Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Garantiyi 6.80 sen 6.35 e kadar topladım sürekli hiç çıkmadan da 10 liraya kadar tuttum hastanede beni bilen 3-5 kişi fikir almak için geldi garanti dedim adamlar beğenmedi gidişini. Aç gözlü çok adamlar tavan tavan gitmeyince %2-3 beğenmiyorlar. Sen bende cebimizdeki parayla o hisselere giremeyiz adam doğal olarak 30-40k ile alıyor gidiyor. Ondan garanti Erdemir Koç beğenmiyorlar. Ama bilmiyorlar ki o hisselerin şimdiden son sahipleri kendileri. Ben çoktan zokayı yuttuklarını düşünüyorum. 100k ile hisseye girmiş ve es kaza 1m para yapmış biri o sermayesi 50m altındaki tahtalardan çıkmaya çalışsa tahtacı salmayacaktır diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz.

pişman olur,yukardan alır,düşse aşağı geldi diye alır gün gelir hergün dip yapar alıcı bulamaz
    bakarki aldığı maliyetin altına gelmiş.Bu flimin sonu şanslı azınlık haricinde böyle biter.
    Sosyal medya da fincanlar kulplar tonla speklerde onları kırmamış götürmüş,şimdi
    adamlar yeni çizimlerde ee zaten dedikleri hep olmuş dururlar mı on hissede kazandıklarını
    bir hissede yine kayberler.Bu tür hisseler de tekniği para çizer demezler.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

2. Arkadaşlar
    Şu makas olayına bir yorum getirildimi Acaba.
    Cuma öğleden beri pek bakamadım
    Yukarı makas yaptı
    Şhort fırsatı verdi
    Şhort yapan kazandı
    Şimdi tersine aşağı makas yaptı
    Long fırsatı verdi
    Bakalım pazartesi long yapanlar kalacak mı

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Şu makas olayına bir yorum getirildimi Acaba.
    Cuma öğleden beri pek bakamadım
    Yukarı makas yaptı
    Şhort fırsatı verdi
    Şhort yapan kazandı
    Şimdi tersine aşağı makas yaptı
    Long fırsatı verdi
    Bakalım pazartesi long yapanlar kalacak mı

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu adamlar forumları sosyal medyayı mı takip edecek diyorlar da
    ediyorlar sanırım,1650 üstü stop diyordu her yerde adamlar üzerine
    attı ama çok fazla duramadı,1550 ile 1650 arası oyun dışında kalmak
    mantıklı mı bilmiyorum,hangi tarafa kırar ve belli süre kalıcı olursa
    o yöne poz almak.bana göre 1550 günlükte 69 günlük ortalamın altına inmesi ve macdın
    negaif bölgede olması,1650 üstü ise zaten biliniyor.
    Diğer türlü bu tür anlık alım satımlarla ne longcu
    kalacak ne shortcu bi yerde dökülür kimi stoplar çektiği stres cabası.
    Makası da daha çok algı için kullanmaya başladırlar sanırım,
    daha öncede makas kapanmışken daha da aşağı sürmüştü,açıkkende
    daha da yukarı sürüyor artık şahsen makas olayına takılmıyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Garantiyi 6.80 sen 6.35 e kadar topladım sürekli hiç çıkmadan da 10 liraya kadar tuttum hastanede beni bilen 3-5 kişi fikir almak için geldi garanti dedim adamlar beğenmedi gidişini. Aç gözlü çok adamlar tavan tavan gitmeyince %2-3 beğenmiyorlar. Sen bende cebimizdeki parayla o hisselere giremeyiz adam doğal olarak 30-40k ile alıyor gidiyor. Ondan garanti Erdemir Koç beğenmiyorlar. Ama bilmiyorlar ki o hisselerin şimdiden son sahipleri kendileri. Ben çoktan zokayı yuttuklarını düşünüyorum. 100k ile hisseye girmiş ve es kaza 1m para yapmış biri o sermayesi 50m altındaki tahtalardan çıkmaya çalışsa tahtacı salmayacaktır diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz.

Beğenmezler tabi anadolunun küçük bir ilinde 3 esnaf wsnaf dediğimde kelli felli esnaf geçen 2 ayda tümosan jant ve luks de 4 milyon kazanmışlar. Adamların koydukları para 3 milyon civarı bide aracılık yapana %10 vermişler şimdi herkes boktan kağıtlardqn 2 kat 3 kat kazanma derdindeler
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beğenmezler tabi anadolunun küçük bir ilinde 3 esnaf wsnaf dediğimde kelli felli esnaf geçen 2 ayda tümosan jant ve luks de 4 milyon kazanmışlar. Adamların koydukları para 3 milyon civarı bide aracılık yapana %10 vermişler şimdi herkes boktan kağıtlardqn 2 kat 3 kat kazanma derdindeler
    İşte farkında olmadıkları da şu burada hisseyi saran hissenin Sahibi olanlara değil yeni gelen KY ye satıyorlar. Peki ya o KYnin parası bitince ne olacak [emoji1014][emoji378][emoji95]

6. Her saadet zinciri gibi bunun da sonu belli. Aslında herkes de farkında bence sadece son kucaklayan olmamaya bakıyor herkes. Cok büyük bir kitle son kucaklayan olacak malesef.
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    İşte farkında olmadıkları da şu burada hisseyi saran hissenin Sahibi olanlara değil yeni gelen KY ye satıyorlar. Peki ya o KYnin parası bitince ne olacak [emoji1014][emoji378][emoji95]

7. Bunlar mesele değil...
    Milelt bitcoinden gözümün önünde vuruyorda vuruyor...
    Koduna dilim dönmüyor ergenler kazanıyor..
    Borsa ya da bir gram inanmıyorlar...
    1000 doları 13000 dolar yapan ergen var...
    Neler neler yav..
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Her saadet zinciri gibi bunun da sonu belli. Aslında herkes de farkında bence sadece son kucaklayan olmamaya bakıyor herkes. Cok büyük bir kitle son kucaklayan olacak malesef.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    adamlar çok organize jants a 1.000 tl fiyat veriyorlar inananda çok var ama bu adamlar 450-550 arasında nevar ne yok satıyorlar az lotlarla 1.000 e çekerler mi çekebilirler oradandan hergün taban kimse almaz kimse satamaz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •