Defter değerini bilmiyorum da değerlemeleri 20₺ civarında çıkmıştı hatta 16.10₺ iskontolu olarak arz olmuştu
Printable View
Sana kesinlikle katılıyorum 3 4 tavan bende bekliyordum ama bu BIST in oynaması orge'nin de yaptığı tavanı 30 dakikada bozmasına neden oldu (gerçi mali olarak çok daha güçlü ışık plastik) biraz endişelenmedim değil neyse sağlık olsun. Bakalım yarın ne olacak.
Bu zamana kadar en çok kazandığım hisse...
Bedelsiz sermaye artırımı zor ama temettü dağıtabilir.
11 Mart'ta bilanço gelebilir.
Sanırım burada minikler kalmadı.
50 demiştim öngörüm gerçekleşmeye yakın.
Bundan sonra 100 e gideriz İnşallah.
Düşse de satmam.
Bekleyeceğim.
11 Mart'ta bilanço gelsin bakalım...
Pıyasa ile inatlaşılmaz..bu tahtaların derlı toplu olması zaman ister... Aldılar hareketı yaptılar.. Bundan sonra sert yukseliş gelmesı için malı daha fazla toplamaları lazım..!!
Tabı bu fıyatlar ıskpl için aslında pahalı sayılmaz..
Kâr güzel. 65.472.239TL.
Faaliyet kârı çok iyi.
Bu konsolide değil.
Ekteki Gelir Tablosu Aralık 2020 Dönemi Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Marmara Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunulmuş olup, konsolide gelir tablosu değildir. Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir. Gelir Tablosu ekte ‘‘pdf'' dosya olarak yer almaktadır.
2019 daki bilançosu ya göre artış nedir.
sermayeden fazla kar güzel duruyor.ytd
Kap açıklama yapmış olmasa karanlık odada taban yapmaya gidiyordu hisse 38.7 lerden tuttu hisseyi 39.7 lere aldı daha da atardı da malum emir iptal yasağı izin veremedi.
YTD.
Yuvaya geri döndük bakalım bilanço hareketı gelecekmı..!!
Şirket guzel ihracat ağırlıklı çalışıyor..!!
Halka arzdan guzel para gırdı kasaya, yeni yatırım haberleri yakındır..!!!!
Tek problem mal ne kadar toplandı ve bunun ne kadar zaman alacağı.!!!
Umalım da fazla bekletmesın...!!!
Toplam satışlarda ihracat payı %78..!!!
Mart 2021 de ikinci fabrika tamamlanmış olacak üretim ise ağustos 2021 de başlayacak..!!!
Şirket oldukça agresif büyüme hedefinde anlaşılan..!!
Sanırım borsadaki ender bebek şirketlerden biri..
Yatırım yapmak isteyenler mutlaka şirketin İnternet sitesine girip incelesin..!!!
Ben çok beğendim..!!!
Pandemı döneminde bu karları yakalayan şirket 2.fabrika ve pandemı nın etkisini kaybetmesi ile daha guzel karlar açıklayacaktır..!!!
Üçüncü fabrikayı da muhtemelen Avrupa dan alacaklar ayrıca halka arz sirkülerin de Türkiye de üretilmeyen 3 ayrı ürün geliştirdiklerini yazıyor bu ürünlerin iki tanesini Tübitak'ın talebi üzerine geliştirdiklerini söylüyorlar ve ilginç olan ürünlerin ne olduğundan hiç bahsetmiyor acaba gizli olması gereken stratejik ürünler mi (savunma san. yerli oto v.s)..?
121 Mart'ta bilanço gelsin bakalım.
11 Mart bilanço tarihi.
Bugün tavan olabilecek mi bakalım...
Abi daha çok düşer mi bu hissenin ciğerini biliyorsun gördüğüm abiSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavandan satıyorlar.
Tutunamadı.
33 altına zaten düşmeyecek gibiydi balinlarin alım yeriydi çünkü. Endeks 1500 seviyesi üstüne kendini atabilirse tavan gelir gibi hadi inşallah bekliyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/dfWhPm.jpg
aylık takas
1.alıcı A1 pek hayra alamet olmasada..!!!
En buyuk satıcı iş, satışların tuzak olduğunu düşünüyorum..!!!
Bakalım A1 dekı alıcı çakma mı yoksa tahtacı mı akşama bellı olur..!!!
Öyle veya böyle hissemizin yerı bu fıyatlar değil..!!
İş 145 bin artıda alımlara devam ederse guzel olur..
177 bın oldu, doymadı.
Güzel kapanış bana göre tabii..pasta var mı rica etsek..
Bu kanıya nerden vardınız.. Bense tam tersini düşünüyordum. Adamlar ek satış yapmadan halka arz yapan nadir şirketlerden. Halka arzda dürüst davrandıkları için aksine dürüst olduklarını düşünüyorum. Yenı halka arzlarda malum halka arz sonrası bırde ek satışla ky söğüşleniyor..
O kısım bızı pek fazla ilgılendırmıyor..
Genel mudur çeker bir açıklamasında..
kapasitelerinde büyüme olacağını belirterek "ama en önemlisi Türkiyede üretilmeyen ithal olan çizilmez buğulu aktivit aynalı levhalar üreteceğiz. Bunların bize çok cıddı katma değer sağlayacağını düşünüyoruz." diye konuştu..
Şirket arzdan gelen aşağı yukarı % 75 lik geliri buyume için kullanacak..
%25 lik kısmınıda martta bitecek olan fabrikanın finansmanı için kullanacak..
Yanı şirket biriktirdiğim borçları ödemek için halka arz yapmadım diyor..!! Üretiyorum büyüyecem diyor..
Bize düşen sabırla şirketin büyüme adımlarını takıp etmek..
Gerisini pıyasa halleder..!!!