Sayfa 69/427 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 545 - 552 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Son çeyrek kar beklentisi 31 milyon iken 63 milyon gelmiş. Lakin 25 milyona yakın vergi geliri yazdığı için kar rakamı bu kadar yüksek gelmiş diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın kimsenin moralini bozmak gibi bir niyetim yok, sadece durum tespiti yapıyorum. Nitekim bu vergi gelirini yok saysak bile, kar beklentilerin üzerinde. Nakit akışı olsun, bilançosu olsun hiç bir olumsuzluk gözükmüyor. Son çeyrek biraz borç ödemesi de yapmış. Görünüm güzel gerçekten.

Alkim takibimde olan bir şirket. Henüz hissedarı değilim. Hissedarlarına hayırlı olsun.
    Son düzenleme : çulsuzBorsacı; 26-02-2021 saat: 02:11.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    kapasite artus yatırımı var ps yatırımı var, 50 krş. verse yeter
    Benim bu sene kota doluyor OCAK ayında 35 bin lira temettü aldım 35 bin lirada BRİSA'dan MART-30 da gelecek daha ASELSAN var o az verir ama verir, galiba 2021 de 106 bin lira temettü geliri olan vergi verecekmiş onun için benim gönlümden geçen keşke 25 kuruş net verse ALKİM ama burada başka ortaklarda var onun için ne gelirse başım gözüm üstüne. Benim tahminimde 75-80 kuruş civarı bir temettü açıklayacağı, zaten reha bey bu yılda yüksek temettü vereceğiz demişti. Ortaklara hayırlı olsun.

ALKİM sakinleri hayırlı cuma'lar booool kazançlı bir gün ve iyi bir hafta sonu dilerim, hoşça kalın dosca kalın.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

3. uzun vadeli yatirim hk.

oncelikle cumlenize slm.degerli canlar;guccuk yatirimci abimizi ornek almaniz onemli bence.bakin bu dedigi rakamlari temettu olarak almasi super bi sey.hep dedik ve dicez.sabredin ortak olun ve mukafatini kismetse omur boyu alin diye.uzun vade temettu yatirimi dedik.mesela bende 2018 ocaktan beri riski 3 e boldum.ereg,aksa,alkim diye.saglam ve guven veren ureten ihraç eden usd girdisi saglayan kurumsal ahlakli kurumlar inanin harikadir.zaten bu firmalar hissedar dostudur.amma kilit cevap sudur.Sabir.dusunveleriniz ve icraniz size aittir.ben sadece kendimce fikir beyan eder gece gunduz calisip dururum.esenlikle kalin selametle CeMoCaN.

4. Dün ekran kararttıydım burası şenlenmiş Bugünde ekran karartayım belki uğurlu gelir.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Böyle günde endeks cakilmis -%2 Alkim +%5
    isteyen varsa satip gidebilir , o sansi veriyor,
    Burda yazıp moral bozmak isteyen çok bilmisler iki günde Alkime kiyasla %13 eksideler , ve sinir stress cabasi.
    Blue Chip hissesi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Burda yazıp moral bozmak isteyen çok bilmisler iki günde Alkime kiyasla %13 eksideler , ve sinir stress cabasi.
    Blue Chip hissesi
    Maşallah diyelim. Bozmasın İnşallah.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Blue Chip hissesi
    Bilanço dün gelmeseydi veya rakam süper gelmeseydi halimiz ne olurdu üstadım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

herkese merhaba;

Ziraat yatırımın kap bildirisinde Alkim için temettü bilgisi verilmiş ben raporlarda göremedim ama belki benim dikkatimden kaçmıştır.

"Ayrıca Şirket Yönetim Kurulu hisse başına brüt 1,9348 TL (net
    1,64458 TL) kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen nakit kar payı hak kullanım tarihi
    28.05.2021'dir. Dünkü hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %8,3 olarak hesaplanmaktadır."

Sayfa 69/427 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •