kısa zamanda 0,8 lerden buralara gelmiş kağıda haksızlık etmemek lazım
Printable View
kısa zamanda 0,8 lerden buralara gelmiş kağıda haksızlık etmemek lazım
Hadi mac nazlanma oğlum ayrılda gellll:)
Beyler Ülker reklam olayı malumunuz maktk yansıması nasıl olur sizce ?
aci olur bence zira gecenlerde feto olayinda dusmustu
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
https://www.youtube.com/channel/UC2B...QW3uriLSQ/live
Muhtemelen başta açıkcılar olmak üzere tüm borsa çakallarıda sizlerin bu algıyla hareket etmenizi bekliyor olacak hatta şuanda ellerini ovuşturmaya başlamışlardır bile,durun bir tahminde bulunayım,satan olursa düşer alan olursa çıkar[emoji846]yeterki ava giderken avlanmayın,bu işten birşey çıkmaz hiç reklamla darbe mesajı veren aptal gördünüzmü siz?ben hiç bu seviyede bir zenginin aptal olduğunu görmedim siz gördünüz mü?[emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca dün geceden bu yana hiçbir siyasinin bu konu hakkında tek kelime ettiğini duyan varmı? Yapıldığı söylenen maksadını aşan ve farklı yöne çekilen eylem doğru olsaydı emin olun şimdiye çoktan tefe koyup oynatmaya başlamışlar tv kanallarında dolaşıyor olurlardı [emoji846]akıllı olmak lazım yada aklı kullanmak
Millet iyice paranoya olmuş evimize Ülker sokmayalım boykot edelim vs. sonumuz dohol gibi olmasın bu gidişle ?
8 ayda yüz binlerce adam aldılar bi ülkeremi uyanamadılar diyorsunuz yani güldürmeyin beni[emoji846]askerinden emniyetine birolratından hakim savcısına iş adamlarından mahkemelerdeki mübaşire kadar binlerce fetöcüyü çözen devlet koca ülkeri çözemedimi?emin olun şayet ülker bu işlerin içinde olsaydı istikbal bellona koza gibi şimdiye kayyumla yönetiliyor olurdu,algılarınızın yönlendirilmesine izin vermeyin çakal avı yaparlarsa arada kaynamayın bence ama yinede tercih sizin [emoji846]
sn sancaktar samimiyetinize ve dusuncelerinize saygi duyuyorum cunku sizi tanimiyorum..aslolan hic tanimadiginiz.insana once itimat etmektir aksini bilmedikce ama bu kadar makina takima bagliliginiz artik acinasi bir duruma gelmistir..kotu niyetli biri sizi tahta bekcisi olarak bile dusunebilir rahatlikla..cikin disari cok guzel sirketler var senelerce thy i bekleyin daha kazancli cikarsiniz emin olun..dostane bir tavsiye
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
Bir insan hissesini aldığı sirket için neden olumsuz yazar ve hissenin düşmesini ister anlam veremiyorum burada hissesi olupta düşsün diye propaganda yapan var. Demek ki büyük bir Plan var.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonra hisse düşmemesi için çaba sarfedenlere yüklenirler ya hissesi yok ya da bir yerlere hizmet ediyor olabilir ytd
Sayın CPA öncelikle bilmenizi isterimki mktkm benim sahibi faruk süren olduğu zamandan bu yana portföyümde olan yatırımlarımdan bir ! tanesi,yani önerdiğiniz üzere ben hem dışarda hemde bir yönümle mktkmın içindeyim,maktk hakkındaki düşğncelerim sadece beni bağlar benim bu şirketle ilgili beklentim ve bağlılığım da öyle,kaldıki benim mktkm hakkında geriye dönük yazılarımı okursanız bu şirket hakkında hiç kimseye al tut yada sat tavsiyemin olmadığını,tam tersi benim bu hissedeki durumumun çok farklı olduğunu günlük aylık fiyat haraketleriyle ilgilenmediğimi de anlamış olursunuz!
