Acsel daha iyi bundan
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Acsel daha iyi bundan
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
hissede olan arkadaþlar
teknik görünümü çok güzel
sabýrlý olun, 2.91 altýna sarkmasýn yeter
Dandik flap bile tavana gidiyor bu kadar haber bu kadar temettu verimi yazik valla yazik
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözde yine ensemizde. Yanarým yanarýmda ipeke 2.20 fiyatta iþlem görürken bununla yer degiþtirmedim ya ona yanarým. Ýpek bile 3.** olmuþ .. Aldýgýmýz degil baktýklarýmýz gidiyor.
alicilar aðýrlýk ta 3 alti kapanýþ beklemiyorum
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaþýlan o ki buraya her gelen yeni KY için sürpriz yapýyorlar. Bundan dolayý daha önce defalarca dediðim gibi ben þahsen yeni alým veya satýþ yapmýyorum, bu uðursuz kaðýda beþ kuruþ daha yatýrmam. Ancak bazý kiþiler burada ya bilerek ya da bilmeyerek yeni KY gelmesi için özendirici laflar etmekteler. Aslýnda bu tam da kedi ayaðýna sýkmaktýr. Bu kaðýda tavan olacak, kesin çýkacak, tekniði düzeldi vs gibi ifadelerle yeni KY çekmeye çalýþmak ancak burada 4-5 liradan alýp da þu endekste boynu bükük kalan bizlere de kötülük. Bu tahtaya yön verenler güçlü ve kötü adamlar. Bunlara SPK bile sesini çýkartmýyor. Bu yüzden sizlerden rica ediyorum, hem vebal almayýn hem de gideceði varsa da gitmeyen kaðýda araç olmayýn. Bir süre izleyin yazmak zorunda deðilsiniz.
Ben de buaa 12 Eylül 2017 tarihine kadar yazmayacaðým... VERTÜ-H maðduru tüm yatýrýmcýlara Saðlýklý ve sabýrlý günler dilerim....
YTD
Yer Ýmleri