19 daki desdeği kırmasa bari dedim, en azından ihsanda bulundu. Canı isteyince desdek direnç tanımıyor.
Bakalım bugün nasıl davranacak.
Printable View
Devre kesti heralde alış yapamıyorum.
Seykm güzel bilanço yolladı bakalım bizimki nasıl gelecek
bu pandemi döneminde sabun hammaddesi sat,alka dan deve yuku kar rakkamı gelsin,ceo temedduden bahsetsin dandirik diğer şirketler gibi işlem gör.olacak sey degil...
Sayın TUĞÇE sabun değil detarjan hammaddesi satıyor, faliyet raporunda ben bugüne kadar sabunla ilgili hiç bir yazı okumadım.
Ve yurtiçindeki istisnasız bütün detarjan şirketlerine satışı varmış, malum evde çocuklarımın annesi habire detarjan istiyor dedim en iyisi ben bunun şirketine ortak olayım dedim ve ALKİM KİMYA'ya ortak oldum. ALLAH'ım ne kadar ömür verirse buradayım. Ve tabii herkes gibi bende öncelikle güzel bir bilanço ve temettü açıklamasını bekliyorum.
Herkesin gönlünce olsun.
Fiyatlar, piyasaya orantılı tepki veriyor. Bu koşullarda bile en çok yükselenler varmı var? yüklenirlerse en çok yükselenler oluyor pek tabii.Bizim kağıda pek yüklenen yok, satışlarla endeksin eksiye geçmesi fena oldu. Doğal olarak endekse tepki veriyor. Bizim trendimiz henüz gelmedi. Ana trendler pek tabi manipüladen uzak olurlar. Önüne geçilemez. Ne zaman? bunu bilen köşedir zaten :) Beklemek lazım. Dişleri sıkıp kırıldığıyerekadar beklemek lazım.
Alka 75 kuruş temettu bakalım alkım ne verecek
kapasite artus yatırımı var ps yatırımı var, 50 krş. verse yeter
Hareketliliği görünce bugün, uzun bir aradan sonra yeniden girmiş bulunduk alkım e ve bilanço geldi. Beklenti neydi acaba? Bilgisi olan arkadaş ne der?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cb2348f2c3.jpg
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanılmıyorsam 170-180 aralığı normal beklenti idi çok güzel bir rakam geldi
hayırlı olsun güzel rakam beklentimizden 20 fazla,
Detaylı incelemedim ama rakam olarak fevkalade güzel.
Hayırlı olsun.
Yurtdışı piyasalar dolar Euro yükselişi derken akşamları huzur bırakmadılar. Kağıt ne zaman güzel oldu gidecek galiba desek ortam bozuyor..
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilanço iyi :ok: hayırlı olsun.
günlük hareketlere takılmadan hisselerimizi orta ve uzun vade tutmaya devam :)
şirketimiz yönetici ve çalışanlarına çok teşekkürler, ellerine sağlık.
beklendiği gibi güzel bir bilanço.. sürpriz değil..extra fiyat hareketine neden olacak bir bilanço değil.. kendi mecrasında aşağı yukarı fiyat hareketlerine devam eder...
temettüyü yakın zamanda açıklar, %60 dağıtım oranıyla 0,80TL brüt temettü beklenebilir...
PS yatırımı yapmasına rağmen borçla şirketi ezmemişler, gayet güzel..
yazın PS devreye girince bir basamak üst lige geçer...
Hayırlı olsun tüm ortaklara, güzel bilanço ve Faaliyet Raporu.
Son çeyrek kar beklentisi 31 milyon iken 63 milyon gelmiş. Lakin 25 milyona yakın vergi geliri yazdığı için kar rakamı bu kadar yüksek gelmiş diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın kimsenin moralini bozmak gibi bir niyetim yok, sadece durum tespiti yapıyorum. Nitekim bu vergi gelirini yok saysak bile, kar beklentilerin üzerinde. Nakit akışı olsun, bilançosu olsun hiç bir olumsuzluk gözükmüyor. Son çeyrek biraz borç ödemesi de yapmış. Görünüm güzel gerçekten.
Alkim takibimde olan bir şirket. Henüz hissedarı değilim. Hissedarlarına hayırlı olsun.
