10 günde yapamadığı hacimi , 1 günde yaptı, ver bakalım ters coşkuyu... hacı anladın sen onu,
Printable View
10 günde yapamadığı hacimi , 1 günde yaptı, ver bakalım ters coşkuyu... hacı anladın sen onu,
Allah' ın cezaları borsa 98.500 de , borsa çakılınca biz gidermiyiz sizce?
ver çoşkugu tersten kitleye kitlye satıyor namızzzsız :)))
66 . sayfadayız, 2,66 , şöyle 95. sayfalara gelsek fiyat artarmı?
ata yatırım mı çıkardı elindekileri.
Kaybettigimizi lasvegasta hatunlarla kumar masalarinda yeseydik inanin bu kadar uzulmezdik.burdan satan hiyarlar( kucuk yatirimciyi tenzih ederim.)ne kazandinda ne satiyorsun.kumarbaz bunlar...
Bugün ben de dayanamadım aranızdan ayrıldım.yaklaşık %12 civarında zararım var.temel analize bakarak yatırım yapılmayacağını bir sefer daha anlamış oldum.bir de bunun yöneticilerinin analizini yapmak gerekiyordu bunu da tekrardan hatırlamış olduk.
Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde belki 2,75 - 2,80 e tepki verebilir ama sonrasında gene süzüle süzüle aşağı ineceğini düşünüyorum.özellikle 2,50 altında % 5 ve üzeri düşüşlerinde tepki amaçlı gir çık yapabilirim.onun haricinde bu kağıda ve kardeş kağıtlarına bir daha yatırım amaçlı hayatta girmem isterse sermayesi kadar kar açıklasın.
Sağlıcakla kalın.
takas varmı bundaaa
İlk kez bu hisseye bakacağım da acaba vertu ile Verusa aynı şirketin mi yani parelel mi hareket ediyorlar sert inmiş bu hareketleri cok mu yapıyor cevap veren olursa Tşk arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...18e7c504be.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay arkadaş o kadar hisse arasından buna denk gelmek nasıl bir şanstır bütün ortakları tebrik etmek lazım bunu seçtiğimiz için
Nalet kagit , beni yaktn 3-4 ay once 3.17 den cikmistim maliyetim 4 kusurlardi. hala insanlari bitirmeye devam ediyor. Allahindan bul iblis pislik... ytd
2 milyon lot satış! ALLAH BELANIZI VERSİN tez vakitte ****** çocukları!
Tam yankesiciymiş a.... çaktıklarım
Ins hakim ortagin satisi degildir bunlar.cunku ellerinde daha cok var.Bir sirket en guzel borsada satilabilir.bunlar 1 Tlden bile satsa muthis rakam.Ramazan ayi arefesinde cok insanin vebaline girdiler.bu veballe kurunun yaninda bizlerde gumleyecegiz.yatirim tavsiyesi degildit...
Fena çarptilar
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan odurki bu kadar fazla ky si olan hisseyi daha düşük fiyatlardan almak farz olmuştur. Patron bile olumlu haberleri satış için kullanıyorsa yani malına güvenmeyip yok pahasına satıyorsa burda bir gariplik var. Kim malını satar dahada yükseleceğini ve yatırımlarının karlı olduğunu düşünse. Yatırımlarıma güvensem 3,50 ve üzerine satabileceğim kağıdı asla bu fiyatlardan hemde olumlu bir haberin arkasından satmam. Buralar bile (2,65) alım için yüksek 2,50 ve altına sarkarsa ancak alınabilir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Sadece sesli düşünyorumm.
Bende yazarak düşünüyorum yine taklya geldik.:vk:
Esasında açıklanmaya muhtaç fiyat hareketleri bunlar... Bu fiyat hareketlerini iyi takip etmek de yarar var. Keza 100 bin endeks puanındaki fiyatı 60 bin endeks fiyatının çok altındaysa o hissede ciddi bir sorun vardır. Bu sorunu görmek ve gerekli önlemi almak resmi kurumların işidir. Tabi uyku hali mi torpil ve yandaşlık hali mi bilinmez ama epeyce kul hakkı yendiği de gerçek. Kimileri buna dolandırıcılık derse haksız sayılmaz. Organize işler, yatırımcıyı kasten zarara uğratma da denirse doğrudur. Ne yapmalı? İpucu: Haber sitelerine konu olacak kadar zengin malzeme var bu tahtada...
