ve ortaklıkta belirli pay gruplarına veya belirli bir grup oluşturan pay sahiplerine imtiyaz tanınmış olması durumunda, yapılacak sermaye*azaltımı*nedeniyle değişmesi gereken esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesi hakkında Kurulca uygun görüş verilmiş tadil tasarısının ihraççıya verilmesinden önce, esas sözleşmede gerekli değişikliklerin yapılması suretiyle imtiyazlara son verilmesi şarttır.*İmtiyazlara son verilmeyerek sermaye*azaltım*işleminin yapılması için ortaklığın yönetiminde kontrol sahibi olan kişiler ve/veya sermayesinde imtiyazlı paya sahip bulunan*ortaklar tarafından sermaye*azaltımı*öncesinde, Kanunun 25 inci maddesi çerçevesinde diğer ortaklara pay alım teklifinde bulunulması zorunludur.
(4) Bu ortaklıkların bilanço açığının bulunmaması veya yapılacak sermaye*azaltım*tutarının bilanço açığından fazla olması durumunda, ortaya çıkacak olan fazlalık için sermaye*azaltımı*ile sermaye artırımına eş anlı olarak karar verilmesi gerekir. Bu takdirde yapılacak sermaye artırımının asgari olarak söz konusu fark kadar fazla olması zorunludur. Sermaye artırımına ilişkin*izahnamenin*Kurulca onaylanmasına ilişkin başvuru sermaye*azaltımına*ilişkin olarak Kurula yapılacak başvuru ile birlikte yapılır.
Sizin söylediğiniz tek başına sermaye azaltiminda geçerli esanli sermaye artırımı işin içine girince o konuda bir sınırlama gözükmüyor ben öyle anladim
4. madde sizi ilgilendirmiy0. zaten sizin artırımınız, azaltımdan daha az.
0 madde, aynı miktar azaltım ve artırım için geçerli.
antin kuntin, patr0n 0yunlarından biri gibi geldi bana. 40 kuruşken hisse, yön.kur. t0planıy0, 3 misli azaltım yapmaya karar veriy0, üst sınır 1.20 ye denk geliy0 , 0 tutar.
Bizim patronlar oyuncudur zaten o konuda şüphemiz yokta çağrıya verir alttan alırız öyle ise sıkıntı yok :)))
madde 19- fıkra 1 diyki, bilanç açığını kapatmak için özellikle , sermaye azaltımı yapılabilir, azaltım snrası pay fiyatı 1.20 den fazla 0lamaz diy0.
bilanç açığınız 26 milyn, bilanç0 açığını kapatmak için azaltım yapıy0sunuz ama, açığı TAM 0LARAK KAPATAMIY0SUNUZ.
Zaten 18 kusuru azaltimla 10.milyon kadari kardan ayrılmış paylardan ödeniyor star holding alacgini silmisti 2015 de o kar yansimisti onu burda kullanacaklar
Sayın Deniz kuyuya bi taş attınız çıkarmak bana düştü. Durum şu şekilde;
26.162.757TL tutarında bilanço açığı var, Bunun 18.323.283,89TL'lık kısmı Şirketten herhangi bir fon çıkışı olmayacak şekilde sermayenin azaltılması yoluyla kapatılacak. 25.623.283,89 çıkarılmış sermaye 7.300.000 TL ye inecek.
7.300.000/25.623.283 = 0,2849 (1/0,2849 = 3,51 oranında lotlarımız azalacak) 0,62*3,51 =2,17 (2,18) hissenin yeni fiyatı.
Gelelim 1.20 meselesine;
Bu karar 27.06.2016 tarihinde alındı 26.06.2016 tarihinde hisse kapanış fiyatı 34 kuruş.
0,34*3,51= 1,20
nasıl aydınlatıcı oldu mu?
Ferdi beye hak verdim o kadar hesap kitap 34 kuruşa denk getirmeye çalışmışlar :))
ferdi beye sordugumda da mevzuat geregi yapilmasi gereken asgari artirimi yapacaklarini da soylemisti. yani benim anladigim limitleri hesaplayarak islemler yapilmis zaten. spk dan ret gelme ihtimali yok gorunuyor sn elliot ve airforce un da dedigi gibi. ayrica bist de kotasyon yonetmeligine gore bu basvurulari takip edecegini soyleyerek uyarmışti sirketi. o nedenle ben asagi yonlu risklerin cok azaldigi kanaatindeyim ve satislara da o nedenle anlam verememistim. soyle de bir durum var. hisse hemen 62 ye gelip kalsa tahtadan kimse ekmek yiyemezdi. bu hareketleri de buna yoruyorum. bir de halka aciklik %89 gibi ama ben o kadar ky goremiyorum. cogunluk hisse toplanmistir diye de dusunuyorum. akil akildan ustundur. bu surecte gorusu olanlarin konusmasi da strateji belirleme acisindan faydali olur kanaatindeyim. iyi bir hafta diliyorum.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çaktırmadan deli demişsiniz bana.
bende yeni bi şey sanmıştım bu azaltımı, adamlar 9 aydır başvurmamış enteresanlarmış.
yani 62 kuruş çağrı, azaltım-artırım s0nrası 2.18 lira diy0sunuz galiba.
18 kuruştan 185 kuruşa çıkarıp, snra tekrar 30 kuruşa indirincee, insan işkilleniy0 biraz.
sanırım hissedeki bi ç0k ky nin 0rtalaması, 130-140 üzeri rakamlar. ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
15 temmuz spk ya 4 ay adam atanmayisi ardindan kotta kalma 31 kasım ardından yönetim kurulu değiştiği için spk dan çağrı.muafiyeti aralikda cevaplandi tam 6 ay sonra derken 27 haziran oranları 2015 bilancoya göre olduğu için spk bekleyin 2016 bilançoya göre duzenleyin dedi derken 2016 bilançosu 13 martta geldi ve nihayet 2 hafta.sonrasında güncel oranla çok bir oran degismesede başvuru yolu açıldı süreç kısaca böyle sn deniz
bilgilendirme için sağ0lun var0lun cevap yazan arkadaşlar. b0l kazançlar.
Biri beni özlemiş. Peki sadece 1 kişi mi? Ulu trnskzede nin hep tutan yüce yorumlarını bu formun 1.5 sene öncesini bulup bu tarafa doğru gelerek okuyun ve aydınlanın ölümluler. Vakit kazanmak için hızla sayfaları gezinerek sadece trnskzede ye ait yorumları okuyabilirsiniz. Diğerleri zaten bi işe yaramaz. Tabii çekemeyen düşmanlarımın sataşma ve şikayetleri yüzünden son dönemdeki çok önemli yorumlarım ne yazikki silindi. Hiç kusura bakmayın. Yazdığım şeyleri tekrar yazamam. Düşmanlarımi kınayın onlara bugz edin. Beni bol bol övün. O vakit belki tekrar aranıza inmeyi düşünebilirim.
Bu deniz e dikkat. Ansada dediği herseyin tersi çıktı. Sadece onun dediklerinin tersini yaparak bayaa kazandım.
Bu gün görürsünüz. Sadece buraya bu kadar yazmam bile kağıdı nası yükseltecek. Tam big bang günü sabahi bi ton Loti boşa almadik. Ytd