günaydın!
dün kafamız güzelken birtakım işlemler yapmışız.
al-ver
güne flat başlıyorum.
çok alırsa satarım, çok satarsa alırım.
herkese iyi işler dilerim.
Printable View
günaydın!
dün kafamız güzelken birtakım işlemler yapmışız.
al-ver
güne flat başlıyorum.
çok alırsa satarım, çok satarsa alırım.
herkese iyi işler dilerim.
şuursuzca 163.175 long açtım. rastgele
FDJI'de iki yol var görünüyor. Biri Sn sindoma53'ün dediği gibi 31900 lere doğru bir kopuş, diğeri ise 31300-31350 civarından 30500-30600 lere bir iniş. EW ile bağlantılı baktığımda ikinci olasılık üzerine yoğunlaşmama ve bu yönde poz açmama karşın, ilk olasılık için de elim tetikte hazır bekliyorum.
Eğer bu seviyelerden 30500-30600 seviyesine inerse, bundan sonra bakılabilecek tek seviye (FDow için bitiş seviyesi diyorum buna 29557 dir). Bu seviye kırılır ise borsalarda iş bitti demektir.
Eğer sayım doğru ise 30500-30600 aralığından 5.3 için yükselmesi beklenir. 32000 üzerine rahatlıkla çıkar FDJI. BIST'te boğa olan arkadaşların beklediği yeni zirve işte bu durumda gelir.
yarın MÜJDE mi var?
makas 200 puan, 1200 yaparsa şaşırmayalım
palanın makasını üreten fabrikanın demirinin dökülen tezgahını...
İşleri güçleri Garantiyi şişirmek , başka bi bok bildikleri yok...
1624 LONG devam..
Her yere saldırıyorlar yine..
bitcoin petrol borsalar hatta altın bile toparlandı gibi..1840 lara gelmiş yeniden..
Dolardan kaçış ne bulursan al dönemi
Biden daha 1.9 trilyon dolar verecem diyor piyasalar..
Milletin cebine 1400 dolar koyacam diyor..
Böyle giderse daha da kudurur borsalar emtialar..
Günaydın herkese,
Öküz besleyen yetiştiricilerimizin başımız üzerinde yeri var...
GASAP AYU...:)
Burada ki sentimente göre yükseliş bitmiş ,biz bize kalmışız gibi gözüküyor.Hayırlısı.
yazdığım gün kağıt 502 kapatmıştı.
adamlara güvenemiyorsun ki kağıt nerelerden buraya gelmiş daha gidecek neresi var diyorsun
ama adamlar götürüyor cuma günü bas 50.000 tl kağıda
bugün 60.000 tl
bul karayı al parayı
yerine bas parayı jants a dön köşeyi
orsa değil kumarhane
164.425 reverse kısa.
yine şuursuzca
Gevşeyen çöp lerde tavan tavan bir tura daha hazırlanılıyor gibi bir hava sezinledim..
1646,50 cort...
1640 üstü spot kapanış lar özellikle hacimli olursa genel bakışımı değiştirir. ( genel kısa dan genel uzun olurum ) ama ne olur tabi ki bilemiyorum.
Ben de dün kavgadan elimde lonk kalmıştı verdim 1645 alan hayrını görsün flat izleyelim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matrikste derinlik düzgünmü sizde
X30-X50 da bir cok sisirilen ve surundurelen hisse var. Asiri primlenmis olanlari dahada sisiriyorlar. Yerde surundurduklerini ise dahada berbat ediyolar... Primli olana giremeye cesaret edemiyorsun. Ama goturmeye devam ediyorlar.....Bu defa Primsiz kalanlara yoneliyorsun...Ordada seni yuz ustu camura yatiriyorlar....sanki yatirimciya inat yapiyorlar...Borsada boyle karisik bir donemi hic hatirlamiyorum. ...
Elbette zaman her seyin caresine bakacaktir.
Benim hala elim gitmedi açığa basmaya, bekliyorum. Garantiyle tutuyorlar, ona satış gelirse basarım ben de.
bende derinlik düzgün çalışmıyor...
nuri long diyor...
Hemen hepsinde indikatörü yüzde 10 20 lik gevşeme ile soğutup alttan bir daha yüklenecekler gibi bir durum söz konusu..
Örnek olarak veriyorum..
yaprk 100 tl lerden 22 lere gevşemiş idi oradan!! döndürüp 160 ları gösterdiler..
normalde 100 den 22 ye gelmiş bir hisse de iş bitmiş dir..20 senelik borsa tecübem bunu söyler ama..ı ıh..bitmedi..
kim girdi..
100 den 22 ye basan alıcı bulamadığından mı bastı..
borsa hakkaten borsa olmaktan çıktı..
164.500-600 zorlar bu dana ama geleceği yer 161.600-700 civarları.
zorlamaya bakmamak lazım.
bu yeni müjde yine gaz olmasın...
Sanırım Elon Musk roketine bir adet aktronot monte edilecek.