Ek 4979 takaslar gittikçe ilginçleşiyor
Printable View
Ek 4979 takaslar gittikçe ilginçleşiyor
İşlem hacmi düştükçe bunun çıkışı sertleşir ve hızlanır.
Sirketin davaları olumlu sonuçlandıkça bu UÇACAK...
EKSTREM BİR HABERDE ÇILDIRIR...
evet belki güven verip yukarı çıkarır.. zaten onu bilsek epey kazanırız. çok lot aldı. ama ortalaması 2.1x lerdedir verirse kaybetmez. bilemiyoruz..
Yarına kaldığımız yerden devam etmek umuduyla.
Dedim ve tavam bozmasin insAllah
https://i.hizliresim.com/VMaZ4Z.png
tek akllı kurum metro galiba diğerleri nerde acaba......ytd
ky yeterince gelirse izleyin. gelmezse buralarda tutar... bakın kimse alamıyor neden bir ozgyo vakası olur diye.. ha adam isterse çıkarır.. ytd.
Ky gelmez simdi mal mi burdqn girsin gizel bi haber salacak vere ek milletin eline eger vaesq plani
Marif kardes tavamda kac lot var satilmayi bekleyen
111 bin satışta
2,45 930 bin lot alım için bekliyor
global şeker iş ten malı veriyor.
ee uslanmaz kırk yıllık adam.. maliyeti düşük buralardan üfletecek. yani kim alır tavandan... izleyecez
Ek 4983 galip dilediği gibi at koşturuyor
yine bastı yaw..geldikçe verir namussuz.. dedim maliyet düşük
drborsa, son takas nedir acaba? ne kadar bastı?
Evrt tsvsnda iskillenmistim zaten frns basti
Ek 4984 trade yapabilen parayı götürmüştür
Trade leyen degil 2.40, uzerinde mal,bosaltmak lazimmis
boşaltmak isteyen boşaltsı geliyor tekrar
piyasadaki lot miktarı 17 milyon 1, seans hacim 21 milyon lot
Sabah 1,9x larda ve 2,0x lerde çok oyalandığı için; direkt tavan kapatmayıp ortalama da yükseltmek istemiş olabilir. Tabi 2,40 ya da 2,30 ortalamayla mal boşaltabilecek ortamı bulursa boşaltır kesin, niye dursun ki :/ çok garip hareket ediyor. arkada büyük bir haber yoksa zaten toplam 17 milyon lotu olan hissede 5 6 milyon lotların bu şekilde işlem görmesi çok değişik...
Halka acık sermayesi 20 milyon tl olan bir şirket. Bu fiyatlardaki al satlar çerezin de çerezi.
Burdan para kazanmayı düşünen spek ya da hakim ortaklar kağıda bir 5 takla attırmadan kucağa vermezler. Kurtarmaz. Koç hep büyük oynar.
Ben düşünüyorum ki, elinde tutan küçük yatırmcıyı sirkeleyecek, götürecek ve geri dönüşte kucağa verecek. 11 yıl önce olduğu gibi.
Ilginc bir istatisktik vereyim seans ici kar aatislarinj %14 u asti ve suan karsilamaya calaiyor kendi degilse burada tutan neden aliyor arkadas hala,bu adam ytd
2,40 bandına geldiğinde korkan boşaltsın 2,32 metro maliyeti 5 yıldır bu kağıdı takip ediyorum 2,40 bandından hep geri döndü bu sefer kestiremedim ne yapacağını bu gün kapanışı önemli
seyret :)
2,40 1,milyon 300 destek koydu
Derinlik lazim
Metronun daha önceden metro, şeker, global vb. yerlerde 1,60 1,70 maliyetle milyonlarca lotu var. Zaten en son %5,88 e ulaştığı haberini verdiğinde bile bu lotların hepsini 2,00 nin altında ortalamayla almıştı. Korkutan da o. Alıp başını gidebilir de. %25 gibi bir kar için operasyona girdiyse bütün lotları boşaltıp karını alıp gidebilir de. Herşey olabilir kısacası. Metroya zerre güven olmaz, sonunda yine ky üzülecek ama bakalım, ne yapacak. Şu anda yine tavana dayıyor. Ne yaptığını kestirmek zor.
tavan kapatırsa bugün daha da gider sanırım yatırım tavsiyesi değildir
içimizde yazanlardan spek yoksa 5-6 kişi kaldık :)