Gelin angaraya oyunuzu rahat rahat kullanın
Gelin angaraya oyunuzu rahat rahat kullanın
http://www.haber7.com/siyaset/haber/...-buyuk-skandal
yazık Atatürkün partısıne bakın kimlerin oyuncağı olmuş
https://www.aydinlik.com.tr/chp-nin-...lari-mart-2019
"...
CHP'nin sağduyu sahibi milli kesimi yeni bir durum muhakemesi yapmak zorundadır. Partiye yön veren kesim, CHP'yi tarihinden ve kimliğinden uzaklaştırmaktadır. Ayrıca bu kesimin uyguladığı politikalar parti açısından ciddi oy kaybına neden olmaktadır. Hiçbir şey kazandırmadan Partiye çok şey kaybettiren yöneticiler bundan böyle ciddi bir şekilde sorgulanmalıdır. CHP'de büyük çoğunluğu teşkil eden milli kesim artık ayağa kalkmalı ve her gelişmeyi, öncelikle milli bir eksende değerlendirmelidir. CHP günlük, basit, sıradan politikaların bir türevi olmamalıdır."
Yoruma gerek YOK...
Sen kesin angaraya gel Ataturk seni bekliyor Angarada
Aydınlık ve sürekası mı Atatürkçu BUZ yanlis yoldasın sebde Ankaraya gel pkk kıtalarını gomutan edasında teftiş eden perinçekte Angarada
Sizler için yolun sonu görünmeye başladı. ilk kıvılcım 31 mart gecesi atılacak. sonra daha çok oy kaybına uğrayıp tarih olacaksınız.
Ne kadar çırpınırsanız çırpının millet ittifakına istediğin kadar iftira atın.
İşinize geldiğinde kürt kardeşlerimiz diyeceksiniz.işinize gelmediğinde.de chpkk diyeceksiniz.
Yeter artık ikiyüzlü olmanızdan bıktık artık.
Elbet bu devran dönecek birgün.
Aydinlik ekibinin son 2 secimde chp ye cephe acip baska yerlere yamanmalarıni anlayamıyorum
Ben ortaya attım isteyen alır.
Yaralıyanlar utansın. Gençlerin hayallerini geleceklerini yok edenler utansın.
Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikayet ölümden olsun.
Cahit Sıtkı Tarancı
Bu korkunun sebebi nedir ?
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...60526337597443
Eğer dikkatli olmazsanız medya sizin iyi insanlardan nefret etmenizi, kötü insanları ise sevmenizi sağlar. / Malcolm x
Politikacılar halkın çıkarlarından farklı çıkarlara sahip olan insanlar topluluğudur. / Abraham Lincoln
Tek yüzsük:)
Afrika’da solan bir özgürlük mücadelesi: Patrice Lumumba'nın eşine yazdığı mektub dan alıntı.
Saygınlık olmayan yerde özgürlük yoktur.
Adalet olmayan yerde saygınlık yoktur.
Bağımsızlık olmayan yerde ise tek bir özgür kişi yoktur.
Hiçbir barbarlık, hiçbir acı ve hiçbir işkence, beni merhamet dilemeye zorlamadı.
Başım dik olarak, sarsılmamış bir inanç ve ülkemin kaderine dair derin bir güvenle ölmeyi, kutsal ilkelerimizin küçümsenmesini izleyerek yaşamaya tercih ederim.
Tarih bir gün sözünü söyleyecek. Brüksel, Paris, Washington ya da Birleşmiş Milletler’in öğrettiği tarih değil; bizim sömürgecilik ve kukla hükümdarlarından kurtulmuş, özgürleşmiş ülkelerimizde öğretilecek tarih…
Afrika kendi tarihini yazacak, sahra’nın kuzeyinde ve güneyinde, bu zafer ve saygınlığın tarihi olacak.
Ağlama sevgilim;
Biliyorum ki, benim çok acı çekmiş ülkem kendi bağımsızlık ve özgürlüğünü savunacak.
