Sayfa 68/583 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 537 - 544 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Endeks eksideyken ben artıda olabiliyorum, buna hayli hayli potansiyelim var diyor. Eeeee, haklı... [emoji6]

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Hayirsizhalim Yazıyı Oku
    Endeks eksideyken ben artıda olabiliyorum, buna hayli hayli potansiyelim var diyor. Eeeee, haklı... [emoji6]

Tcell olmasaydı zor artı olurdu, %9 yapmış, biz de yırtınarak artı 2 ancak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tcell olmasaydı zor artı olurdu, %9 yapmış, biz de yırtınarak artı 2 ancak.
    Haklısın ortak, TCELL bilanço açıklandığında da (3-4 gün önce) %6-7 pirim yapmıştı. Adamlar iki günde %20'ye yakın pirim yaptı. Bizimki de gitsem mi düşsem mi kararsızlığı içinde. Hisseyi yönetenler adam değil, hisse satışı olursa alan da adam değil zaten. Değişen bir şey yok sonuçta. [emoji35]

4. Bir an önce güzel bir temettü açıklasınlar ve hissenin önünü açsınlar.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

5.  Alıntı Originally Posted by Hayirsizhalim Yazıyı Oku
    Haklısın ortak, TCELL bilanço açıklandığında da (3-4 gün önce) %6-7 pirim yapmıştı. Adamlar iki günde %20'ye yakın pirim yaptı. Bizimki de gitsem mi düşsem mi kararsızlığı içinde. Hisseyi yönetenler adam değil, hisse satışı olursa alan da adam değil zaten. Değişen bir şey yok sonuçta. [emoji35]

8.76 dan aldım 9.30 dan verdim. Tcell kadar kazanmasak ta bu düşüşte iyi sıçrama yapanların arasındaydı.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    8.76 dan aldım 9.30 dan verdim. Tcell kadar kazanmasak ta bu düşüşte iyi sıçrama yapanların arasındaydı.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla üstad, ben al sat yapmıyorum, uzun vadeciyim. Yaklaşık bir yıl oldu alalı, beklemeye devam. Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş misâli. Nasip...

7. Yok yok, bunda bir haller var bugün. Sanki 3 vakte kadar haber düşecekmiş de karın ağrısı varmış gibi. 3 ay mı desem, 3 hafta mı desem, 3 gün mü desem? Yoksa 3 saat mi? [emoji848][emoji2960][emoji848][emoji2960][emoji848]

8. Tcell kapanışta çizer diye bekledik ama yapmadı, yarına bakacağız artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 68/583 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •