bende kademeli koydum dün bugün vurkaç![]()
bende kademeli koydum dün bugün vurkaç![]()
Aman dikkat et bunlarýn elinden bir uçan birde yaklaþmayan kurtulur. bugünkü hareketler 2,90-3,02 arasýndaki patron satýþýndan sonraki hareketleri andýrýyor. geçen seferde satýþýn en düþük rakamý 2,90 a kadar çýkartýp aþaðý bastýlar. burdaki satýþýn en düþük rakamý 2,65. trade edecekler bunu unutmasalar iyi olur. ytd.
kardeþ canýný sýkma ben dünkü aldýklarýmý hemen koyup aþagýdan aldým tekrar koydum ben öyle yapýyorum koyuyorum devamlý koyulmalýk hisse yatýrým yapmam yatýrým tavsiyesi asla degil 98 bin endeksteki haline bakýlýrsa yaklaþýlmamsý gerekn bir hisse hatta bisten çýksa iyi olur ytd degil asla
Vertu borsadan çýksýn diyenler
https://www.youtube.com/watch?v=7gvyWqv_JFU&t=2305s buyrun bide bunu izleyin bakalým
KAPA yaptýklarý açýklama ............24.05.2017 tarihinde Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 2,65-2,78 TL fiyat aralýðýndan 1.886.329 adet satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 24.05.2017 tarihi itibariyle %65,35 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
Yer Ýmleri