Yaşasın Kongo!
Yaşasın Afrika!
https://indigodergisi.com/2016/03/pa...usal-kahraman/
https://www.youtube.com/watch?v=R81kVpXC970
bunlardan burada da bir sürü var
o yüzden erdoğan her seçimi kazanır dolar isterse 20 lıra olsun
Alkışlıyorum sizi Sayın kubilayhan23.
Ancak ben sizin boldladığınız kısmı değil, kırmızı ile boldladığım yeri seçerdim. (Ki seçip daha önce paylaşmıştım ancak siyaset diye kurunun yanında yaş olarak silinmişti:))
Çünkü nedenler ortadan kalkmadığı sürece sonuçlar değişmiyor, sadece acı bir dönem hafifliyor. Saygılar.
Bu anket değil zaten ,diğer seçimlerde de yaptılar böyle ,ama akıllanmıyorlar ...Milletin gündemi ,beklentisi ve umutlarıyla bunların ki uyuşmuyor. O yüzden sürekli ters köşe oluyorlar...1 Nisan da yine ters köşe olacaklar ama nafile anlamazlar...
Dört benzemezle milleti uyuttuklarını zannedenler ,fena çuvallayacaklar...Görünen köy kılavuz istemez.
Anketin sahibi kaç kez açıkladı ama anlamamazlıkta ısrar ediyorsunuz. Anlama kapasiteniz bu kadar mı kısıtlı?
Anketin Türkiye geneli sonuçlarını vermeyeceği baştan kabul edildi. Çünkü hisse.net'in eğitim düzeyi toplum ortalamasının üstünde. Eğitimliler de diz bezirganlarına oy vermediği için burada iktidarın oyları daima daha az çıkyor. Bu anketin amacı daha önceki hisse.net anketlerine göre iktidar ve muhalefetin ne kadar sapma gösterdiğinden hareketle bir ipucu yakalayabilmek.
Şimdi anlaşıldı mı?
Neyi
nereye gidiyoz
Moku bizle birlikte sizlerde yiyeceksiniz ayrı gayri mi var.
Oy verdim kurtul yok hep beraber bu gemideyiz ve sizleri gördükçe umudumda kalmıyor.
Battı balık yan gider diyorum.
Aynı kişileri seçerek ne değişecekki.
Tarım ve hayvancılık battı.
Bop eş başkanı ile hep birlikte batacağız 17 yıldır aynı hisle yazıyorum ve söylüyorum.Değişiklik yok.
Tşkler Sn Ekfuture elinize sağlık
Bende 1001.kez buna benzer bir gönderi yapacaktım...
Hisse.net anketine bakarak TR nin büyük illerinde kısmen de TR genelinde Akepe nin oyları düşüyor mu yükseliyor mu anlamaya çalışıyoruz? (bence en güvenilir bu sonucu verir..)
Sadece bu...
Desteklenebilirse güvenilir anket firmalarınca (bana göre KONDA) desteklenmeli diyoruz
Bunu neden anlamak istemiyorlar vallahi /billahi/tillahi anlamıyorum....
Neyse benim asıl merak ettiğim/değinmek istediğim konu:Hisse.Net anketinde İyi Partinin oylarının nasıl bu kadar yüksek çıkabildiği?
Çünkü varsayım odur ki:Hisse.Net üyelerinin kahir ekseriyeti 3 büyük ilimizden bağlanıyor ve o illerde İyi parti aday çıkarmıyor diye düşünürken...
Sadece İyi Partinin aday çıkardığı illere baktım baya var yahu...(demek ki o illerimizden de hisse.net e bağlanan baya üye sayısı varmış)
Sanırım 28 ilden ittifak adayı çıkarıyor ki az değil...
