Mart 2021 de ikinci fabrika tamamlanmış olacak üretim ise ağustos 2021 de başlayacak..!!!
Şirket oldukça agresif büyüme hedefinde anlaşılan..!!
Mart 2021 de ikinci fabrika tamamlanmış olacak üretim ise ağustos 2021 de başlayacak..!!!
Şirket oldukça agresif büyüme hedefinde anlaşılan..!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Sanırım borsadaki ender bebek şirketlerden biri..
Yatırım yapmak isteyenler mutlaka şirketin İnternet sitesine girip incelesin..!!!
Ben çok beğendim..!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Pandemı döneminde bu karları yakalayan şirket 2.fabrika ve pandemı nın etkisini kaybetmesi ile daha guzel karlar açıklayacaktır..!!!
Üçüncü fabrikayı da muhtemelen Avrupa dan alacaklar ayrıca halka arz sirkülerin de Türkiye de üretilmeyen 3 ayrı ürün geliştirdiklerini yazıyor bu ürünlerin iki tanesini Tübitak'ın talebi üzerine geliştirdiklerini söylüyorlar ve ilginç olan ürünlerin ne olduğundan hiç bahsetmiyor acaba gizli olması gereken stratejik ürünler mi (savunma san. yerli oto v.s)..?
121 Mart'ta bilanço gelsin bakalım.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
11 Mart bilanço tarihi.
Bugün tavan olabilecek mi bakalım...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Yer İmleri