bende kademeli koydum dün bugün vurkaç![]()
bende kademeli koydum dün bugün vurkaç![]()
Aman dikkat et bunların elinden bir uçan birde yaklaşmayan kurtulur. bugünkü hareketler 2,90-3,02 arasındaki patron satışından sonraki hareketleri andırıyor. geçen seferde satışın en düşük rakamı 2,90 a kadar çıkartıp aşağı bastılar. burdaki satışın en düşük rakamı 2,65. trade edecekler bunu unutmasalar iyi olur. ytd.
kardeş canını sıkma ben dünkü aldıklarımı hemen koyup aşagıdan aldım tekrar koydum ben öyle yapıyorum koyuyorum devamlı koyulmalık hisse yatırım yapmam yatırım tavsiyesi asla degil 98 bin endeksteki haline bakılırsa yaklaşılmamsı gerekn bir hisse hatta bisten çıksa iyi olur ytd degil asla
Vertu borsadan çıksın diyenler
https://www.youtube.com/watch?v=7gvyWqv_JFU&t=2305s buyrun bide bunu izleyin bakalım
KAPA yaptıkları açıklama ............24.05.2017 tarihinde Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,65-2,78 TL fiyat aralığından 1.886.329 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 24.05.2017 tarihi itibariyle %65,35 sınırına ulaşmıştır.
Yer İmleri