Ama gene de ciddi bir oy oranı gibi %15,63
saygılar/başarılar
Merkez Bankası araştırması: Türkiye'de 9 milyondan fazla kişi sefalet ücreti alıyor
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-aliyor/217490
ankaraya gelin refah ücreti angarada
Meral akşener Samsunda mitingi var hiç bir kanal vermiyor. hadi bunu geçtik.
youtebe kanalları bile veremiyor tlf çekmiyor her tarafa Jammer yerleştirilmiş. yayını engellemek için. bu kadar çok korkuyorlar.
Bahçeli: Patlıcan kışın pahalıysa yazın yeriz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı.nı eleştirdi. Bahçeli, Bugünlerde patlıcan diyorlar, biber diyorlar, soğan diyorlar, patatesten sonuç almaya çalışıyorlar. Patlıcan kışın pahalıysa, yazın ucuzlar. Elbette vakti geldiğinde doya doya yeriz. dedi.
Konuşacak sözü olmayanların bulduğu çözüm.:halay:
Evet her pazar yaptığımız gibi haftalık anket analizimizi paylaşalım
Geçen hafta İyi Partinin oylarının arttığı gördük...
1,3 puan civarı CHP den, 0,5 puan civarı da AKP den eksiltti İyi Parti
Partilerin oy oranları oturdu gibi
Bakalım bu hafta ne olacak?
Güvenilirlik ve önem sıralamasına göre
1)Akepe nin B.şehir oylarında ciddi bir erime görülüyor
2)Ankara muhalafete geçiyor gibi
3)İstanbul da az bir puan farkı olduğu görülüyor...
4)Bazı büyükşehirler muhalefete geçiyor gibi
5)İyi Partiye bir ilgi/teveccüh olduğu çok açık
6)Saadete bir ilgi/teveccüh olduğu çok açık
7)CHP büyük şehirlerde ittifakın büyük desteğini almış görülüyor
8)Akepe büyük şehirlerde ittifakın tam desteğini alamamış gibi görünüyor
saygılar/başarılar
Korkmayın
Sakin olun
Büyük ihtimalle kazanılan toplam belediye sayısına bakınca gene siz kazanacaksınız
Bazı büyük şehirlerde biraz sıkıntı var sizin adınıza
Onu da 20 gün sonra görürüz...
Vatandaşın kararını sabırla bekleyelim ve ona saygı duyalım...
31 Mart akşamı da burda olmayı sakın unutmayın haaa
Çünkü ben burada olacağım....
saygılar/başarılar
Tekrar ediyorum
31 Mart akşamı benim başarı kriterlerim
Mevcutların yanına aşağıdaki B.B muhalefete geçerse
Önem ve olabilirlik sıralamasına göre
1)Ankara:Kısmi başarı
2)Adana :Dadlı başarı
3)Antalya:Kaymaklı ekmek kadayıfı
4)Bursa:Forumun orta yerinde çiftetelli oynarım....
31 Mart akşamı beni bunlarla eleştirin veya övün
Söylemediğim/iddaa etmediğim şeylerle değil...
saygılar/başarılar
Mesela Gümüşhanenin seçmen sayısı 88.000
Evet yanlış okumadınız 88.000
Bu kadar az
AKP burda oy rekorları kırıyor
Buranın tüm oyunu Akepe alsa ve belediyenin Akepe de kalması benim için şimdilik çok sorun teşkil etmiyor
Ama Ankara nın 3.4 milyon seçmeni var
%90 katılım olsa 3,06 milyon kişi oy kullanır
Geçersiz 0,06 desek 3 milyon kalır
Bunun %48 ni Mansur Bey alsa 1,44 milyon eder
%44 nün Özhaseki alsa 1,32 milyon eder
Fark 120.000 kişi eder
1,5 Gümüşhane eder
Veya diğer muhalif partilerin aldığı oyuda muhalefetin toplam oyuna sayarsanız 360K eder fark ki neredeyse 3,5-4 Gümüşhane eder
saygılar/başarılar