bugünde merill mal toplamaya başladı. malı alış kademelerinden alıyor.
geçen haftada doçe ye 11 bin lot virman vardı. hayırlısı baklaım
Ek 17785
Printable View
bugünde merill mal toplamaya başladı. malı alış kademelerinden alıyor.
geçen haftada doçe ye 11 bin lot virman vardı. hayırlısı baklaım
Ek 17785
Yakında 3 haftaya kalmaz tekrar bi yüzde yirmi göreceğiz gibi ne dersiniz
Matriks paylaşır musınuz
takas makas hak getire. bu saatten sonra patronun canı ne isterse
Ek 17918
Ek 17923
Geçenlerde sn. @batakçı ile şöyle bi konuşmamız olmuştu. sn. @batakçı haklı çıktı hakkaten kaynak yokki yyapıda pay satımı oldu.
Bir ihtimal bu kamil Yyapı da 3 gündür sattığı paylarını burada kullabilir diye düşünüyor. Durduk yere Yyapıdan yok fiyatına bu kadar payını satmaz yoksa.
Eğer burda kullanırsa ya yüksekten boşaltır YADA wowwo başlar
Kaynak işi çok belirsiz evet. 1m lotu olan ve buralardan sürekli satan Sn. Ahmet Atak'la uzlaşmaları var mı bilmiyorum ama, eğer yoksa, hem onu dökmek için, hem de şirkete kaynak sağlamak için bedelli sermaye artışı yapabilirler. Yyapı hisselerini nakite çevirmesinde belki de bu yatıyordur.
Yyapı paylarından 6 milyon adet 0.71- 0.75 tl aralığından satış yapmış kamil engin , ortadoğu nakliyatın elinde imtiyazlı a grubu (imtiyazlı hisseler) kapital yatırım holdingin 29750 adet hisselerini 1 750 000 tl ye almış kapital holding tavan oldu bakalım yeşil ne olacak. Bu konuda yorumu olan var mı arkadaşlar ? Ne iş dönüyor anlamadım. Daha dip görecek miyiz acaba.
Geçenlerde merill in aldığı lotlar Doçe ye virmanlanmış doçenin toplam 21bin lot malı oldu ben boş yere girmiyorlar bi beklentileri vardır muhakak
Ek 18066
Bu hisse yakın izleme pazarından çıkarılmadımı?
Peki doçe nin ortalaması kaç
Hissenette neden çıkmamış?
Patron YYAPI'da sattığı hisselerden aldığı 50.000.000 TL'yi nerde kulanacak bilgi ya da tahmini olan var mı? 86 lı Sinan, kardeş senin bazı öngörülerin vardı. Buna dair bir emare görüyor musun? Takaslarda değişim, diğer köylerden duyum, halka arz sürecinin güncel durumu vb.gibi.
kphol de kullanıyor
az önce kap bildirimi yapmış 7700 küsur lot alım yapıldı diye. sizce etkisi ne olacak? yorumlarinizi görmek isterim. şimdiden teşekkürler
daha önce yaptığı ilk alımda 16800 küsür lot aldılar o gün 21 lere kadar inmişti alım başlayınca 26 ya çıktı tavan oldu. Ama bu 7 bin küsür lotla olacak işler değil bence. ortada dolaşan lotların içinde bişey ifade etmez alıma rağmen 18.87 den kapadı ama yine de inşallah artı bir etkisi olurda millet daha fazla zarar etmez.
öncelikle yyapı da açıklanan pay satışlarından benim gördüğüm yaklaşık 25-30 milyon arası bir kaynak yarattı. kaynağın burada kullanması ile ilgili benimki sadece bir varsayımdı. fakat bunun bir kısmını wowwo nun halka arzında kullanacağı kanısındayım. yeşil ile ilgili bugün 7bin küsür lot alım yapmış belki emaresi budur.
şu an tahta ile ilgili tek takip ettiğim yabancıların alımları bunların devamı gelirse birşeyler olur.
yine bi yasak geldi!
abi bu senedin huyu bu birşey yazmayın. özelden atın. çok yazdınız mı DÜŞER DEMEDİ DEME
bu şekilde düşmeye devam edecek gibi! alınacağı söylenen lotlarda değil günlere aylara bölünecek! yabancılarda kaçtı ya da kaçmaya devam ediyor... pekii a dostlar bizlerin durumu ne olacak? ne dersiniz??