Benim bu sene kota doluyor OCAK ayında 35 bin lira temettü aldım 35 bin lirada BRİSA'dan MART-30 da gelecek daha ASELSAN var o az verir ama verir, galiba 2021 de 106 bin lira temettü geliri olan vergi verecekmiş onun için benim gönlümden geçen keşke 25 kuruş net verse ALKİM ama burada başka ortaklarda var onun için ne gelirse başım gözüm üstüne. Benim tahminimde 75-80 kuruş civarı bir temettü açıklayacağı, zaten reha bey bu yılda yüksek temettü vereceğiz demişti. Ortaklara hayırlı olsun.
ALKİM sakinleri hayırlı cuma'lar booool kazançlı bir gün ve iyi bir hafta sonu dilerim, hoşça kalın dosca kalın.
oncelikle cumlenize slm.degerli canlar;guccuk yatirimci abimizi ornek almaniz onemli bence.bakin bu dedigi rakamlari temettu olarak almasi super bi sey.hep dedik ve dicez.sabredin ortak olun ve mukafatini kismetse omur boyu alin diye.uzun vade temettu yatirimi dedik.mesela bende 2018 ocaktan beri riski 3 e boldum.ereg,aksa,alkim diye.saglam ve guven veren ureten ihraç eden usd girdisi saglayan kurumsal ahlakli kurumlar inanin harikadir.zaten bu firmalar hissedar dostudur.amma kilit cevap sudur.Sabir.dusunveleriniz ve icraniz size aittir.ben sadece kendimce fikir beyan eder gece gunduz calisip dururum.esenlikle kalin selametle CeMoCaN.
Dün ekran kararttıydım burası şenlenmiş :) Bugünde ekran karartayım belki uğurlu gelir.
Böyle günde endeks cakilmis -%2 Alkim +%5
isteyen varsa satip gidebilir , o sansi veriyor,
Burda yazıp moral bozmak isteyen çok bilmisler iki günde Alkime kiyasla %13 eksideler , ve sinir stress cabasi.
Blue Chip hissesi :)
herkese merhaba;
Ziraat yatırımın kap bildirisinde Alkim için temettü bilgisi verilmiş ben raporlarda göremedim ama belki benim dikkatimden kaçmıştır.
"Ayrıca Şirket Yönetim Kurulu hisse başına brüt 1,9348 TL (net
1,64458 TL) kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen nakit kar payı hak kullanım tarihi
28.05.2021'dir. Dünkü hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %8,3 olarak hesaplanmaktadır."
Bilanço gayet iyi,
kısa vadeli borçlar 170 mil. dn 144 mil. düşmüş,
172 mil tl döviz fazlalığımız devam ediyor. ıvır zıvır herşeyi bir tarafa bırakırsak net esas faliyet karı 201 mil. yeter de artar bil.
birde ilerki zamanlarda kapasite artışı , PS ve Alka kağıdın artan karlılığıyla çok daha cazip ve güvenli bir liman olduğu aşıkardır.
geçen yıl pandemi başlangıcında da hiç düşmemişti.
hayırlısı olsun.
işyatırıma henüz haber düşmedi, 1.9 bürüt yüksek bir rakam 150 mil. sermaye 200 mil kar var hepsini dağıtsa bile 1,4 bürüt anlamına gelir, ancak geçmiş yıl karlarından ilave ederlerse dediğiniz rakam olabilir.
örneği TTRAKTOR de aynısını yaptı 776 mil kar açıklayıp, 880 mil dağıtma kararı aldı.
Bence Orda bir teknik hata var sn Foton,
banka haberler sekmesinde arkadasin bahsettiği hesap yapılıyor ama Ziraat Yatirimin sayfasindaki bültende temettü haberi yok
https://www.ziraatyatirim.com.tr/tr/sabah-stratejisi
Herkesten özür dileyerek düzeltme yapıyorum peşpeşe inen şirket haberlerinde arada Anadolu Efese geçmiş gözümden kaçmış iletiyi siliyorum tekrar karışıklık için kusura bakmayın :rtfm:
Belki akşama genel kurul tarihi ve temettü oranını açıkalar şirket, temettünün üzerine yatacak halleri yok ya.:)
Endeks az toparlansaydı bu bilançoyla 19 üstüne atatardı, ama vix vix endeksi tavan olmuş.:)