Çok önemli bir durum olmadıkça günlük yükseliş ve düşüşe devam al sat bin aşağı bin yukarı 5 bin puanda dengelemeyle yükseliyor havası vermeye devam yabancı malı boşaltacak ise güzel bir olay lazım haber artık bir şekilde karşılanıyor fakat işin sonunda tl sende değerli üretimin yok ithalat yasağı seni boğar bir yerde patlak verecek
Yani bende bist30 110 bin hedef kademeli olarak ama sonunda dışarısı yeşillensede bizde kar satışları 5-10 bin aşağı çekecektir
Elimiz bariz belli yabancı ve patronlar değil devlet tarafından tutulan bir borsa sağır sultan bile biliyor
Buda benim görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu arada yasaktan kurtulup çıkan arkadaşlarda hoş gelmişler ve forumunda bayramı kutlu olsun
ben harun kahramanı bir çok sayfada ismi geçmesinden dolayı bir süre çok takip ettim.. adam dünya para kazanmış olabilir gerçekten mükemmel bir oyuncu olabilir diye düşünmüştüm ama borsayı 124 binden çakmaya başladıklarında full çıkmayarak elinde yüzde elli hisse bulundurarak devam etmesi bende farklı bir kanaat uyandırdı.. çakarlarken eğer tekrar alttan almayı düşünerek nakite geçiyorum deseydi evet gerçekten iyi oyuncu olduğunu kabul edecektim. bana göre şansı ve cesareti ile oynayan bir oyuncu.. en son borsa 82 binden dönerken kim aldıysa güzel paralar kazanı. ama bana göre buna bilgisi ile karar verenler olduğu gibi cesareti ile karar verenler olduğunu düşünüyorum ve cesareti ile oynayanların bir gün küllüm olacağını tahmin ediyorum. çünkü çünkü kazın ayağı hep böyle olmayacak
Benim gördüğüm bütün krizlerde araba fiyatları düşerdi,ama bu sefer çıktı.
Bambaşka bir şeyle karşı karşıyız
ky. artık yılda %60 karı beğenmiyor.onun için diğer hisselere giriyor.bunun içinde üstatlar hazır.180.000 takipçin varsa iş kolay.
önce x hissesini 0.60-1.00 arasında topla,sonra alarak hisseyi 3,00 tl yap.
hisse 3-4 tl. iken, 180.000 takipçi nazarında bu hisseye ;çocuk hisse diyerek (yani büyüyecek dev hisse olacak) ve her türlü basındaki reklamı yapıştır.''bizim içi fiyat önemli değil,arge vs.'' gibi entel kelimeleri kullan.
o takipçilerin %10 u alım yapsa ve 10.000 tl yatırsa ; 180 milyon eder.küçük hisselerde bu para tavan serisi yapar.
12 olunca da kendin sat.ama satmak isteyene,bizim için fiyat önemli değil,diyeceksin..vade önemliymiş.
sonuç; elin hintli fakiri, HİNTLİ TOSUN OLUYOR.
diğer üstat da petkimden 1.2 ml. ceza yer ve HALA;''borsaya para yatırmayan eşektir'',der.
Son düzenleme : ABKA; 25-05-2020 saat: 16:47.
Amatör gibi APS, pasta, yok o onu almış, bunu satmış gibi şeyleri takip etmeyin
Youtube da şişko kadın şöyle dedi, twitter da o bunu yazdı okumayın veya etkilenmeyin
Bu yollar çıkmaz sokak
Kendiniz analiz edin ve yönü bulun
Yer İmleri