Sayfa 70/814 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 553 - 560 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. bilgilendirme için sağ0lun var0lun cevap yazan arkadaşlar. b0l kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    çaktırmadan deli demişsiniz bana.

bende yeni bi şey sanmıştım bu azaltımı, adamlar 9 aydır başvurmamış enteresanlarmış.

yani 62 kuruş çağrı, azaltım-artırım s0nrası 2.18 lira diy0sunuz galiba.

18 kuruştan 185 kuruşa çıkarıp, snra tekrar 30 kuruşa indirincee, insan işkilleniy0 biraz.

sanırım hissedeki bi ç0k ky nin 0rtalaması, 130-140 üzeri rakamlar. ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
    Deniz bey özür olsun. Şimdi uzun zamandır bu şekilde bir paylaşım görmeyince biz de afalladık biraz. Bir trnskzede'miz vardı.
    O bu şekilde paylaşımlar yapardı.
    Sizin paylaşımı ifade edecek başka söz bulamadım.

Tekrar kusura bakmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by Mr.Elliot Yazıyı Oku
    Deniz bey özür olsun. Şimdi uzun zamandır bu şekilde bir paylaşım görmeyince biz de afalladık biraz. Bir trnskzede'miz vardı.
    O bu şekilde paylaşımlar yapardı.
    Sizin paylaşımı ifade edecek başka söz bulamadım.

Tekrar kusura bakmayın.
    alınmadım, şakayla, hakareti ayırt edebiliy0rum, ç0k şükür.

3-5 mesaj yazdık karşılıklı, en azından bugün alan 50 kuruştan, 12 kuruş , kesin kazanacağını biliy0, 1-2 ay içinde.

açgözlü 0lmasak, iyi kazanç aslında.

4.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    alınmadım, şakayla, hakareti ayırt edebiliy0rum, ç0k şükür.

3-5 mesaj yazdık karşılıklı, en azından bugün alan 50 kuruştan, 12 kuruş , kesin kazanacağını biliy0, 1-2 ay içinde.

açgözlü 0lmasak, iyi kazanç aslında.
    Alınmadığınıza sevindim. Kazanca gelince kesinlikle haklısınız. 1-2 ay meselesine gelince o noktada bizimkiler mahir. En iyi bildikleri şey bekletmek.

Bu arara bi şey dikkatimi çekti. Klavyenizin O harfi bozuk mu

5.  Alıntı Originally Posted by Mr.Elliot Yazıyı Oku
    Alınmadığınıza sevindim. Kazanca gelince kesinlikle haklısınız. 1-2 ay meselesine gelince o noktada bizimkiler mahir. En iyi bildikleri şey bekletmek.

Bu arara bi şey dikkatimi çekti. Klavyenizin O harfi bozuk mu
    fakiriz ama pratiğiz. sıfır tuşuna basıy0rum. ekran klavyesini kullanmaya üşeniyorum ç0ğunlukla

6.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    fakiriz ama pratiğiz. sıfır tuşuna basıy0rum. ekran klavyesini kullanmaya üşeniyorum ç0ğunlukla
    G00d j0b!

7. Biri beni özlemiş. Peki sadece 1 kişi mi? Ulu trnskzede nin hep tutan yüce yorumlarını bu formun 1.5 sene öncesini bulup bu tarafa doğru gelerek okuyun ve aydınlanın ölümluler. Vakit kazanmak için hızla sayfaları gezinerek sadece trnskzede ye ait yorumları okuyabilirsiniz. Diğerleri zaten bi işe yaramaz. Tabii çekemeyen düşmanlarımın sataşma ve şikayetleri yüzünden son dönemdeki çok önemli yorumlarım ne yazikki silindi. Hiç kusura bakmayın. Yazdığım şeyleri tekrar yazamam. Düşmanlarımi kınayın onlara bugz edin. Beni bol bol övün. O vakit belki tekrar aranıza inmeyi düşünebilirim.
    Bu deniz e dikkat. Ansada dediği herseyin tersi çıktı. Sadece onun dediklerinin tersini yaparak bayaa kazandım.

8. Bu gün görürsünüz. Sadece buraya bu kadar yazmam bile kağıdı nası yükseltecek. Tam big bang günü sabahi bi ton Loti boşa almadik. Ytd

Sayfa 70/814 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •