Trade leyen degil 2.40, uzerinde mal,bosaltmak lazimmis
Trade leyen degil 2.40, uzerinde mal,bosaltmak lazimmis
boşaltmak isteyen boşaltsı geliyor tekrar
piyasadaki lot miktarı 17 milyon 1, seans hacim 21 milyon lot
Sabah 1,9x larda ve 2,0x lerde çok oyalandığı için; direkt tavan kapatmayıp ortalama da yükseltmek istemiş olabilir. Tabi 2,40 ya da 2,30 ortalamayla mal boşaltabilecek ortamı bulursa boşaltır kesin, niye dursun ki :/ çok garip hareket ediyor. arkada büyük bir haber yoksa zaten toplam 17 milyon lotu olan hissede 5 6 milyon lotların bu şekilde işlem görmesi çok değişik...
Halka acık sermayesi 20 milyon tl olan bir şirket. Bu fiyatlardaki al satlar çerezin de çerezi.
Burdan para kazanmayı düşünen spek ya da hakim ortaklar kağıda bir 5 takla attırmadan kucağa vermezler. Kurtarmaz. Koç hep büyük oynar.
Ben düşünüyorum ki, elinde tutan küçük yatırmcıyı sirkeleyecek, götürecek ve geri dönüşte kucağa verecek. 11 yıl önce olduğu gibi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.
2,40 bandına geldiğinde korkan boşaltsın 2,32 metro maliyeti 5 yıldır bu kağıdı takip ediyorum 2,40 bandından hep geri döndü bu sefer kestiremedim ne yapacağını bu gün kapanışı önemli
Ilginc bir istatisktik vereyim seans ici kar aatislarinj %14 u asti ve suan karsilamaya calaiyor kendi degilse burada tutan neden aliyor arkadas hala,bu adam ytd
Yer İmleri