Gece yazmış ya bugün herşey düşer diye, düştü de zaten.
Bugün bir şey beklemeyin böyle kapanır, panik havasının dağılması lazım birkaç gün sürebilir. Eninde sonunda toparlar bekleyelim biraz alacağımızı aldık.
Printable View
Bu fiyat nedir,hisse bölündü mü?
Buradan orta uzun girerim diyen var mı aramızda
bu krizi faiz maiz indirimi çözmez.
modern insan yaşamına saldırı var.üreten tüketen insanın zinciri kırılıyor.
bütçe açığı açısından maliyet 85 dolar dedim, 85 doların altındaki satış fiyatı Suudi bütçesinde açığa neden oluyor çünkü bütçedeki en büyük gelir kalemi petrol, hele hele 30 dolarlık satış fiyatı Suudi bütçesini kevgire çevirir ve yılda yüz milyarlarca dolarlık bütçe açığına neden olur
102700 izliyoruz. kapanış önemli tabiki.
Bedava petrol dağıtmak, tahta yeni çıkan suudi kralının ulufe dağıtma yöntemi midir ?
Putin hesabını kitabını yaptı ve Viyana'daki OPEC toplantısında rest çekmeye karar verdi, Suudilerin tüm vanaları açarak piyasayı petrole boğacağını ve böylece kendi kendilerini ayağından vuracağı da biliniyordu zira başka seçenekleri yok, olayların bu şekilde gelişeceğini hesap etmiştir Ruslar, zaten ABD'deki shale gas ve fracking endüstrileri batarsa petrol fiyatı tekrar yükselecek hem de arzdaki atışa rağmen çünkü batan ABD'li şirketlerin pazar payı Ruslara geçecek
ilk düşüde görülen 5,61 di sanırım. ilk dalgada. distem orayı destek veriyor, kapanışı bilmek zor, abd için bir şey gelecekse onların kapanışında gelir.
ABD borsalarinin hepsi devre kesici. %7.
kardemir borsadan dolayı değil petrolden dolayı devre kesti. temettü ve geri alım ereğliyide kurtaramaz. petrol 40 dolara çıkmazsa metal 550 dolardan 350 dolara gerileler. bakalım akşam ithal hurda kaç liradan kapatacak.
TAV şubat ayı yolcu sayıları, dış hatlarda artış bile var vay arkadaş... Toplamda da sadece %4 lük düşüş var...
https://i.borsamatik.com.tr/storage/...9/tav-kQMA.jpg
Boyle zamanda o datalarin onemi yok. Ayrica ilerdekiler kotu gelecek.
Bu piyasaya ne olmuş öyle?
bu tür ortamlarda en iyi yapılacak şey hiç bir şey yapmamaktır tabii pozisyonda kalma gücün varsa ve kredili filan işlem yapmıyorsan, küresel bir panik var ve hiç kimsenin elinden şu anda bir şey gelmiyor, yalnız bu tür piyasa alım fırsatı verir ve mala girmek isteyenler için fırsat doğar
FED kısa zamanda 2. bir faiz indirimine gidecektir, bu indirim sonucunda ABD'de faizler büyük ihtimalle %0 - 0.5 aralığına inmiş olacak, pratik anlamda %0 demektir bu
Abd petrol piyasasına birinci üretici olarak girdikten sonra pazar kavgası iyice kızıştı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global piyasaların kurtuluşunu buldum...
Petrolle her yerimizi kaplıyoruz, corono dahil hiç bir virüs bulaşmıyor...
Petrol de borsalarda tavan olur:)...
Hayvanlar üzerinde denendi, denek insan hayvanı arıyoruz...
https://i.hizliresim.com/VXx14J.jpg
Yazık hayvana her tarafına bulaşmış katran:(...
5.55 beklemeden 5.60 dayanamayıp 2 li dipten aldım...
Demek ki çok seviyorum..
Üçüne beşine bakmadan...
dowun tepkisine kulak vermez bunlar, illaki açılış ve kapanışla yürüyecekler.
güzel espri Doktor, zaten senin esprilerin her zaman güzel oluyor ne de olsa Samandağ'lı hemşerimsin, bu kriz geçicidir bana göre de, dolar endeksine bakarsak gidişat 3 aşağı 5 yukarı V tipi bir tepki şeklinde olacak gibi duruyor, dediğin gibi ABD'de 2. başkanlık seçim döneminde bir krizin çıkmaması gerekiyor ve bu yönde önlem alacaklar, FED faizleri %0'a çekecek falan filan