Şayet yetişkin bir insan ki aramızda yeni yetme ergen çocuklar olduğunu düşünmüyorum,birilerinin tavsiyesi yada önerisiyle araştırmadan geçmiş ve gelecek beklentisinin kararına kendi tercihiyle karar veremeden borsada yatırım yapmasının deli cesareti olduğunuda her fırsatta dile getirdim
Hal böyleyken şirketi geçmişini bu gününü ve geleceğini bildiğim inandığım doğruları hiç hedef yada fiyat belirtmeden yazmakta bir sakınca görmedim,bu sizde hissenin bekcisi intibası uyandırdı ise evet ben kendi belirlediğim hedefe gelene kadar bu hissenin bekcisi olmaya ve şirket hakkında bildiğin doğruları yazmaya devam edicem[emoji846]
Kim neyi nerden almış nerden satmış beni ilgilendirmiyor,isteyen kendi hür iradesiyle kendi beklentisiyle istediği hareketi yapma tercihine sahiptir,ben birtek kendimden sorumluyum ancak insanları korkutup ürkütüp algılarıyla oynayıp panikle hatalı kararlar almasını amaçlayan art niyetli insanları ve sonuçlarını bırada yazmakta benim özgürlüğüm [emoji6]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
TRT kanalında yayınlanan bir programın tekrarında Ahmet Özhan'ın sözleri FETÖ lideri Fethullah Gülen'e ait Hüzünlü Gurbet parçasını seslendirmesi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.
Klibin yayına girmesinin ardından sosyal medyada tepki mesajları yer aldı. Tepki kısa sürede yaygınlaştı. TRT'ye sosyal medyadan tepki gösterenler resmi kurumlara da başvurdu.
Tepkilerin ardından TRT Müzik, Twitter üzerinden açıklama yaptı ve özür diledi.
Kanaldan yapılan açıklamada, "Ahmet Özkan'ın söylediği Hüzünlü Gurbet şarkısı, 2005'te yapılan programın tekrarında sehven yayınlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. (Medyaradar)
Ne yani şimdi düz mantıkla TRT fetöcümü sizce? [emoji846]
Sancaktar kardeş sana sonuna kadar katılıyorum klavyene sağlık.
http://fs5.directupload.net/images/170402/h5m98szs.jpg
son bir ayda alanlar
i Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bir reklam kampanyamız çerçevesinde dijital mecradaki iletişimlerimiz içinden seçilen bazı görüntü ve mesajlar metin ve görseller eklenerek kampanyanın özü ile uzaktan yakından bağlantısı olmayan noktalara çekilmiş; markamıza yönelik mesnetsiz iddialar ortaya atılmıştır. Şirketimiz ve markamız aleyhine yürütülen bu mesnetsiz iddialara karşı her türlü hukuki süreç tarafımızca yürütülmekte olup, bu hususta ihmal ve/veya kastı olanlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi websitenin "İngilizce" sekmesinde yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
English Statement - English version of the disclosure statement is as follows. In the event of a contradiction between the Turkish and English versions of this public disclosure, the Turkish version shall prevail.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Ülker kap bildirisidir..
bi pasta atabilecek olan var mı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a75e3234d8.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çalı dibine selam olsun bahar ayları çalıların yeşillenme aylarıdır biz günü birlik yeşil yeşil bakıyoruz aleme sonrasında ise akşam güneşi gibi kızarıyoruz
:):):)
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=İBİLOĞLU;234062]:):):)
gardas sen boyle gulmezdın var mı olumlu bı haber varsa soylede bızde gulelım bırde senden rıcam varsa bı pasta paylassana
Boşver, valla pastada bişey yok.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
😀😀😀
3 aylıklar gelene kadar bi cacık olacağa benzemiyor.
Daha öncede yazdığım gibi ben teknikle formasyonla pek ilgilenmem benim yatırım anlayışım ve beklentim farklı olduğu için teknik çalışmalara ilgi duymadım pekte umursamadım,zaten teknikle hisse alıp satanlar bu işi prof olarak yapan tüm mesaisini borsaya ayıran tüm emirleri anlık takip eden ve emirleri hacimleri ağnında doğru yorumlama bilgi birikim be yeteneğe sahip kişilerdir,hal böyleyken yani tekniğe desteğe dirence göre hareket etmek her seferinde onların kurduğu algılattığı hareketi yapmanıza yarar ki onlar zaten sizin nerede ne yapacağımızı bildikleri için hep sizden önce almış yada satmış olurlar [emoji846]
Şimdi sayın cefaks ustanın paylaşımına baktımda komik lotlarla komik alsatlar yaparak hisseyi kendi tekniklerine uydurma çabası var gibi geldi,bu arada gözde yatırımda hareket ve hacim artışı başladı belki yanılıyor olabilirim tabiki sonuçta dediğim gibi bu konuda uzman değilim fakat bu çapraz hareketler enterasan geldi bana
Spek sizi uçurumdan aşağı atarım diye tehdit ediyor izlenimi var.
direk defolun gidin diyor ben tam açıklamasını söyliyim.