Celhada tüm yılda sermayesinden fazla kar açiklamiş olabilir. .biz durdodan tek çeyrekte bunu bekliyoruz. ..aralarındaki fark budur...
Printable View
Halk yatırımdan ben alıyorum
YTD
15000 lot destek atiyorum
YTD
Ben kağıdın kokusunu alırım.
Tavan kaparsa sasmam
Ben alış yazdikca biti benim önünü kesiyor kendi aliyor
YTD
sen alamıyorsun
ben satamıyorum bir terslik var
bilanço sızmış olmasın
Tahtada bir grup var
Kağıdı topluyor
Kim ne derse desin
Ben iyice anladım
Benim tek lot alması istemiyor
YTD
Bizde profesyonel degiliz ama saat 10,30 civarı 16 bin lot la yuzde 5 aşagı basmasıda hiç mantıklı değil...
Mete kardesim
Maliyeti düşük olanlar korkuya kapıldı.
Satışların nedeni bu
İsin ilginci satışları benden önce kapıyorlar
Ne yazsam 50 fazlasını yazıyor
Bu panikte bile 16000 lot işlem oldu
Mal öyle boyle degil bata toplu
Bana koklatmiyorlar
6200 desteğimi diliyorum
Aktiften alaçam
O zamanda 6600 cekecekker gor bak
YTD
Alan aynı yerden mi
Tahta yapıcı hic ayni yerden alim yapar mi?
Bu sorudan senin yeni olduğun anlaşılıyor.
Adam tahta yapıyor izini yerine ni elini belli edermi hic!
Bir atak bekliyorum kendi adıma
YTD
Bunlar bir dolaplar çeviriyolar ama hayırlısı olsun ne diyelim...
zirvesin den yüzde 20 ye yakın gevşedi
sakat yerler
ben satış yapamıyorum
emri giriyorum
salıyor kör oglu
dün satış yazdım akşam anında aşagı saldı
sabah yazdım yine aynı
çok etkilendim
spk beni sevmiyor her halde
lotlarımı kaybetmemi istemiyor
Dostum ,bakalim ne kadar haklı çıkacaksın. Umarım dediğin gibi olur.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derin hisse 6.8 kar satişi yaptığını yazmişti takip edenler sabah satış yaptı galiba ondan geri çekildi.
Beyan süresi 18 şubata u uzatilmis.. Geçmiş olsun...
Kimden öğrendiniz dostum
Haberlerden..
Nerede yazıyor dostum mümkünse yerini söyler misin
beyler ben onu bunu bilmem hafiften kemerlerinizi bağlayın,
action zamanı :)
YTD.
borsa İstanbul bülteninde, spk bülteninde ve foreks veya matriks bilgi ekranında böyle bir açıklama veya bilgi yok.
https://www.borsagundem.com/ burada da yok
Zaten açıklanana kadar ilk fiyatlara yaklaşıcaz galiba bu gidişle...:plc:
Bence bu gün gelir..şirket kendini buna göre ayarlamıştır. .içimden bir ses bunu diyor
69...........
6 ya sarkacak heralde bunlar açıklayana kadar
Ucacak kacacak gibi yorumlara cok takilmayin arkadaslar havimsiz tahta dikkatli olun her yone bir hareket olabilir ki nitekim 3 gundur 10% geri geldi. Sn patent vekili 3 gundur alamadiginizi anlatiyorsunuz ama 10% asagidayiz!! Degisik bir durum
Sent from my iPhone using hisse.net
Beyanname Gelmedikce hissede stres oluşuyor ve hisse aşağı iniyor...Çok İlginç. .
Biraz da borsa dişi takılalım,Patent vekili dostum " biti" kelimesini daha çok Maraşlılar biraz da Antepliler kullanır.Nerelisiniz dostum?
Gecen VD bilancosuna bakinca kar konsolide bilancoda zarar vardi malum doviz artisi kaynakli zarar vardi. Simdi bu bilancoda tekrar kar gorecegiz insallah( yeni makinanin ciroya ve karliliga katkisi bu donem limitli olacaktir) konsolide ise tam tersi doviz dususu kaynakli eger ayni pozisyonu koruyorlarsa 12.5 mio ek kar yazacak. Gecen donem 6 mio civari vd kari vardi bakalim bu donem ne gelecek. Son ceyregin hareketli olmasi halinde guzel karlar gorebiliriz. Ama 80-100 milyon cirolar cok iddiali diye dusunuyorum.
rotası olmayan kagıt
yeni makina yatırımları artan kapasite yıl sonuna özel sipariş etkisi
artan döviz kurları
2018 4. çeyrek cirosu 41 milyon
alınan makinaya ek
kesim makinasıyla
ekmekmi kesiyorlar
Öyle bir forum ki affınıza sığınarak sayın Keko ve müritleri diyesim geliyor.Borsa da bir kişiye bu kadar inanılamaz kötü çıkarsa geçen sene 10 milyon o kadar bile kar çıksa bu hisse kötü olur inşallah iyi olur.7.5 den beri yazıyorum hisse yüzde 20 düştü hiç geri gelmemiş gibi davranılıyor anlamıyorum.
Benim beklentim bu yöndedir dostum..bakalım öyle gelecek mi ??? Bende çok merak ediyorum..
Durdo dışında bilançosunun iyi geleceğini düşündüğüm ve dolayısı ile beğendiğim 7-- 8 hisse vardı. .bunların bir kısmı gerçekten de iyi bilançolar açıklamaya başladılar. .Ama bu hisseler belli bir çıkışta sonra realizasyon yaşadılar. .bunlar büyük bir ihtimalle endeks ile birlikte hareket edeceklerdir..eğer endeks düşerse bunların da düşmesini bekliyorum..
Ama durdo bana göre çok farklı..onda iddialı sayılabilecek beklentilerimiz var..gerçekleşirse endeksin düşmesinin tersine çıkmasını beklerim..
İşte bu ihtimali sevdiğim için yüzde 10-20 lik marjlara tamah etmeden durdoda bekliyorum..
Dostum burda şeyh ve muritleri diye bir şey yok... burada herkes karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde paylaşımlarını yapıyor. .kimse kimseye al sat veya tut demiyor..fiyat 7.52 yi gördüğünde dahi herkesin kendine göre bir strateji belirlemesi gerekiyor demiştim. .çünkü herkesin riski farklidir. .
Kimsecikler bana uymasin da dedim..ama ben tutuyorum dedim...karar her zaman KY dostlarimizindir. ..
Ben keçileri kaçırmış biriyim dedim...fiyat 3.90 iken de 7.52 iken de aynı şeyleri söylüyorum. .
Ben kârımın bir kısmını riske atmaya devam edecem...herkesin kararı kendinedir. .
Durdo gectigimiz yil son ceyrek kadar ciro yapsa ve karlilik oraniyla calissa bize yeter!! Ustu olursa zaten bu forumdaki kisi sayisi 10a katlanir!! Durdo yu inceleyen araci kurum sayisi ve raporlar artar. 2 sene once garanti yatirimin hazirladigi cok guzel bir rapor var mutlaka bir goz gezdirin. Fransiz ortagimiz 3 euro verdi bu sirketin eski haline simdiki hali 1 euro!! Garanti yatirim ile calisan arkadasimiz varsa guncel bir durdo analizi isteyebilir mi acaba?