Teknik Yoruma gelince:
Bu kadar muhteşem Yükselişten sonra Kâr Realizasyonu normaldir!
Böylelerine tabi ki alçaksınız, vatan hainisiniz, soyguncusunuz, hırsızsınız demeyeceğim... Gözünüzü toprak doyursun demek yeterlidir...
Sağlığınız bol olsun arkadaşlar... Para pul bir yere kadar...
Olağandışı fiyat hareketleri için bir bilgi gönderilmedi KAP a demekki piyasanın normali olarak değerlendiriliyor.SPK Elindeki senedi belgele şikayetini yap diyor çok güven vermiyor,VERTU Yatırımcı ilişkileri senedi belgele sorunu sor diyor çok Üst perdeden duruş,yasa böyle istiyor sonuç bu haksızlık İÇİN suç duyurusu yapılabilir mi Cumhuriyet Savcılığına bu işlemlerin Spekülasyon olmadığını ispat gerekiyor bunun ipuçları yok gibi sanırım her hamle yoksul bir hareket olucak fena sıkıştık şimdilik tabi.Herkese iyi geceler.
O kadar mükemmel bir hisse ki olumsuz hiç bir şey olmamasına rağmen durmadan dusuyor
Aklım,fikrim almıyor
ben pazartesi vermistim 2 81 den iyi yapmışım maliyet 2.88 nerden donsen kar kardeşim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama burası da satılacak yerler değil. Alım yeri. Sabreden kazanır. Ytd kesinlikle ytd kesinlikle
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609022 patronun bile bu fiyatlardan tabiri caizse haraç mezat sattığı bir hissenin bu fiyatlardan alınabileceği iddası açıklanmaya muhtaç gibidir. Acaba bilmediğimiz bir şeymi var.. bunu patron bile bilmiyor sanırsam.
Tam 1.886.329 adet hisseyi satmışlar çakmışlarda diyebiliriz .. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Neden sattığını geçtik de kime satıyor peki bu kadar malı.
günaydınlar vertu için son hareketleri incelediğimde bir detay çıkıyor gibi.Vertu hacimsiz olarak 2.90 lara çekilip şirket tarafından kademeli olarak satış uygulanıyor 2,70 e kadar dün 2.65 bir istisna diye düşünüyorum.Verus hisse senedi toplanıyor vertu satılıyor gibi gözüksede ben alıcınında verus olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimdir.
Yeni alacaklara ve maliyet düşüreceklere acizane tavsiyem 2,44 e kadar bekleyin bir şeyi kaçırmış değilsiniz.. kimse özellikle spekülatörlerde eğer patronla birlikte hareket etmiyorsa daha ne kadar mal satacağını bilmediğinden bu hisseye yaklaşmaz.. ytd
Satılan hisse gurubu ikinci patronun yaptığı aşağı yukarı 10 trilyon para var patronda bunu nerde kullanır.
bende kademeli koydum dün bugün vurkaç :)
Aman dikkat et bunların elinden bir uçan birde yaklaşmayan kurtulur. bugünkü hareketler 2,90-3,02 arasındaki patron satışından sonraki hareketleri andırıyor. geçen seferde satışın en düşük rakamı 2,90 a kadar çıkartıp aşağı bastılar. burdaki satışın en düşük rakamı 2,65. trade edecekler bunu unutmasalar iyi olur. ytd.
kardeş canını sıkma ben dünkü aldıklarımı hemen koyup aşagıdan aldım tekrar koydum ben öyle yapıyorum koyuyorum devamlı koyulmalık hisse yatırım yapmam yatırım tavsiyesi asla degil 98 bin endeksteki haline bakılırsa yaklaşılmamsı gerekn bir hisse hatta bisten çıksa iyi olur ytd degil asla
Vertu borsadan çıksın diyenler
https://www.youtube.com/watch?v=7gvyWqv_JFU&t=2305s buyrun bide bunu izleyin bakalım
KAPA yaptıkları açıklama ............24.05.2017 tarihinde Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,65-2,78 TL fiyat aralığından 1.886.329 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 24.05.2017 tarihi itibariyle %65,35 sınırına ulaşmıştır.