Sayfa 69/201 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 545 - 552 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. Adamın elinde ki malın maliyeti sıfır lira. Elbette alıcıyı bulunca gözünün yaşına bakmaz. Ne tekniği belli ne de temeli. Bu tür ne yapacağı belli olmayan, sığ ve spekülatif kağıtlara yatırım yapılır mı? Bence asla. Piyasa düzeltmesini yaptı. Endekste ucuz kağıt mı yok? YTD.
    Son düzenleme : PireReis; 12-04-2018 saat: 15:11.

2. matriks paylaşır mısınız

3. Neler oluyor bilen var mı normalde pik yapıp düşerdi hala tavana yakın bekliyor

Yeni başlık hayırlı olsun. Çalı dibindeki arkadaşlara sesleniyorum var mı yeni gelişme. Sinan kardeşim alım yapılabilir mi buralardan. Daha zamanı var mı yoksa, çanak formasyonu oluşmuş sanki. Belli bir fiyat/hacim eşiği var mı kafanda. Teknik analiz çalışması yapmış ve takas durumunu incelemiş arkadaşımız varsa yardım edebilir mi Allah rızası için.

Bu arada paylaşım yapsanız da şu sayfa numarasından bir kurtulsak.

Böyle köy mü olur, terk edilmiş metruk bir yer olmuş burası. Ortam fırtına öncesi gibi sanki.

Hisse.net de yakın izlemeden çıkarmış firmayı ama hiç izleyen de kalmamış. Ben de uğramam artık yazık olmuş güzelim hikayeye. Allaha ısmarladık, inşallah eski şen günlerine döner burası.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetu Yazıyı Oku
    Yeni başlık hayırlı olsun. Çalı dibindeki arkadaşlara sesleniyorum var mı yeni gelişme. Sinan kardeşim alım yapılabilir mi buralardan. Daha zamanı var mı yoksa, çanak formasyonu oluşmuş sanki. Belli bir fiyat/hacim eşiği var mı kafanda. Teknik analiz çalışması yapmış ve takas durumunu incelemiş arkadaşımız varsa yardım edebilir mi Allah rızası için.
    patron söz verdiği gibi alim yapmadan bisi çıkmaz gibi, artik yapmazsa KY de küsecek . halkarza kadar 17 - 20 bandında sürünecek gibi duruyor.
    3 hafta önce tavana vurup geri döndüğü gün oyak 40bin lot almıştı ort. 22.50maliyetten (ayni gün A1 40bin lot açığa satış yaptı ve bunu virmanlamadiysa henüz kapamadi bu açığa satışı). Gecen haftaki iki günlük yükselişte oyak 80 bin lot boşalttı ort 21 liradan birileri bir fırıldak döndürüyor anlamadım.
    Geçen cuma kapanışında doçeye 8bin lot daha virman olmuş toplamda doçenin 30bin lotu oldu tahtada. Takaslar ile ilgili yorumlarım bunlar.
    Teknik konusunda bisi söylemek bakmak gereksiz allaha emanet o kisim.
    Halka arz ile ilgili 2 ayda bir haber geçmesi gerekiyor bu aralar yeni bir haber le gelismeleri bildirebilir

Sayfa 69/201 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •