Sayfa 67/1003 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 529 - 536 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Buradan orta uzun girerim diyen var mı aramızda
    Ben aliyorum. Kimsenin piyasayi takip etmemesi gerekiyor ama uzun bir sure.

2.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Suudi petrol maliyeti 85$ değilde ,8.5 $ olmasın ? Zira dünyada en ucuz petrolu suudiler cıkartıyor
    bütçe açığı açısından maliyet 85 dolar dedim, 85 doların altındaki satış fiyatı Suudi bütçesinde açığa neden oluyor çünkü bütçedeki en büyük gelir kalemi petrol, hele hele 30 dolarlık satış fiyatı Suudi bütçesini kevgire çevirir ve yılda yüz milyarlarca dolarlık bütçe açığına neden olur
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. 102700 izliyoruz. kapanış önemli tabiki.

4. Bedava petrol dağıtmak, tahta yeni çıkan suudi kralının ulufe dağıtma yöntemi midir ?

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hocam gorunurdu boyle ama rusya kurdugu tuzaga kendi dusecek. Abd para basar kredi verir yine o sirketleri ayakta tutar. Onlar bir kac yil dayanabilir ama rusya bu fiyatlara ne kadar sure dayanabilecek..
    Putin hesabını kitabını yaptı ve Viyana'daki OPEC toplantısında rest çekmeye karar verdi, Suudilerin tüm vanaları açarak piyasayı petrole boğacağını ve böylece kendi kendilerini ayağından vuracağı da biliniyordu zira başka seçenekleri yok, olayların bu şekilde gelişeceğini hesap etmiştir Ruslar, zaten ABD'deki shale gas ve fracking endüstrileri batarsa petrol fiyatı tekrar yükselecek hem de arzdaki atışa rağmen çünkü batan ABD'li şirketlerin pazar payı Ruslara geçecek
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6. ilk düşüde görülen 5,61 di sanırım. ilk dalgada. distem orayı destek veriyor, kapanışı bilmek zor, abd için bir şey gelecekse onların kapanışında gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hemen bir fx sirketinde hesap acayim yarin. Umarim avrupa da biz de ki gibi once demo ac 5 gun islem yap olayi yoktur.

Bir de fon sirketine soracam hangi opsiyonlarin oldugunu petrole dair. Uzun vadeli yatirim yapmak icin ideal duruyor

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    10 yıl vadeye kadar call option (fiks fiyatta alım varantı) alabilirsin

ABD borsalarinin hepsi devre kesici. %7.

Sayfa 67/1003 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •