2.64 den verip alttan koymayý baþardýk cok zarar etmedim ama acselin karýný yedik burada bir yerde durmasý lazým 2.62 dir inþallah duraðý
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.64 den verip alttan koymayý baþardýk cok zarar etmedim ama acselin karýný yedik burada bir yerde durmasý lazým 2.62 dir inþallah duraðý
Komþuda piþer Vertuya düþer mi?
23.08.2017 18:43
***VERUS*** VERUSA HOLDÝNG A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimizin %100 oranýnda baðlý ortaklýðý Standard Enerji Üretim A.Þ.'nin sahip olduðu maden ruhsatlarýndan Adana Tufanbeyli Boksit madeni sahasýnda yapýlan sondaj çalýþmalarýndan elde edilen veriler doðrultusunda maden sahasýnýn iþletmeye alýnmasýna, bu kapsamda iþletme tesisi kurulmasý dâhil gerekli tüm çalýþmalara baþlanmasýna karar verilmiþtir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygýlarýmýzla,
Verusa Holding A.Þ.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627291
BIST
Koskoca maden çýkarýmý...elbette düþerse..ama patron ýsgyo gibi olursa eksi kapatýr...asla y.t.d.
Iyý de son cumleniz olmadý. Siz neden buradasýnýz ?
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son cümlem adamlara kasa görevi yapýp adamlarý fonluyoruz!Bu cümlem mi olmadý!?Gerçek bu!2 yýldýr durum bu!Eksi de senet en ekside halka arz fiyatýnda geçen yýl 30 kuruþ ve bu yýl 0,95 kuruþ temettü!!!Buna karþýn Milyon lot mal yedi! Þimdi analiz yapýn tekrar düþünün!Ben niye buradayým!?Umut yani koca bir hiç zaten buna hayýflanýyorum!Ana maliyetim 2,20 seviyeleri!Ama neye yarar???Cevap verin!Aptallýktan baþka???Cevað verin 2 koca yýl taþýmýþssýn ana maliyetin 30-40 kuruþ yukarýsýndasýn!!!Halka arzda 2,46 almýþým-2 ay sonra 5,50 satmýþým 5,25 ortalama yerine koymuþum oda bana! Geçin bunlarý yaptýðým yatýrýmcýlýk deðil yada borsanýn en çakal,en pis patron senedinde tufaya gelmektir benim baþýma gelen ve Allah belasýný tez zamanda versin kuaför nihonun!Gerel patronuna çaktý þerefli,sonra anel grup da buna çaktý ! Bu þerefli de bize kaktý.Bu kadar basit.
Ytd Deðildir.
Birde bu var açýklama baska kap haberleri de cikarsa pozitif olacaðýz
Yatýrým sermayesi þirketi vertu acaba madende hic mi payý yok
borsa 110 bini de gördü vertu 2.60 çok ah aldýlar daha da iflah olmaz bu þirket ve yöneticileri...
Yer Ýmleri