Sayfa 70/656 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 553 - 560 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. rotası olmayan kagıt

2. yeni makina yatırımları artan kapasite yıl sonuna özel sipariş etkisi
    artan döviz kurları

2018 4. çeyrek cirosu 41 milyon

3. alınan makinaya ek
    kesim makinasıyla
    ekmekmi kesiyorlar

Öyle bir forum ki affınıza sığınarak sayın Keko ve müritleri diyesim geliyor.Borsa da bir kişiye bu kadar inanılamaz kötü çıkarsa geçen sene 10 milyon o kadar bile kar çıksa bu hisse kötü olur inşallah iyi olur.7.5 den beri yazıyorum hisse yüzde 20 düştü hiç geri gelmemiş gibi davranılıyor anlamıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by taskinali Yazıyı Oku
    Gecen VD bilancosuna bakinca kar konsolide bilancoda zarar vardi malum doviz artisi kaynakli zarar vardi. Simdi bu bilancoda tekrar kar gorecegiz insallah( yeni makinanin ciroya ve karliliga katkisi bu donem limitli olacaktir) konsolide ise tam tersi doviz dususu kaynakli eger ayni pozisyonu koruyorlarsa 12.5 mio ek kar yazacak. Gecen donem 6 mio civari vd kari vardi bakalim bu donem ne gelecek. Son ceyregin hareketli olmasi halinde guzel karlar gorebiliriz. Ama 80-100 milyon cirolar cok iddiali diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using hisse.net
    Benim beklentim bu yöndedir dostum..bakalım öyle gelecek mi ??? Bende çok merak ediyorum..

Durdo dışında bilançosunun iyi geleceğini düşündüğüm ve dolayısı ile beğendiğim 7-- 8 hisse vardı. .bunların bir kısmı gerçekten de iyi bilançolar açıklamaya başladılar. .Ama bu hisseler belli bir çıkışta sonra realizasyon yaşadılar. .bunlar büyük bir ihtimalle endeks ile birlikte hareket edeceklerdir..eğer endeks düşerse bunların da düşmesini bekliyorum..

Ama durdo bana göre çok farklı..onda iddialı sayılabilecek beklentilerimiz var..gerçekleşirse endeksin düşmesinin tersine çıkmasını beklerim..

İşte bu ihtimali sevdiğim için yüzde 10-20 lik marjlara tamah etmeden durdoda bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Öyle bir forum ki affınıza sığınarak sayın Keko ve müritleri diyesim geliyor.Borsa da bir kişiye bu kadar inanılamaz kötü çıkarsa geçen sene 10 milyon o kadar bile kar çıksa bu hisse kötü olur inşallah iyi olur.7.5 den beri yazıyorum hisse yüzde 20 düştü hiç geri gelmemiş gibi davranılıyor anlamıyorum.
    Dostum burda şeyh ve muritleri diye bir şey yok... burada herkes karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde paylaşımlarını yapıyor. .kimse kimseye al sat veya tut demiyor..fiyat 7.52 yi gördüğünde dahi herkesin kendine göre bir strateji belirlemesi gerekiyor demiştim. .çünkü herkesin riski farklidir. .

Kimsecikler bana uymasin da dedim..ama ben tutuyorum dedim...karar her zaman KY dostlarimizindir. ..

Ben keçileri kaçırmış biriyim dedim...fiyat 3.90 iken de 7.52 iken de aynı şeyleri söylüyorum. .

Ben kârımın bir kısmını riske atmaya devam edecem...herkesin kararı kendinedir. .
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Hisseye inanmazsak işimiz ne burda kaybedersekte kimseyi kötülecek halimiz yok sen sattıysan keyfine bak üzme kendini...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Durdo gectigimiz yil son ceyrek kadar ciro yapsa ve karlilik oraniyla calissa bize yeter!! Ustu olursa zaten bu forumdaki kisi sayisi 10a katlanir!! Durdo yu inceleyen araci kurum sayisi ve raporlar artar. 2 sene once garanti yatirimin hazirladigi cok guzel bir rapor var mutlaka bir goz gezdirin. Fransiz ortagimiz 3 euro verdi bu sirketin eski haline simdiki hali 1 euro!! Garanti yatirim ile calisan arkadasimiz varsa guncel bir durdo analizi isteyebilir mi acaba?

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 70/656 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •