Politikacılar halkın çıkarlarından farklı çıkarlara sahip olan insanlar topluluğudur. / Abraham Lincoln
Tek yüzsük![]()
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Politikacılar halkın çıkarlarından farklı çıkarlara sahip olan insanlar topluluğudur. / Abraham Lincoln
Tek yüzsük![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Afrika’da solan bir özgürlük mücadelesi: Patrice Lumumba'nın eşine yazdığı mektub dan alıntı.
Saygınlık olmayan yerde özgürlük yoktur.
Adalet olmayan yerde saygınlık yoktur.
Bağımsızlık olmayan yerde ise tek bir özgür kişi yoktur.
Hiçbir barbarlık, hiçbir acı ve hiçbir işkence, beni merhamet dilemeye zorlamadı.
Başım dik olarak, sarsılmamış bir inanç ve ülkemin kaderine dair derin bir güvenle ölmeyi, kutsal ilkelerimizin küçümsenmesini izleyerek yaşamaya tercih ederim.
Tarih bir gün sözünü söyleyecek. Brüksel, Paris, Washington ya da Birleşmiş Milletler’in öğrettiği tarih değil; bizim sömürgecilik ve kukla hükümdarlarından kurtulmuş, özgürleşmiş ülkelerimizde öğretilecek tarih…
Afrika kendi tarihini yazacak, sahra’nın kuzeyinde ve güneyinde, bu zafer ve saygınlığın tarihi olacak.
Ağlama sevgilim;
Biliyorum ki, benim çok acı çekmiş ülkem kendi bağımsızlık ve özgürlüğünü savunacak.
Yaşasın Kongo!
Yaşasın Afrika!
https://indigodergisi.com/2016/03/pa...usal-kahraman/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
https://www.youtube.com/watch?v=R81kVpXC970
bunlardan burada da bir sürü var
o yüzden erdoğan her seçimi kazanır dolar isterse 20 lıra olsun
Alkışlıyorum sizi Sayın kubilayhan23.
Ancak ben sizin boldladığınız kısmı değil, kırmızı ile boldladığım yeri seçerdim. (Ki seçip daha önce paylaşmıştım ancak siyaset diye kurunun yanında yaş olarak silinmişti)
Çünkü nedenler ortadan kalkmadığı sürece sonuçlar değişmiyor, sadece acı bir dönem hafifliyor. Saygılar.
Bu anket değil zaten ,diğer seçimlerde de yaptılar böyle ,ama akıllanmıyorlar ...Milletin gündemi ,beklentisi ve umutlarıyla bunların ki uyuşmuyor. O yüzden sürekli ters köşe oluyorlar...1 Nisan da yine ters köşe olacaklar ama nafile anlamazlar...
Dört benzemezle milleti uyuttuklarını zannedenler ,fena çuvallayacaklar...Görünen köy kılavuz istemez.
Yer İmleri