Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07231957132910
Printable View
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07231957132910
Bu hisseyi elimde inatla tutmuştum,3.40-50 arası oyalanırken endex bahanesi ile 3.10 altına inmişti,oraya indiği an toplanmaya başlandı,bir bedelli süreci var,bugün 3.15'den 3.44 yaptı,tavanı 3.46...bunu iyi takip edene iyi ekmek yedirdi:)
Bütün yönetime ve hisseyi yonlendirenlere; aynaya bakın ne kadar karakter yoksunu olduğunuzu görebilirsiniz , bir hisse 2.63 den alınır tavana kilitlenir mı hem de 3-4 saatte, yarın olsa tamam derim, yazıklar olsun
Ben 1 hafta önce aldım bu kağıttan bir haktan yararlanıyormuyom bilgi verebilece biri varmı lütfen
Yine bir bedelliye el attık,megab ve atlasta işler iyi gitmedi,bakalım bunda nasıl olacak,önceden iyi kaldırmıştık...R açılış 2.10 peşi 0.96,E tavana kadar sürdüler 2.76,düştüğü yer 2.44...R alış ortalama 1.10-E ise 2.48,haydi düldül deh,deh,ya herru,ya merru:)
R'leri genelde her hissede bölündüğü gün hep yüksek açıyorlar,bundada anormal rakam oldu,inşallah 2 cıvarından alan olmamıştır,esasında tam satım yeriymiş,ben hepsini satmıştım bedelliden önce 3.40 üstünden,bugün toplamaya başladık R ve E...ytd.
Sn refaba bu tsgyo ne diyorsun ruchan baya düştü :(
.
R almak bana daha mantıklı geldi,bölünüş zaten 66,yani 100 lota 66 tl yatırılacak,94+66=160,35 kayıp desek 2 tl yapar,küsüratlı bedelliler hep can sıkmıştır,yapsanıza şunu %100...1000 r varsa elinizde 666 tl yatıracaksınız bedelli için...daha detaylı açıklama yapabilirsiniz,benimki ampirik hesabı.
Klasik hareketini yapıyor çok düşürerek,2.35 gösterdi en son,R ise 0.90,bakalım ne kadar indirip çıkartacaklar !!!
Türkiyede bedelli 2010 sonrası hep fiyasko,öncesinde bir şirket bedelli yaptığında hissede yön yukarı olurdu,öyleya sermaye güçleniyor kasaya para giriyor,resmen anlaşılmaz denklem...bedelliler,bürüt takaslar,bedelsiz,temettü veren şirket hisselerinde düşüşler,devre kesici vs,vs uzar gider,bu vaziyette borsada ısrar edenleri kutlamak lazım...SPK yatırımcı için her zorluğu gösteriyor,zamanında eski SPK başkanı şöyle demişti,hisse alırken banamı sordunuz bile demişti,banane sizin hissenizden yahu :whistling:
Bu tahtayla uğraşan ahlaksız hisse alamadıkça kudurmuş köpek gibi ne yapacağını bilemiyor.bu fiyatlardan ancak babayı alır.
:ok:..Neymiş 2000 doları ABD'de okurken 900.000 yapmış,sonrada hepsini ütülemiş,öğrencisin üstelik,acaba kimi kandırıyor...neyse böyle tipleri biz ülkede çok gördük...bu hissede hiç ümit kaybolmaz,çünkü spekleri sürpriz yapmayı sever,seni uyuturlar,üstelik bezdirirler sattırmak için,zaten çoğu kez başıma geldi,trade sayısını bunda unuttum,iyi kaldırdım,yanlız bedelli yüzündendi hep bunlar,şimdi yeni bir sayfa açılıyor,bakalım nasıl hareket edecekler,2.46 bende giriş yaptım,55 postaladım,çünkü ufak rakamlarlan trade yapmalısınki aşağıya düşüşte maliyet düşürme imkanın doğsun,2.20 ben son düşüş noktası diyorum,belki dahada aşağı olabilir,yanlız düşecek dediğin an bunu namızsızlar birden zıplatıyorlar,üstelik tavan bile çektiriyorlar,nereye düşerse oraya kadar varım,R dikkat çekici,0.90 altına indirmiyorlar,bendede bayağı var maliyet 0.93,satışım ilk etap 2.70,sonrasına bakarız...ytd.
Ben bu hisseyi Bölünme sonrası 2.46 aldım..Rüçhanim yok..Hisse hareketli olduğu için,Brüt takas yemezse Eskiler de sat -al yaparak maliyet düşürme yoluna gideim...Aksi durumda bölünmelerin bitişini beklerim...
Diğer taraftan, yarın denizgyo,ihyay bedellisi- bölünmesi var..bende de o hisselerden var.. Mecburen katılacağım.. Haftaya da Kent gıda bedellisi var.Bakalim orada ne filimler dönecek.. İşimiz zor..bende kent yok.Almak için de param ve cesaretim yok..izliyelim , görelim..
Tam tahmin ettiğim gibi 2.20 değmesi yaparak 2.28 gösterdi,bakalım bundaki süreç nasıl olacak.R ise 0.85 yaktı.
Kent ve RTAL Hissesi,Parası ve Cesareti bol kişilerin takıldığı tahtalar.. SPK Sopası sürekli tepelerinde..Tek yapmadıkları ,tahtayı komple işleme kapatmadıkları kaldı.:-))
İtiraf etmek gerekirse, Çoğu kişi bu iki hisseden Köşeyi döndü.Benim gibi korkaklar da,Bist 30 da ,Migros,Aselsan,Bim,Şişecam gibi ,Yola gitmeyen Dizel Kamyon Hisselerinde yol almaya çalışıyor..:-))
Bugün Denizgyo ve İflas yayın hisseleri,Bedellilerden beklenen hareketi yapmadı.Tsgyo da durgun..Yarın, Reyizin Ayasofya Hutbesinden sonra ,Büyük Tahtalardan çıkan para ,Prim yapmamış diğer Küçük Tahtalara girer diye düşünüyorum. ..
Bakalım Yarın Ayasofya'nın Minaresinden kime,ne düşecek...!!..
Öle deme dostum kent hissesi 330 tl ıken bedellı sermaye artımı ıle harekete gectı biraz sans bıraz bılgı o an hıc takıbımde olmayan kente sadece detay penceresınden baktıgım kadarı ıle balıklama atladım.benım için %0.51 kafi idi koronada gıdalara buyuk ıkramıye olunca işte nasip şuan karın karı duruyor parayı alsatla net 10 katladım allah bereket versın u 30 ne var? ne kazandırdı? rta çöp zaten para artık ederı olan bedellılerde ama eder öenmli...
İşler bu aralar tırt,son 3 bedelliye katıldım sonuç hüsran,bekleyelim bakalım...müjde gazıylan enerji hisseleri uçtu,zorendi takibimde 1 olan hisse 3 üstüne attı:(