Tcell Cuma günü %6 bugün de tam gaz giderken bizim eşşek yine kıvranıyor.
Ne satış ne de temettü haberi gelmedi.
İyi haftalar herkese.
Printable View
Tcell Cuma günü %6 bugün de tam gaz giderken bizim eşşek yine kıvranıyor.
Ne satış ne de temettü haberi gelmedi.
İyi haftalar herkese.
ttkomda önce 8 tl ardından 7 tl li fiyatlara yolculuk başladı sanırım. TVF FAKTÖRÜ BÖYLE BİR TUFANDIR İŞTE. GENEL MÜDÜR TTKOMUN İÇİNDEN GEÇTİ DARMA DAĞIN ETTİ BÜTÜN GÖZTERGELERİ BOZDU. BUNU BİLİNÇLİ VE EMİRLE YAPTIĞINA İNANIYORUM.
Tcell yeşil yaktı, bunun sahibi yok, yok yok sahibi çok.
Çok rezil hisse vesselam, endeks yeşilken de, kırmızıyken de düşüyor.
merak etmeyin bu fiyatlardan almayan , elinde mal olupta satanlar 40 - 50 olsa kapışırlar. hisse başı 1,65 kar ile bu fiyatlarında altına düşmesi çok komik olur.bu 1,65 lik karda en öldüm durumundaki karıdır şirketin...bir süredir tahtada yabancı çıkışı gözüküyor.siz olsanız alacağınız temettünün %30 unu stopaj olarak vermek istermisiniz ??? işte bıyıklılar satıp yerli kuruma geçiyorlar %10 stopaj için....olası bi haberde 0 -50 den malı çakacaklarsa eğer malı çeşitli kurumlara dağıtıp izlerini kaybettirimeleri lazım...bence yabancı satışının nedenleri bunlar olabilir...bu sıra gelecek genel kurul , temettü ve satış haberlerine odaklanın ...elinizdeki malıda kaptırmayın... selametle :wave:
Sn. Temelci, Tcell'de de aynı durum var ama yer çekimine karşı direniyor hisse.:) %1.5 artıda hisse, son zamanlarda pozitif ayrıştı.
ttkomun karı türkcellden çok.hem gsm hem fiber altyapımız var...şuan satış aşamasındayız..halka açıklığımız %13..türkselin borcunda büyük yükseliş vardı (tam emin değilim şöyle bi bakmıştım bilançoya)...ben temel verilere göre hareket ederim..ttkom bana göre çok daha avantajlı..düştüysek kalkarız sorun değil...:rules:
İletişim sektörünün bir avantajı, krizden, savaştan, pandemiden en az hatta hiç etkilenmeyen bir sektör olması.
TCELL tavana gidiyor. Bir de bu O.Ç.'na bak, şe....sizlik diz boyu. [emoji35][emoji34][emoji35]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşı incittim galiba... [emoji23]
Tcell'in de %26'sı TVF'de, ama hem fiyatı yükseliyor hem de temettü veriyor.
Tcell tavan olsa bizi de alırlar belki.
TTKOM 9,20-9,21 tl %2,5 artıda
Alıcı var ama birileri de ölümüne satış giriyor. Bıraksalar tcell gibi gidecek.
Tcell de %8,5 prim var. Tcell in hikayesi nedir bilmiyorum ama bu durum TTKOM u da yukarı çekiyor.
Umarım tcell ve ttkom da açıkçılar terste kalmıştır. Çok kan akacak canları çok yanacak çok
Endeks eksideyken ben artıda olabiliyorum, buna hayli hayli potansiyelim var diyor. Eeeee, haklı... [emoji6]
Haklısın ortak, TCELL bilanço açıklandığında da (3-4 gün önce) %6-7 pirim yapmıştı. Adamlar iki günde %20'ye yakın pirim yaptı. Bizimki de gitsem mi düşsem mi kararsızlığı içinde. Hisseyi yönetenler adam değil, hisse satışı olursa alan da adam değil zaten. Değişen bir şey yok sonuçta. [emoji35]
Bir an önce güzel bir temettü açıklasınlar ve hissenin önünü açsınlar.
Yok yok, bunda bir haller var bugün. Sanki 3 vakte kadar haber düşecekmiş de karın ağrısı varmış gibi. 3 ay mı desem, 3 hafta mı desem, 3 gün mü desem? Yoksa 3 saat mi? [emoji848][emoji2960][emoji848][emoji2960][emoji848]
Tcell kapanışta çizer diye bekledik ama yapmadı, yarına bakacağız artık.
Ttkom amma düştü yahu. Bilanço açıklamadan önce 9.60 larda 8.70 lere kadar düştü.
Bu ne manasız düşüş diyerek 8.82 den aldım.
Sanıyorlar ki düşen hisse hep düşer. Ellerinin ayarı yok.yeter demeyi bilmiyorlar.
Az dayak yemedi yeter yahu.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5.7 milyar kar etmiş. Bunun4 milyarını dağıtsa. Yüzde 12-13 temettü verimine tekabül eder.
Neredeyse Ereğli kadar tem.verimi var.
Ama kimse beğenmiyor.
Bende onlara hayret ediyorum..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eregl 4 lira temettü verecek diye hisse tavana yaklaştı, bizimki niye açıklamıyor arkadaş.
Geçmişe baktım en iyi kar rakamı 2021 yılına ait umarım ki temettü de en iyisi olur.
2008 yılında 0.78, 2013 yılında 0.68 kuruş en yüksek verdiği temettü oranı görünüyor, bakalım bu sene kaç verecek.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=TTKOM
5.7 milyar yıllik net kar etmiş, geleneksel oranı olan yüzde 50 dağıtsa yuvarlak hesap 3 milyar dağıtsa
3 milyar 13.6 bölersek 220 milyon dolar dağıtacak demektir.
Şirketin pd 2.2 milyar dolar
Yani yüzde 10 temettü oranı çıkıyor.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TCELL en çok işlem gören ilk 30'da, bizimki yok. Ağalar bu piyasada gönülsüz demek ki. Ben bunu iyiye yorarım... [emoji848][emoji56][emoji4]
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne temettü haberi,ne genel kurul haberi,nede satış haberi yollanıyor.bademler birazda buradan yolsunlar yeterli malı toplayınca güzel haberleri yollarlar......
Turkcell'in rus ortağı alfa Rusya'dan kaçırdığı paralarla Turkcell hissesi alıyor. iyi ki parasını Türkiyeye getirmiş, Rus borsası yüzde 50 düştü. O nedenle dik duruyor.
Ttkom ise savunmasız, ...diğer hisseler gibi.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taban oldu sonunda. Rahatlamıştır O.Ç.
Tcell %4, TT %9 eksi.
Aynı şey yükselişte de aynıydı, en risksiz sektör ikisi de.
Verin berin bedavaya.uarın öbürgün çok ağlarsınız....
Arkadaşlar, diyelim ki TVF bankalar ile 10 TL'na anlaştı, halka açık kısım için de çağrı yapmadı. Bu durumda ne olacak? Açılışı 10 TL ile mi yapacak? 8 TL ile işlem görürse de çifte standart olur. Nasıl yapılır? Merak ettim. [emoji848]
Tcell'e bak ta biraz feyz al. Senin gibi kağıdın ben
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.