Bu kriz değil, bu bir son
Sona yaklaşıyoruz
Printable View
bahçeli affı gibi bir şeyin mi olmuş forumda , bi kac yeni nick gördü elf gözlerim..
ahahaha
TWİTTER in karakteriği gereği her zaman olumlu yorumlar var. olumsuz yorum yapınca engelleniyorsun ve twitin siliniyor..Sadece ;sen bu işi biliyorsun,harikasın,senin sayende şuradan aldım kar ettim vs. yazıları var.
SOSYAL medya forumuyla, facebook, instagram ve twitter sayamadığım bir çok iletişim ağıyla bir derya deniz
güzel kullanıldığında bilgiye anında ulaşmak çok güzel insanları yanıltıcı ALGI operasyonlarıylada çok tehlikeli bizler içinden cımbızla işimize yarayanı alabiliyorsak çok güzel yoksa işimiz çok zor...
ben sürekli oyun takip eden birisi olarak şunu gördüm.. bazen yükselişin devam edeceği bariz dirençler geçildiğinde direkt devam ediyorlar, bazende direnci geip bir süre üzerinde tutarak müşteriyi topladıktan sonra alıcıları dökmek amacıile çakıp bir süre süründüp sonra yine yollarına devam ediyorlar. tabii bu arada çok kişi bu hareketlere göre yükseliş cesaretleri kırılıp ya kenardan izliyorlar yada terse oynayıp zarara giriyorlar..
Twitterde gördüm adamın söyledikleri kafama yattı baya .... sizlerle paylaşıp olumlu olumsuz sonuçları alayım sonra değerlendireyim istedim ...
unutmayın sadece eğitim çizgileri ,,,,
https://i.hizliresim.com/tvcEmn.png
Tüm dostlara iyi bayramlar,
Eskilerden gelenler var :)
Gözüme çarpan ABKA var KOÇ var
Hoşgeldiniz,
Şimdi globalde hisseler nasıl dipten bu kadar sekti ve daha da gidiyor mantıksız diye düşünen kardeşler var,
Fakat FED bilançoyu büyülttü en son 7 trilyon dolar sınırındaydı. Pera basmaya da devam ediyor.boýle giderse 10 trilyon dolara kadar gitmeyeceğini kim garanti eder?
Bu olaylar korona dan evvel 4 trilyon dolar gibiydi yanlış hatırlamıyosam...
Adamlar parayla virüsü boğdu be dostlar...
Yani grafikleri öyle 1929 lar ile falan kıyaslamak yanlış aşağı flamalar ile düşüş devam edecek diye inanlar var hala.
Adam 3 - 4 tane Türkıye bastı, bunla piyasayı besliyo be babacım. Adam da makinası var. baktı olmuyor biraz daha basar. Ne diyebilirsin ki?
Sonra short squeeze short squeeze, eh yani ne bekliyodun ki :))
Bol kazançlar,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse senedi yatırımcı sayısı. Yıl bazında..
Artışın sebebi nedir sizce ?
https://i.hizliresim.com/k1OlYA.png
KAPTAN'nın yorumu :Loto sayısal gibi oyunlar virüs salgını nedeni ile aktif olmadığı için borsaya yönelim olmuş kanımca. Endeksin sert düşmesinin de etkisi ile biraz katılım sağlamıştır. Hayat normale dönmeye başlayıp şans oyunları yeniden hayat bulursa borsadan biraz ayrılış olabilir.
Hayırlara gitsin İnşallah.
Gördüğün rüyanın bana göre tabiri şudur,
Üç vakte kadar, :he:
Bu standart cümledir. :he:
Borsa Türk hava yolları olacak.
Lakin bu inişe geçtiğinde ortalık toz duman olacak.
Ayı pençesini yemediğine göre, bikaç long poz açacaksın ama ayının eline düşmeden kurtulacaksın.
İlk başlarda millet de ayı ile dar alanda köşe kapmaca oynayacak.
Lakin ayı sahalara inmiş, piyasaya girmiştir artık.
Rüyanın fibo zaman analizini yaptığımızda ise, karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor;
üjj vakte kadar başyalacak olan ayı piyasası, 4 aylık bir süreç sonunda
veya 1.618 yani 6.5 ay sonra denişime uğrayacak.
kısa özet,
çok yakın vade roketsan,
bir aylık dönemde 10 bin puanlık dar bölge kovalamacası,
4 veya 6.5 ay sonrasında fondip. Kasım başı veya ocak başı
mangal partisi,
kimse yemesin ayı patisi. :he:
rüyan şahsına, şahsıma ve dahi cemi cümlemize hayırlar getire. :he:
teşekkürler sayın murat milan
gördüğüm en güzel elliot analizi yapan sizsiniz.
evet fed para basıyor.dahada basacak.
ama 1929 büyük buhranının da sebebi buydu.
ortada bir şey var
bilmem indikatörlerle aranız nasıl.?
