Originally Posted by
Dr.Trend
Garantiyi 6.80 sen 6.35 e kadar topladım sürekli hiç çıkmadan da 10 liraya kadar tuttum hastanede beni bilen 3-5 kişi fikir almak için geldi garanti dedim adamlar beğenmedi gidişini. Aç gözlü çok adamlar tavan tavan gitmeyince %2-3 beğenmiyorlar. Sen bende cebimizdeki parayla o hisselere giremeyiz adam doğal olarak 30-40k ile alıyor gidiyor. Ondan garanti Erdemir Koç beğenmiyorlar. Ama bilmiyorlar ki o hisselerin şimdiden son sahipleri kendileri. Ben çoktan zokayı yuttuklarını düşünüyorum. 100k ile hisseye girmiş ve es kaza 1m para yapmış biri o sermayesi 50m altındaki tahtalardan çıkmaya çalışsa tahtacı salmayacaktır diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz.
pişman olur,yukardan alır,düşse aşağı geldi diye alır gün gelir hergün dip yapar alıcı bulamaz
bakarki aldığı maliyetin altına gelmiş.Bu flimin sonu şanslı azınlık haricinde böyle biter.
Sosyal medya da fincanlar kulplar tonla speklerde onları kırmamış götürmüş,şimdi
adamlar yeni çizimlerde ee zaten dedikleri hep olmuş dururlar mı on hissede kazandıklarını
bir hissede yine kayberler.Bu tür hisseler de tekniği para çizer demezler.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri