Originally Posted by
CPA
sn sancaktar samimiyetinize ve dusuncelerinize saygi duyuyorum cunku sizi tanimiyorum..aslolan hic tanimadiginiz.insana once itimat etmektir aksini bilmedikce ama bu kadar makina takima bagliliginiz artik acinasi bir duruma gelmistir..kotu niyetli biri sizi tahta bekcisi olarak bile dusunebilir rahatlikla..cikin disari cok guzel sirketler var senelerce thy i bekleyin daha kazancli cikarsiniz emin olun..dostane bir tavsiye
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
https://www.youtube.com/channel/UC2B...QW3uriLSQ/live
Sayın CPA öncelikle bilmenizi isterimki mktkm benim sahibi faruk süren olduğu zamandan bu yana portföyümde olan yatırımlarımdan bir ! tanesi,yani önerdiğiniz üzere ben hem dışarda hemde bir yönümle mktkmın içindeyim,maktk hakkındaki düşğncelerim sadece beni bağlar benim bu şirketle ilgili beklentim ve bağlılığım da öyle,kaldıki benim mktkm hakkında geriye dönük yazılarımı okursanız bu şirket hakkında hiç kimseye al tut yada sat tavsiyemin olmadığını,tam tersi benim bu hissedeki durumumun çok farklı olduğunu günlük aylık fiyat haraketleriyle ilgilenmediğimi de anlamış olursunuz!
Şayet yetişkin bir insan ki aramızda yeni yetme ergen çocuklar olduğunu düşünmüyorum,birilerinin tavsiyesi yada önerisiyle araştırmadan geçmiş ve gelecek beklentisinin kararına kendi tercihiyle karar veremeden borsada yatırım yapmasının deli cesareti olduğunuda her fırsatta dile getirdim
Hal böyleyken şirketi geçmişini bu gününü ve geleceğini bildiğim inandığım doğruları hiç hedef yada fiyat belirtmeden yazmakta bir sakınca görmedim,bu sizde hissenin bekcisi intibası uyandırdı ise evet ben kendi belirlediğim hedefe gelene kadar bu hissenin bekcisi olmaya ve şirket hakkında bildiğin doğruları yazmaya devam edicem[emoji846]
Kim neyi nerden almış nerden satmış beni ilgilendirmiyor,isteyen kendi hür iradesiyle kendi beklentisiyle istediği hareketi yapma tercihine sahiptir,ben birtek kendimden sorumluyum ancak insanları korkutup ürkütüp algılarıyla oynayıp panikle hatalı kararlar almasını amaçlayan art niyetli insanları ve sonuçlarını bırada yazmakta benim özgürlüğüm [emoji6]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yer İmleri