ATR 14 ile aylık dow grafiğine bir bakabilirmisiniz.?
yaparda bir şey görürseniz paylaşırmısınız.??
benim gördüğüm birşey var.
bakalım siz ne göreceksiniz.?
ayrıca paylaştığınız son dolar elliot analizinize göre hangi bölgede biliyorsunuz.
Fed 100 trilyon $ bassa, gidip nakit akışı ve karı sıfırlanmış hisseden alır mısın ?
Adam dipten korkup satanların malını aldı, %20 yukardan okutmaya çalışıyor,
Yok fed para basmış, yok fed tutanağı, yok aşı bulunmuş, işin hilayesi
Bugün alman halkını kazıkladılar,
8.360 dan alınan malları 11.374 den teslim ettiler
ama sorsan sebep : ekonomi açılıyor :kahkah:
Kısaca şunu söylemek istiyorum: Satış bi başladımı, yandı gülüm keten helva :thumbdown:
İndikatörler ile aram pek iyi değildir.
Ama yine de MACD-RSI - BOLLINGER bir göz atarım. Alışkanlık :)
ATR stoploss seviyesi belirlerken fikir vermesi açısından baktığım bir indikatör. Volatiliteyi gösterir. Zaten fiyatlara bakınca da görürsün onu :)
Evet, ATR özellikle Şubat-Mart ve biraz da Nisan aylarındaki çılgın barlar ile fırladı gitti.
Ve genelde bu tarz bir ani sıçrama olduktan sonra volatilite tekrar bir miktar azalmaya başlar ve bu sırada da fiyatlar küçülen adımlar ile bir önceki trend 'Ana trend' yönünde kaldığı yerden devam etme eğilimindedir. Bu her zaman böyledir de diyemeyiz. Geçmişe doğru baktığınızda da benzer oluşumları görürsünüz.
Büyük fonların volatilite böyle arttığında ilk iş tüm pozisyonları kapattıklarını düşünürüm. Çünkü yüksek volatilitede kazanamazsın. Kazandın gibi gelir. Ama 2 günde tüm kazancını alırlar.
Oynaklığın azalmasıyla tekrar girişler başlar.
O beğenmediğin japonların ible borsası 2011 martından beri yükseliyor... 8 binden 24 bine geldi.. Dax yüzde 2,5 yükselmiş bugün adam dipten 3500 puan neredeyse yüzde
40 almış.. Neden sırf alman halkına mal kitlemek için mi? Merkez bankaları para basıyor ülke borsalarını alıyor bunu neden kabullenmek bu kadar zor anlamıyorum
Bunun için bundan sonra fed in 3 hamlesi gerekir bu satışa sebebiyet verecek 1)para basmayı bırakması2) faizleri artırmaya başlaması3) bastığı paraları geri çekmeye başlaması.. Mümkün mü? 2014 ten sonra biraz denemeye kalktı amerikada geçen eylül repo piyasasında faizler 8 lere fırladı..
Yaw dayu. Hiç bedellilerden bahseden yok. Hepiniz 18 ay jandarmalık yaptınız galiba.
Sevgili Abka , Koç ve Zigzag hoşgeldiniz tekrardan... Herkes bir renk burada , sizleri görmek güzel...
Birde tekrar gelenler dışında yeni düşenler var, aman dikkat edin...
Herkese mutlu, sağlıklı bayramlar...
Sayın koç kızıp gitme hemen.
İsteyen istediği grafiğe baksın
Bu para bolluğunda galiba boşuna düşüş bekledim.
Yükselişede inanmadığım için iyisimi shortları kapayıp piyasanın normalleseceği güne kadar işlem yapmayayım.
bol kontratla boşuna 4 gün risk almışız.
Herkes fikrini kurallar dahilinde paylaşabilir , beğenmiyorsunuz diye laf etmeniz doğru degil , paylaşımda hata varsa bunu açıklar düzeltirsiniz .. Kimseyi sırf beğenmiyorsunuz diye laf sokmaya çalışmayın .
O iş öyle olmuyor sayın Medwig. Olacakları/olmuşları yazayım. KOÇ flood yapacak onlarca üst üste mesaj yazacak. Arada bearbull Ariston gibi kayda değer bilgi fikir verenlerin mesajları arada kaynayacak. Bu arkadaşa(zıpzıp,zigzag ) ilave olarak bir kaç kişi vardı. Birisi de vincent mıydı neydi. Konuyu sürekli siyasete çekecekler. En ufak şekilde long pozisyondan bahsedenin hükümet destekçisi olduğunu ima edecekler. Kendileri gibi düşünmeyen teknik analiz yapanları siyasi tartışma içine çekip başlıktan küstürecekler.
Aha buraya yazıyorum. Bunlar yok diye son bir kaç aydır Viop başlığı okunur hale gelmişti. Yine eskiye döndürürler kısa sürede.
Fincan gulbun çok bariz olması dışında beni işkillendiren bişi yok.
Normal zamanda olsa, burdan longlamayan
limon pazar deyimine müracat etsin diyecem.
Diyemiyorum, çünkü gelen çok kötü gelecek. :he:
Gerçi çöküş de olsa, haziran sonu telafi imtihanları yaparlar.
Bence.