Birisi tabana 20 bin lot alim yazsa hoc tereddütsüz verirler, yyapida 80 ortalama ile 60 milyon lot sattı engin yeşil, burdada satacak bulsa durmaz. Sıra buna geliyor gibi.yyapi ygyo ve yeşil ayni fiyatlara gelir yakin zamanda diye düşünüyorum.taban serileri baslarsa hergun devam eder, 500 bin lot satışa koysa hisse 2 liraya bile düşer,ytd
Adamın elinde ki malın maliyeti sıfır lira. Elbette alıcıyı bulunca gözünün yaşına bakmaz. Ne tekniği belli ne de temeli. Bu tür ne yapacağı belli olmayan, sığ ve spekülatif kağıtlara yatırım yapılır mı? Bence asla. Piyasa düzeltmesini yaptı. Endekste ucuz kağıt mı yok? YTD.
matriks paylaşır mısınız
Neler oluyor bilen var mı normalde pik yapıp düşerdi hala tavana yakın bekliyor
Yeni başlık hayırlı olsun. Çalı dibindeki arkadaşlara sesleniyorum var mı yeni gelişme. Sinan kardeşim alım yapılabilir mi buralardan. Daha zamanı var mı yoksa, çanak formasyonu oluşmuş sanki. Belli bir fiyat/hacim eşiği var mı kafanda. Teknik analiz çalışması yapmış ve takas durumunu incelemiş arkadaşımız varsa yardım edebilir mi Allah rızası için.
Bu arada paylaşım yapsanız da şu sayfa numarasından bir kurtulsak. :wu:
Böyle köy mü olur, terk edilmiş metruk bir yer olmuş burası. Ortam fırtına öncesi gibi sanki.
Hisse.net de yakın izlemeden çıkarmış firmayı ama hiç izleyen de kalmamış. Ben de uğramam artık yazık olmuş güzelim hikayeye. Allaha ısmarladık, inşallah eski şen günlerine döner burası.
patron söz verdiği gibi alim yapmadan bisi çıkmaz gibi, artik yapmazsa KY de küsecek . halkarza kadar 17 - 20 bandında sürünecek gibi duruyor.
3 hafta önce tavana vurup geri döndüğü gün oyak 40bin lot almıştı ort. 22.50maliyetten (ayni gün A1 40bin lot açığa satış yaptı ve bunu virmanlamadiysa henüz kapamadi bu açığa satışı). Gecen haftaki iki günlük yükselişte oyak 80 bin lot boşalttı ort 21 liradan birileri bir fırıldak döndürüyor anlamadım.
Geçen cuma kapanışında doçeye 8bin lot daha virman olmuş toplamda doçenin 30bin lotu oldu tahtada. Takaslar ile ilgili yorumlarım bunlar.
Teknik konusunda bisi söylemek bakmak gereksiz allaha emanet o kisim.
Halka arz ile ilgili 2 ayda bir haber geçmesi gerekiyor bu aralar yeni bir haber le gelismeleri bildirebilir
Kardeş merhaba. Teşekkürler değerli bilgilerin için. Ben de geçen hafta firma yatırımcı ilişkileri bölümünü aradım, Wowwo halka arz süreci için. Beyza Hanım ayrılmış, Hale Hanım ile görüştüm. Süreci sordum ancak aldığım cevap geçen ayki ''bilgi ve belgeleri verdik bekliyoruz'' şeklinde idi. Yani anlacağınız süreç uzun ve beklenen büyük hareket yakın zamanda zor gibi. Başka köylerde kısmetimize bakıp izlemede kalacağız sanki bir süre. Bu arada son 5 seçim öncesi Bist'te ralli olmuştu, istikrarı fiyatlayarak. Bu seçim öncesi de 120.000 denenebilir mi ortalık biraz durulunca. Bir de bugün öğleyin TCMB minimum 50 baz puan borç verme tavanını artırırsa dolar sert aşağı gelir, Bist'e de oldukça olumlu yansır bu. Bu da Bist'e ve piyasalara güveni artırıp ilgiyi bu yöne çeker, halka arzlara odaklanmayı getirir ve yabancı talebi de çeker. Bu konuda sizin yorumunuz nedir? Allah'a emanet olun. (Not: Biz sattık ya 675 adedimizi, o ya da bu şekilde çıkış başlar artık emin olun.)
Kimse de yoktu zaten haftalardır benden başka.
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
mehmetu
Bilanco iyi gelmiş.
Darısı YGYO na...
Şirket nerdesin yuzde 50 den fazla düştü geri alim için neyi bekliyorsun
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereye kadar düşer
Hergun yuzde 10 düşüyor sirket guya geri alim yapacakti
Bu ne kadar cibiliyetsizlik kim satıyor patron geri alim nerede hisse 3 te 1 ine düştü. Bu fiyatlardan almayacaksinda kactan alacaksin yoksa wowwo hisse degeri sisirmemi değilse bu fiyatlardan hala neden tepki vermiyorsun hisse 36 olunca sağa sola demeçler veriyordun